- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar korkunc seyler oluyor ki surekli ardi arkasi kesilmesizin evlatlari icin endiselenmeleri normal. en yakin arkadaslar ne pislikler yapiyo ortalik iyi gorunumlu pacalarindan kotuluk akan insanlarla doluAilem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzündengüvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım
Şimdiye kadar başına bir şey gelmemesi bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez. Kısıtlamak güzel değil tabi ki ama kabak çiçeği gibi açılmanın da anlamı yok. Üzüldüm sana.Ya bu insanların zihniyetine başlıcam artık. 19 yaşında koca reşit kızsın daha yazımın kendini ifade edişin bile çocuk gibi kalmış ailenden dolayıdır büyük ihtimal.
Yok öyle bir olay ya. Benim annem babam kalkarım gece 5 te gelirim 6 da gelirim hiç gelmem çantamı toplar yurtdışına arkadaşlarım giderim,alkol (veya benzeri :d)alırım bir şey demez. Noldu yani noluyor başıma da hiç bir şey gelmedi. Başımızı becercek kadar her ortamda biliyoruz. Neymiş zaman kötüymüş? Hee bunlar kısıtlama sadece.
Kardeşim paranı kazanıp yolverceksin ailene. Neymiş tanımadığın kadınla otelmiş seni doğru yetiştirseler kararlarından şüphe etmezler.Ama fırsat vermemişler. İsteyen de istediği adamla kadınla istediği mekana gider ama ne kadar deneyimliysen o kadar güvenli karar verirsin
İnsanların zihniyeti ayrı bir sinir bozuyor bide içselleştirmişler kıyamam.Saçma sapan bir kültürel bir bakış açısı
ne alaka?tabiki herkesim başına her şey gelir sabah otobüsün altında kalırım diye işe gitmekten vazgeçiyor musun? aynı şey. Ben size üzülüyorum kimbilir hep ne gerilimle yaşayıp eğlencelere kötü bir şey olarak bakıyorsunuz ve çok şey kaçırıyorsunuz.Şimdiye kadar başına bir şey gelmemesi bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez. Kısıtlamak güzel değil tabi ki ama kabak çiçeği gibi açılmanın da anlamı yok. Üzüldüm sana.
Sosyal medyada ne olduğu belirsiz kişilerle arkadaşlık kurmak için harcadığın zamanı kendini geliştirmeye harca bak daha sözcükleri bile doğru dürüst bilmiyorsun “ hayla” değil “ hala” , “piskolim” değil “ psikolojim”Ailem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzündengüvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım
Evet yetişkin birinin hayatını kısıtlamak doğru değil. Ben de aynı şeyi söyledim. Konu sahibinin ailesi bayağı abartmış. Ama sen de bayağı abartmışsın yazdıklarını. Konu sahibi gaz gelecek.ne alaka?tabiki herkesim başına her şey gelir sabah otobüsün altında kalırım diye işe gitmekten vazgeçiyor musun? aynı şey. Ben size üzülüyorum kimbilir hep ne gerilimle yaşayıp eğlencelere kötü bir şey olarak bakıyorsunuz ve çok şey kaçırıyorsunuz.
Kabak çiçeği gibi açıldığım da yok normal bir bir yaşam yaşıyorum, hayat tarzı olarak böyle. Arkadaşlarla iyi vakit geçirmek de açılmaksa ohoo. Şunu anlayın yetişkin birinin özgürlüğünü kısıtlamak normal olan şey değil. Istediğin kadar iyi yetiş ama
yetişkin olmak yaşla alakalı değilne alaka?tabiki herkesim başına her şey gelir sabah otobüsün altında kalırım diye işe gitmekten vazgeçiyor musun? aynı şey. Ben size üzülüyorum kimbilir hep ne gerilimle yaşayıp eğlencelere kötü bir şey olarak bakıyorsunuz ve çok şey kaçırıyorsunuz.
Kabak çiçeği gibi açıldığım da yok normal bir bir yaşam yaşıyorum, hayat tarzı olarak böyle. Arkadaşlarla iyi vakit geçirmek de açılmaksa ohoo. Şunu anlayın yetişkin birinin özgürlüğünü kısıtlamak normal olan şey değil.