Napıcaaam Ben ?! =(

swell

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
223
1
116
45
Ankara
Neden ben böLEyim ya...Sizce ne yapmalıyım..?

Şimdi biz çıkıyoruz.Ama çok kötü dvranıyoor.!ÖRnein msj atıorm kısa kısa cevaplar atıo,msj atmıyorum(ki bunda baya bi zorlanıyorum o ayrı)küsüo gidio napıcam ben ya..Adama bakk! İnanın gıcık oluyorum ama napıyım...Süüürekli ben arıyorum fln...Bilirsiniz yani.Napmalıyım klava: mafoldumben

Bebek mi pış pışlıyorsunuz?
Adam kendini sanıyor acaba???:ecrin_bebek:

canım öncelikle ilişkide herşey karsılıklı anlayıstır eger rahatsız oldugun davranıslar bunlarsa tabiki bunları bırlıkte oldugun ınsanla paylas rahatsızlıklarını dile getir baktın olmadı benden sana bir tavsıye kaçan kovalanır mutlaka dene.........

psikolog olduğunu belirtmişsin. bu garip davranışlarının nedenini bulabilirsin!!

Canım bu benim arkadaşımın üyeliği o psikolog ben değil...

Arkadaş üyeliği,kardeş üyeliği,ortak üyelik yasak!!! kötükedihüso
Kendinize yeni üyelik alıp öyle geliniz..
Eğer arkadaşınız banlanmasını istemiyorsanız yani..:ecrin_bebek:

Canım bu benim arkadaşımın üyeliği o psikolog ben değil...

neden üyelik karaborsayamı düşmüşte kendin bir üyelik alamadın:hulya:
yazılarıda mesaj atar gibi yazdığına göre çok genç birisin herhalde
kaçan kovalanırmış sende bırak kovalamayıkaydirigubbakcemile

Canım arkadaşım hiç girmedi şimdiye kadar...Bizim pcden üye oldu ve birdaha girmedi diye biliyorum.Yinede bişey olur mu

hala soruomusun canım sen bunu tabikide aramıcaksın cekilicek cilemi bu ?

Burada yazdığınız gibi konuşup mesajlarınızı da kendi dilinizde yazdığınız gibi yazıyorsanız ve çocuk Türk ise;

anlamıyordur tabi ve nutku tutulduğu için cevap veremiyordur..

canım böyle aşk mı olur.. madem ilgisiz ve kaprisli,ayrıl da aklı başına gelsin

ilk başından beri böyleyse adamın huyudur bu hiç çekilmez olan sana olur yok şu sıralar böyle olduysa konuş ona göre davran..erkekler bir zaman sonra sıkılıyorlar aksiyonsuz yaşayamıyorrlar

yol ver gitsin yaa ... onun ilgisi kaymış başka yönlere şekerim, senin için eminim zordur ama gönder gitsin, boşuna zamanını harcama, hem belki aklı başına gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…