- 16 Kasım 2025
- 7
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi abcdefgggg
-
Ailem baskıcı onlardan gizli yapmam lazım öğrenilirmi diye korkuyorumDoktora gitmek ?
Başkası tarafından anne veya baba gibi onlar öğrenebilir mi pekiBugünkü konular şaka gibi gerçekten. Jinekolojiye
Bugünkü konular şaka gibi gerçekten. Jinekolojiye randevu alın, doktora gidin.
gerçekten öyleBugünkü konular şaka gibi gerçekten. Jinekolojiye randevu alın, doktora gidin.
Kaç yaşındasınız? Odaya tek gireceksiniz zaten.Başkası tarafından anne veya baba gibi onlar öğrenebilir mi peki
22 yaşındayımKaç yaşındasınız? Odaya tek gireceksiniz zaten.
Çocuk değilsiniz. Kendi başınıza doktora gidebilirsiniz.22 yaşındayım
Vajinadaki kaşıntı doktora gitmeden ilaç kullanmadan geçmez. Ailene yada sadece annene söylesen kaşındığını. Senin başka şeyler yaptığınımı düşünecek yada sana güvenmiyormu. O kadarmı cahillerAilem baskıcı onlardan gizli yapmam lazım öğrenilirmi diye korkuyorum
Anneme söylediğimde önemsemedi ama ben intten resimlerine baktığımda aynı değilVajinadaki kaşıntı doktora gitmeden ilaç kullanmadan geçmez. Ailene yada sadece annene söylesen kaşındığını. Senin başka şeyler yaptığınımı düşünecek yada sana güvenmiyormu. O kadarmı cahiller
Bugün yeni giren her üye çıtayı yükseltiyorVajinamın iç kısmında çok kaşıntı vardı ve bende kaşımak için elimi soktum şiddetli şekilde kaşıdım ondan sonra benden kan geldi ve o kan 1 gün boyunca devam etti kızlık zarı bozuldu mu bilmiyorum şuan evli değilim ama evlendiğim zaman farklı bir sey düşünürler napıcağımı bilmiyorum ve korkuyorum
Elinizi o kadar sokmamışsınızdır canınız acır yapmazsınız.KorkmayınVajinamın iç kısmında çok kaşıntı vardı ve bende kaşımak için elimi soktum şiddetli şekilde kaşıdım ondan sonra benden kan geldi ve o kan 1 gün boyunca devam etti kızlık zarı bozuldu mu bilmiyorum şuan evli değilim ama evlendiğim zaman farklı bir sey düşünürler napıcağımı bilmiyorum ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?