• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcam ben bu adamla:(

sewos

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
152
2
316
İstanbul
kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm

Bence sırf bu yüzden ayrıl zaten. Kendisi yaşamış olabilir ama sen istemiyorsan ve seni seviyorsa bu konuda sana saygı duyup bekler. Olgun insanlarız bunlar olur demesi de çok rahat olduğunu gösterir seni elde edip ayrıldığında da olgun insanlarız çok normal herkes yapıyodu diyip gider umrunda olmazsın..:KK62:

bilmiorum kızlar.. olayın ıcınde olmak cidden farklıymıs.. sözleriniz kulagıma küpe olacak yorumlarınız için cok cok saolun :(

Kışın yediğin hurmalar mevzuuna dönmesin bu iş :) Gerçekten uzun vadeli bi evlilik isteyen hiçbir erkek bunu teklif etmez bunu yapıp evlenende gördüğüm bindebir onlarda kadir gecesi doğmuş zaten :D

Yok artık senden bunu nasıl isteyebilir aklım ermiyor.Ciddi düşünen bir erkek sevdiği kıza bunu teklif dahi etmemeli madem öyle BEKLEYECEK

Böyle bir durum karşısında napıcam ben demenizi anlamıyorum.
Adam resmen çaktırmadan ikan yollarında, ayrıca daha Bismillah yahu 2 haftada bu ne acele.
Adam resmen evlilik dışı cinselliğe alışırsın, açılışı ben yapayım bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir, her takıldığın adamla yatıp kalkarsın demeye getirmiş.
Ve siz hala düşünüyorsunuz pess.
Yahu yapası varsa bile böyle bir yaklaşımdan sonra vazgeçmeli bir kadın, ki adamın birlikte olma amacı belli.

Karşı olduğun bir şeyi sırf onu sevdiğin için yapma.
Ben de evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim mesela.
Bir erkekten bunu duymak da anormal gelmiyor.
Aynı evde evli gibi yaşayıp evlenen çok insan da gördüm.
Ama sen hiçbir türlü bu olaya ısınamam diyorsan zaten ilişki bi yerde biter. Çünkü beraber olduğun insanın kafa yapısı ayrı bu konuda, biliyorsun.
Fakat kayetmemek için onaylamak da olmaz istemediğin bir şeyi.
Eğer yapıp da kendini kötü hissedeceğine inanıyorsan yapma.
Bu da kafa yapısıyla ilgili tamamen.
Buna açık değilsen sonrasında pişmanlık yaşarsın. Ona göre adım at.
Kendi kararlarını kendin ver.

kızlar acil nolur akıl verin..1 ay kadar önce biriyle tanıstım.. ve duygusal olarak bişiler basladı aramızda 2 haftadır birlikteyiz.. ama onla ben biraz farklıyız nasıl desem.. ben evlenmeden önce bir ilişki (cinsel anlamda) yaşamaya karşı biriyim.. ama o suana kadar bu konuda rahat yasamıs biri.. ve bana senin durumunu biliiyorum anlıyorum kasma bukadar zamanla alısırsın diyip duruyor 26 yasındayım o da öle.. olgun insanlarız bunlar olacak elbet diyor.. su yasıma kadar ben onla oldugum kadar mutlu olmadım yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum onla ama bu huyu ne bilim aile yapıma da bana da ters.. kac defa söledim ama o da bu konuda sabırlı olcam dio baska bişi demiyo .. siz ilişki konusund bu tarz bi durumda karsılastınız mı.. nolur yardım eddin.. işin içinden cıkaaz oldum.. bugün sırf buyüzden ayrılmayı bile düşündüm

sen bu konumda olsan o devam edermiydi?

1 ayda sana böyle muhabbetler yapıyorsa
2.ci ayda yaşarsın
3.cü ayda ayrılırsın
o yüzden 2.ci aşamaya gelme belli ki seni kullanmak istiyor

Bende evlenmeden once suanki esimle bi noktaya kadar cinselligi yasiyoduk ustelik daha 1 haftadir birbirimizi tanirken oluyodu cok dogru bisey degil belki ama bu ikimizinde istegu ve arzusu dogrultusunda engelliyemediginiz bi sekilde olmustu.. sansliymisimki esimle evlendik bide oglumuz var..

arkadaslar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim..

lütfen yargılamayın beni ben suana kadar böle bişiyle karsılasmadım sevdiğini istediğii blyorum farkındayım bunu gercekten belli ediyor bana.. bi sekilde anlastık suan bi problem yok.. düşüncemi ilettim ne kadar kararlı oldugumu da.. insan cidden bazen basına gelmeden böle bişiye nasıl tepki verecegını bilmiyomus... cunku ben de uzaktan böle bi durumla karsılassam baska bi tanıdıgıın basına gelse sacmalama olaz böyle sey derdim. ama inanın öle olmuyormus.. anladım.. ilginiz alakanız için cok cok teşekkür ederim :)

Zamana bırak, sabret kısmını, anlayışla karşıladığından mı söylüyor yoksa sabret, alışınca sevişiriz zaten anlamında mı söylüyor? Yeni bir ilişki için bunların konuşulması, buna zaman biçilmesi, ne bileyim. Sanki adam illa onu bekliyor gibi.

Zamana bırak, sabret kısmını, anlayışla karşıladığından mı söylüyor yoksa sabret, alışınca sevişiriz zaten anlamında mı söylüyor? Yeni bir ilişki için bunların konuşulması, buna zaman biçilmesi, ne bileyim. Sanki adam illa onu bekliyor gibi.

tanıdıkca birbirimizi daha iyi anlar ve saygı duyar olduk :) yani benden böle bi beklentisi yok artık.. sevgisinden de şüphem :)

"yüreği tertemiz cok iyi biri.. her anlamda mutluyum" diyorsunuz ya emin ol istediğini aldıktan sonra mutluluktan söz edemeyebilirsiniz, evli bayanlar bile kocaları her istediğinde olur demez çünkü biz kadınlar birer meta değiliz :stop: haaa illa ki çok istiyor sizi her şeyin bir yolu yordamı var bırakın önce ailenin kapısının yolunu öğrensin :KK53:

arkadaslar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim..

lütfen yargılamayın beni ben suana kadar böle bişiyle karsılasmadım sevdiğini istediğii blyorum farkındayım bunu gercekten belli ediyor bana.. bi sekilde anlastık suan bi problem yok.. düşüncemi ilettim ne kadar kararlı oldugumu da.. insan cidden bazen basına gelmeden böle bişiye nasıl tepki verecegını bilmiyomus... cunku ben de uzaktan böle bi durumla karsılassam baska bi tanıdıgıın basına gelse sacmalama olaz böyle sey derdim. ama inanın öle olmuyormus.. anladım.. ilginiz alakanız için cok cok teşekkür ederim :)
bu konuda sınırını çiz bence
sırf o istiyor diye olmaz, sana ve aile yapına ters birşey yapma
bende böyle de, sırf bu yüzden gidecekse gitsin hiç üzülme

sen onun alışkanlıklarına, yaşam tarzına saygı duyup onun alışkanlıklarını yaşayacağına o senin bu yaşam tarzına saygı duyup aynı şeyleri senden beklememeli. Sabırlı olması demek bir beklenti içinde olduğu anlamındadır.Dikkattli ol.

hiçte yuregı saf ve temız degıl..saf ve ıyı olan varsa o da sensın canım...topukla derım...yangından mal mı kacırıyor?hayır sen ıstesen karsılıklı bıseyler yaşasan anlarım,kimseyı de baglamaz.yapıma ters dedıgın halde kasma dıyorsa..haklı bu ılıskıyı kasma tabanları yagla topukla derım..zira 1 AYLIK BIR TANISMADAN BAHSEDIYOSUN

Back
X