Napıcam ben kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uykusuzgeceler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
onu çok seviyorum ama sürekli her gün bir aktivite sevgili olalı 2 ay oldu biz birlikte olmadan önce her şeyine dikkat eder gönlümü daha çok almaya çalışırdı ama birlikte olduktan sonra beni cepte gördü sanırım sevgilim benim aksime 100 küsür kilo yakışıklı da olmayan biri sepmatik sadece zeki ve akıllı ama hiç olgun değil sevgilimi gören herkes bununla ne işin var diyor her şeyi es geçtim herkesin lafını duymadım o ne derse yapmaya çalıştım ama o arkadaşlarını kırmak istemiyor ona hayır diyemem buna ayıp olur kalkamam vs

kübracım sen bu kadiri sevmiyorsun. bi kere şurada tanıtırken bile bu adam 100 kilo diye konuya giriyorsun. belli ki sana sonsuz ilgi göstersin diye bu dombiliyle sevgili oldun ve bu fedakarlığının karşılığını misliyle görmek istiyorsun. kadir ise mevzunun farkında. gelirsen ekime gelmezsen kasıma diyor. engelleyip 2 dk sonra engeli açman da iflah olmaz bi ergen olduğunun ispatı. inş 30 falan değilsinizdir

hiçbir zaman bir ismail abi olamayacaksın. o gemi gelmeyecek...

Ne alaka ya niye ulaşsın bana böyle yazsa biri bende ulaşmam 12 de evde ol ne ?? 14 yıllık evliyim kocam bana daha şu saatte evde ol demedi. Ağzınıza geleni söyleyip birde peşinizden mi koşsun istiyorsunuz

kübracım sen bu kadiri sevmiyorsun. bi kere şurada tanıtırken bile bu adam 100 kilo diye konuya giriyorsun. belli ki sana sonsuz ilgi göstersin diye bu dombiliyle sevgili oldun ve bu fedakarlığının karşılığını misliyle görmek istiyorsun. kadir ise mevzunun farkında. gelirsen ekime gelmezsen kasıma diyor. engelleyip 2 dk sonra engeli açman da iflah olmaz bi ergen olduğunun ispatı. inş 30 falan değilsinizdir

dışardan bakıldığında öyle olabilir ama onun kilosuyla benim bir sorunum yok ben dışardan insanların nasıl gördüğünü anlatmak istedim sadece ben onum her şeyini seviyorum göbeğini de ayaklarını bile yıkayabileceğim bir adam

Ne alaka ya niye ulaşsın bana böyle yazsa biri bende ulaşmam 12 de evde ol ne ?? 14 yıllık evliyim kocam bana daha şu saatte evde ol demedi. Ağzınıza geleni söyleyip birde peşinizden mi koşsun istiyorsunuz
eğer benim arkadaşlarıma karışma hakkı buluyorsa benim değişmemi istiyorsa ve ben hayatımı değiştiyorsam ondan da bunu beklemem çok normal

Büyümeden kimseyle sevgili olmayın Allah aşkına.
Adam 100 kilo diye senin her türlü tribini çekmek zorunda mı?
Hem sırf o istedi diye siz niye evden çıkmıyorsunuz o da ayrı komedi :)
Neyse aklı varsa dönmez zaten.
Saçma sapan ilişkiler.
Ayrıca 12'de niye eve dönsün kül kedisi mi bu adam?

dışardan bakıldığında öyle olabilir ama onun kilosuyla benim bir sorunum yok ben dışardan insanların nasıl gördüğünü anlatmak istedim sadece ben onum her şeyini seviyorum göbeğini de ayaklarını bile yıkayabileceğim bir adam
totosunu da yıkasan olmaz bu iş. senin istediğin erkek türü 404 bulunamadı. 12 yaşında erkek çocuğu bile 12de evde durmuyor yaz günü

eğer benim arkadaşlarıma karışma hakkı buluyorsa benim değişmemi istiyorsa ve ben hayatımı değiştiyorsam ondan da bunu beklemem çok normal
Eğer o da size bu konuda kısıtlama getiriyorsa ayrılın siz resmen birbirinizi kendinize köle etmeye çalışıyorsunuz bir kalıba sokmaya çalışıyorsunuz bu ne sevgi ne de bir ilişki. 26 yaşındasınız biraz büyüyün ve böyle ilişkilerde bulunmayın madem

Birbirinizin değişmiş halini sevecekseniz ortada sevgi yok zaten.

Niye karisiyorsunuz birbirinize böyle hayat mı geçer.

Belki adamı çok darliyorsunuz,o da artık pes etti ama kimsenin ayaklarını yıkamayın..

Leğene tuz basıp 12'de evde olmanı bekliyorum de bir de böyle dene.
Gezmekten yorulan ayaklara bir tuzlu su masajı belki fikrini değiştirebilir

Belki adamı çok darliyorsunuz,o da artık pes etti ama kimsenin ayaklarını yıkamayın..
bu güldürdü 😂 dış görünüşe önem veren biri değilim kaldı ki hepimiz allahın yarattığı bir kuluz herkes herkesin bir şeyini beğenir ona aşık olur yada sever siz bu 12 olayını büyük bir kısıtlama saymışsınız ama arkadaşlar bu adam haftanın 7 günü böyle ilgi istemekte haksız mıyım öncelik olmam hakkım değil mi ben de onu öncelik etmişim

onu çok seviyorum ama sürekli her gün bir aktivite sevgili olalı 2 ay oldu biz birlikte olmadan önce her şeyine dikkat eder gönlümü daha çok almaya çalışırdı ama birlikte olduktan sonra beni cepte gördü sanırım sevgilim benim aksime 100 küsür kilo yakışıklı da olmayan biri sepmatik sadece zeki ve akıllı ama hiç olgun değil sevgilimi gören herkes bununla ne işin var diyor her şeyi es geçtim herkesin lafını duymadım o ne derse yapmaya çalıştım ama o arkadaşlarını kırmak istemiyor ona hayır diyemem buna ayıp olur kalkamam vs 2 gündür hiç çaba göstermedi beni aramadı
Yaşınız kaç bilmiyorum ciddi düşünüyorsanız evlendikten sonra bekar gibi takılacaksa hiç konuşmayın ben eşime başından söyledim tavrımı koydum sende öyle yap sana karışıyorsa se
yaşınız kaç bilmiyorum evlilik düşünüyorsanız evlenince bekar gibi hayatını sürdürmeye devam edebilir yani demek istediğim surekli arkadaşlarıyla görüşmeye devam edebilir huzur bozulur pazar günlerini bile batırırlar tavrınızı koymanız korkuyu vermeniz lazım önemsemeyin aramayın sormayın sizde dinlemeyin kimse karışamaz hayatınıza ben eşime başından söyledim bazen de olsa görüştüğü zamanlar oldu ama evden işe işten eve o da nadir sınırınızı koyun şimdiden söyleyeceklerim bu kadar :))

bu güldürdü 😂 dış görünüşe önem veren biri değilim kaldı ki hepimiz allahın yarattığı bir kuluz herkes herkesin bir şeyini beğenir ona aşık olur yada sever siz bu 12 olayını büyük bir kısıtlama saymışsınız ama arkadaşlar bu adam haftanın 7 günü böyle ilgi istemekte haksız mıyım öncelik olmam hakkım değil mi ben de onu öncelik etmişim
Genel olarak böyleyse tabiki isteklerinizi belirtmekte haklısınız.Olmuyorsa devam ettirmenin manası yok.

Konuyu tam olarak bilmiyorum silinmiş galiba ama yorum komik geldi 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X