• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam ben şimdi :(

birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.

bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor :43: onda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
bnm okulum bitti, evlenmek istedik, onun annesi beni bnm babam onu istemedi,
ortalık sakinleşsin dedk sustuk.
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.
ve bna da, kendme göre brini bulup hayat kurmamı rica etti.

bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam :(:43:

Erkekler kızlarla yatarlar ama evlenecekleri zaman namuslu kız ararlar.
Eğer süpheleniyorsa size güvenmiyordur yada sizinle evlenmek istemiyordur bu kadar net basit bunu neden olarak gösteriyor bence.

Keşke birşeyler yaşamadan önce bir kez daha düşünseydiniz..

birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.

bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor :43: onda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.

bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam :(:43:

Sinirden ne diceğimi bilmiyorum o insan müsveddesine. Erkeklerede beyin zarı koymak lazım. Bu gerizekalılaela olmuyor çünkü. Bir hata yapmışsınız kapılmışsınız ama evlenmiceğinize sevinin bence. Bir genç kız neden bu kadar kapılıp evlilik meraklısı olur anlamıyorum. Güsrl şeyler yaşamış olabilirsiniz bırakır tadında kalsın. Evlilik canım cicimle olmuyor. Burdaki konuları ojuyoruz herkes aşık olarak evleniyor ama bakalım kaçı mutlu. En güzel çağımızı gençliğimizi güzelliğimizi haketmeyen biri için ziyan etmeye değmez. Sevgiliniz olucak güzel şeyler yaşayın rabi ama kendinizi ziyan etmeyin.
O şahısa gelince güven sadakat aricağına zar arıyor bu kafayla anca diktirmiş ya da 50 kişiyle yatağa girmiş ama başka yoları kullanmışla evlenir ancak.
Biliyorum zor belki ama allaha havale edip bu karaktersizden uzak durun kendi yşliğiniz için. Oksa evlenseniz bile sizi bununla suçlardı. Karşınıza çok çoj iyi insanlar çıkıcaktır eminim allah gönlünüze göre hayırlısını versin

Son düzenleme:
Acınız taze, ne desek teselli olmayacaksınız belki ama
bu kafada ki bir insanla, yaşayacağını yaşayıpta sonra sizi bırakan
biriyle mi gelecek düşünüyorsunuz, bunu mu hakediyorsunuz,
o sizi haketmiyor, gün gelince anlayacaksınız.

tatlım bize napcam diye sormana gerek yok .sen zaten o erkekle yapacağını yapmışsın.iş yaparken hiç düşünmedin mi? ee oda benimle yatan başkasıylada yatmiış diye düşünüyor dur.birde senin onunla sevişmeni tasvip edenleri kınıyorum.yuh yani birde tebrik edin.bekaretini verdiği için.

tatlım bize napcam diye sormana gerek yok .sen zaten o erkekle yapacağını yapmışsın.iş yaparken hiç düşünmedin mi? ee oda benimle yatan başkasıylada yatmiış diye düşünüyor dur.birde senin onunla sevişmeni tasvip edenleri kınıyorum.yuh yani birde tebrik edin.bekaretini verdiği için.

tebrik ediyorum seni arkadasım asık olduğun adamla bu toplumdaki namus bekcilerine aldırmadan gönlünce yasayabildiğin için, içinde kalan seyleri cesurca yapan kadınları hep kıskanacak bastırılmış olanlar bakma sen. Bu durumda kendi o ona kadar baska baska kadınlarla her haltı yiyip ,birlikte birşeyler yasadığı kadını yarı yolda bırakan "adam"ı haklı bulan hemcinsleri görmek üzücü

kınamaya benden devam edebilirsin tatlım arkadasın derdi ve acısı zaten kendine yetiyor

Yapacak pek bisey yok iliskini bu noktaya getirmemeliydin en basta. Klasik erkek iste her sewgilimle herseyi yasayayim esim bakire olsun. Seni zaten ciddiye almamis en bastan, verdigi nasihatten belli. Kendin gibi birini bul..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

tebrik ediyorum seni arkadasım asık olduğun adamla bu toplumdaki namus bekcilerine aldırmadan gönlünce yasayabildiğin için, içinde kalan seyleri cesurca yapan kadınları hep kıskanacak bastırılmış olanlar bakma sen. Bu durumda kendi o ona kadar baska baska kadınlarla her haltı yiyip ,birlikte birşeyler yasadığı kadını yarı yolda bırakan "adam"ı haklı bulan hemcinsleri görmek üzücü

kınamaya benden devam edebilirsin tatlım arkadasın derdi ve acısı zaten kendine yetiyor

evet acısı ona yetiyor.keşke kendini gerçekten ona değer veren eşine saklasaydı.ben o erkeğin yaptıklarını beğendiğimimi zannediyorsun.gönlünce yaşamış da mı ondan çok mutlu.hem bakma sen onlara diyorsun hemde dert.ee cesurca yapılanlar neden dert olsun ki?
tamam seni kınadım canım.
çok komiksin namus bekçisi ha
herkes kendi namusunu bekler

sonra ne mi oldu...

hiçbi zaman bi erkeği hayatın merkezine koymamak gerekiormuş..
erkekler bütün kadınlarla yatıp eline erkek eli değmemiş biriyle evlenmek isterler..
evlenseydin asla mutlu olamazdın ki adam zaten unutmamış,hergün başına kalkıp duracaktı..
mutlu olamazdın..umarım karşına seni gerçekten anlayacak biri çıkar tatlım

Ay cildiriyorum erkeklerin bu tavrina. Hem kizlarla yemedik halt birakmiyorlar sonrada annemin bulacagi temiz bir kizla evlenecegim diyorlar. Bazi kizlar iste iki guzel soze kanip her seyi yasiyorlar, sonu bu olunca "ben ne yapacagim?". Keske biraz daha dusunceli hareket edebilsek, keske erkeklerin her istegine 'tamam, olur' demesek, keske allahtan biraz korksak. Bunlar olsa hem erkeklerin bir taraflari kalkmamis olur, hem boyle uzulup kendimizi degersiz bir esya gibi hissetmeyiz.

evet acısı ona yetiyor.keşke kendini gerçekten ona değer veren eşine saklasaydı.ben o erkeğin yaptıklarını beğendiğimimi zannediyorsun.gönlünce yaşamış da mı ondan çok mutlu.hem bakma sen onlara diyorsun hemde dert.ee cesurca yapılanlar neden dert olsun ki?
tamam seni kınadım canım.
çok komiksin namus bekçisi ha
herkes kendi namusunu bekler

esi olacak adam kendini ona saklamıs mı ki acaba ondan aynısı bekleniyor? bunlar bizim kültürümüzde dert edilen seyler napıcam diye düşünmesine hiç gerek yok kendisini zerre haketmeyen iki yüzlü karakter yoksunu bi adamdan evlenmeden kurtulmuş işte ne güzel :1:

bir de namus algısı cok komik kusura bakmayın size özgü söylemiyorum. Dürüst olup öncesinde sevgilisi olduğunu söylemiş. Yalan söleyip eski sevgilileriyle herseyi yapsa sadece zara dokunmamak dısında kendisi su an cok namuslu olarak evleniyo olurdu ;) kimseyi kandırmamıssın arkadasım kimseye olmadığın biri gibi davranmamıssın içinden geldiği gibi yasamıssın yanlıs adam cıkmıs malesef yapacak ya da üzülecek bişey yok. böyle bi adam için hiiiiç üzülme sen daha iyi birisi cıkar karsına emin ol , o da annesinin bulduğu hanımının yüzüne utanmadan nasıl bakacağını düşünsün.

Back
X