napıcam bilmiyorum cok üzgünüm ve pismanım

eLem_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
71
0
36
İstanbul
bir arkadasım var 7 ay önce kurstan tanısmıstık ve zamanla kardes kadar yakın olduk.. simdi kendisi nisanlısından ayrılmıs (ki kendisi biraz problemli birisi psikolojik sorunları var ailesiyle falanda konusmuyor nisanlısını ailesi istemedi diye) neyse nisanlısıyla ayrılmıslar
bide arkadasım biraz tuhaf yani söyleki adamın telefonunda bazı msjlar yakalıyo iste askımlı canımlı falan ozamanlar terk et gitsin demistim o da yok bidaha yakalarsam falan diye bi akılsızlık yaptı bende üstüne düsemedim öyle diyince sonucta hayat onun hayatı..
simdi sacma sapan bi nedenle arkadasımı terk etmis bende arkadasımla tartıstım bide üstüne..
onun o durumunda duymak istemeyecegi seyler söyledim simdide canım sıkkın pismanım napmam gerek bilmiyorum aradım telefonunu kapatmıs napıcam ben yaa

Gercek Dost,bir derdin olduğunda koşulsuz yanında olan kişidir. ... Seni kosulsuz seven , sırtını guvenerek yaslayabılecegın kisidir . Hemen yanına gıdın!

ailem biraz tutucu bu saatte oraya gitmem imkansız gibi bisiy ben beyoğlunda oturuyorum arkadasım sarıyer de

uzgun oldugunuzu ifade eden mesaj yazin,yollayin telefonunu actiginda eline ulasacaktir ;iletim mesajiylada siz telefonunu actigini anlar tekrar ararsiniz ve yaptiginiz hatanin farkinda oldugunuzu dile getirirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…