• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar, geçen konu açmıştım. Eski sevgilimi stalklarken bir halt yedim diye. Bugün herif aradı beni hal hatır sordu. Normal mesafeli siradan bir insan gibi konustum.
Ben yaklaşık 5 aydır işsizim.
Is bulabildin mi diye sordu yok dedim. Ben yeni bir iş yapıyorum ordan biriyle konustum senin icin olumlu düşünüyor sen ne diyorsun dedi. Bende işi duyunca atladım hemen ilgilenirsen cok sevinirim çalışmak istiyorum dedim.
Ben ilgilenecegim merak etme yarın kesin bir karar çıkar ona göre seni arasam olur mu dedi. Bende mutlaka haber et dedim.
Ben simdi bir b.k yedim mi ? Yaptığım normal mi ? Adama zaten sevgim bitmedi. Kabul etmese miydim sanane diye kapatsamiydim telefonu ? Birde " seni o hanimefendiyle gorusturmek istiyorum" dedi. Yani meselenin icinde olacak. Al bak buldum git görüş demeyecek. Ay napicam arayip vazgectim mi desem ?

Yani illa sevgililik mabinda da olmayacagini düşünüyorum. Belki bir iyilik yapmak istedi ve yapacak. Bu durumu abartmamaya çalışıyorum.

Tabii ki sonuçta bir şey ima etmemiş. Hoşunuza gitmeyen bir şey olursa belirtirsiniz iletişimi kesersiniz.

Yok canım niye bir halt yemiş olasın, ay bak bir yanlışlıkla beğeni nelere vesile olacak, inşallah çok beğendiğin bir pozisyon çok beğendiğin bir ücret ilerisi için de kariyer imkanı olan bir iştir. Boşver hiç reddetme görüşmeden.

Yok canım niye bir halt yemiş olasın, ay bak bir yanlışlıkla beğeni nelere vesile olacak, inşallah çok beğendiğin bir pozisyon çok beğendiğin bir ücret ilerisi için de kariyer imkanı olan bir iştir. Boşver hiç reddetme görüşmeden.
Ay insallah. Markada cok iyi bir marka. Cvm de yazmasi bile müthiş olur.
Olay nerden nerelere geldi vallahi. Böyle olmasinda vardir bir hayir diyorum

Bencede görüş yani insani bi yaklaşım yapmış sana belki kötü ayrılmadıysanız normal bi şekilde yardım etmek istemiştir hayırlısı olsun hakkında

Ayrılmışta olsanız sizi düşünmüş, bence bunda kötü bir şey yok.
Aşk başka iş başka:KK70:

Back
X