- Konu Sahibi Havanur1991
Merhabalar,
onceki konular hala devam ediyor.
Ben esimle iki yildir evliyim ve artik gercekten biktim.
Ailesine cok duskun,!
Ailesiyle kaliyoruz ve hep birsey cikiyor. Esim bana cok agir konustu. Bi kac defa beni annemlere salcadi. Bi defa gercektende oldu bi hafta ailemde kaldim.
Dun para konusundan kavga ettik, ve o bana annemgil olmasaydi seni almazdim onlar beni ikna etti filan dedi.
COk kirildim. Simdi ailesiyle yasiyoruz ve ailesiyle birlikte para biriktirmek istiyor. Bu diyelim 2000 koycak ailesi 500 sonra yari boluscekler.
Ve ben ve esim benim bankamdan gecincemisiz. oyle diyor beyfendi. kisacasi ben nasi olurda kendime bi guvence yapmam.
yarinim belli degilmis benim.
Iste o agir konustu aillem olmasaydi seni almazdim filan diye.
Bende dedim sen beni sevmionmu diye, oda seviom dedi.
Nasi sevgiymis bu dedim.
Oda dedi seviyorum ama sensizde yapabilirim dedi.
Ben onun icin canimi vererim o bana boyle dedi.
Sonra da hepiniz aynisiniz dedi, seslenmedim yattim.
napacam ya ben? ben para mara vermek istemiyorum. zaten verdim 2 sene bundan sonra degil.
onceki konular hala devam ediyor.
Ben esimle iki yildir evliyim ve artik gercekten biktim.
Ailesine cok duskun,!
Ailesiyle kaliyoruz ve hep birsey cikiyor. Esim bana cok agir konustu. Bi kac defa beni annemlere salcadi. Bi defa gercektende oldu bi hafta ailemde kaldim.
Dun para konusundan kavga ettik, ve o bana annemgil olmasaydi seni almazdim onlar beni ikna etti filan dedi.
COk kirildim. Simdi ailesiyle yasiyoruz ve ailesiyle birlikte para biriktirmek istiyor. Bu diyelim 2000 koycak ailesi 500 sonra yari boluscekler.
Ve ben ve esim benim bankamdan gecincemisiz. oyle diyor beyfendi. kisacasi ben nasi olurda kendime bi guvence yapmam.
yarinim belli degilmis benim.
Iste o agir konustu aillem olmasaydi seni almazdim filan diye.
Bende dedim sen beni sevmionmu diye, oda seviom dedi.
Nasi sevgiymis bu dedim.
Oda dedi seviyorum ama sensizde yapabilirim dedi.
Ben onun icin canimi vererim o bana boyle dedi.
Sonra da hepiniz aynisiniz dedi, seslenmedim yattim.
napacam ya ben? ben para mara vermek istemiyorum. zaten verdim 2 sene bundan sonra degil.