Napmaliyim cok uzuluyorum

Ne demek canım Allah gönlüne göre versin.
Arada muhabbet etmeye çalış bir şeyler sor ya da bir şeyler anlat. Masal falan da olabilir...
Amin insallh cnm Gun icinde surekli konusuyorum oyun oynarken de bak gagasi var kopek hav hav yapiyo diyorum simdi hav hav diyo nerde diyince getiriyo konusmasa bunlarida soylemez heralde diye kendimi avutuyorum biraz

Amin insallh cnm Gun icinde surekli konusuyorum oyun oynarken de bak gagasi var kopek hav hav yapiyo diyorum simdi hav hav diyo nerde diyince getiriyo konusmasa bunlarida soylemez heralde diye kendimi avutuyorum biraz
Bence de canım sıkma canını üstüne çok da düşme inat gibi konuşmuyorlar o zaman.
Konuştuğu gün haber verirsin beraber seviniriz :)
Teyzem ve görümcem de çok üzülmüştü konuşmuyorlar diye.
Hatta ilk teyzemin kızında oldu sonra görümcemde. Görümceme de diyordum abla üzülme bak teyzemler de aynı şeyi yaşadı şimdi susmuyor diyordum bi baktık onun kızı da açıldı sonradan ki genelde kızlar daha önce konuşurmuş. O yüzde hiç üzülme ;)

Kreslik icin bezi birakmamiz gerekiyo cnm oturdugum yerde ole aliyolar ne yazikki dusundum bende o secenegi insallh gec olsada konusur oglumda
Canım bezi bırakma dönemi gelmiş bence ama erkek çocukları onda da biraz geç davranıyor. Kreşi önermemin sebebi orda çocuklarla iletişime geçmek zorunda kalacak bende öğretmenim daha önce öyle öğrencilerim oldu.

Bence de canım sıkma canını üstüne çok da düşme inat gibi konuşmuyorlar o zaman.
Konuştuğu gün haber verirsin beraber seviniriz :)
Teyzem ve görümcem de çok üzülmüştü konuşmuyorlar diye.
Hatta ilk teyzemin kızında oldu sonra görümcemde. Görümceme de diyordum abla üzülme bak teyzemler de aynı şeyi yaşadı şimdi susmuyor diyordum bi baktık onun kızı da açıldı sonradan ki genelde kızlar daha önce konuşurmuş. O yüzde hiç üzülme :KK66:
Saol cnm.allah ragzi olsun veririm tabi yazarim burdan ikinci dogana kadar baslasa biraz zorlanmam bende die ugrasiyorum

Canım bezi bırakma dönemi gelmiş bence ama erkek çocukları onda da biraz geç davranıyor. Kreşi önermemin sebebi orda çocuklarla iletişime geçmek zorunda kalacak bende öğretmenim daha önce öyle öğrencilerim oldu.
Geldi de cnm daha konusamiyo die hic ona kalkismadim bende cok istiyorum aslinda kres gibi bir yere vermek cocuklari cok seviyo yolda gorse kosup sariliyo hem o daha mutlu olur die dusunuyorum ama bezli almiyolar iste sorun orda :)

Back
X