Aile Planlaması Napmaliyim

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

rumuz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
82
9
1
25
Selam kızlar ben 9 aylık evliyim 24 şubatta hasta oldum ve mart ayında hasta olmadım sizce test yapmalı muyim daha erken mi (düzensiz adet oluyorum ama adet olmadığım ay olmadı)

Selam kızlar ben 9 aylık evliyim 24 şubatta hasta oldum ve mart ayında hasta olmadım sizce test yapmalı muyim daha erken mi (düzensiz adet oluyorum ama adet olmadığım ay olmadı)
Merhaba tabiki yap. Ustunden baya geçmiş. Hamilelik yoksa bile sokturucu ile adet olursun

Açıkçası korkuyorum olumsuz bisi görmekten belirti yok bisi yok acaba kendi kendime mi umitleniyirum diyorum sadece beyaz bi akıntı geldi pede
Inan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsin

Inan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsin
İnşallah sabah ilk işim o olacak

Süpheyle yasamaktansa kendi yiyip bitirmekden daha iyidir bir test yapmak en azindan adet oluyosun 3 senedir dogru düzgün adet olmuyorum ve cocuk istiyoruz ins hamilesindir :) haber verirsn ins yapinca merak ettim

Mide bulantısı gogus uçlarında koyulasma falan olur diyorlar ya hendek tok
Gebe kalır kalmaz mide bulanmazki
Herkesin göğüs uçları da koyulaşmaz, benim ki koyulaşmadı mesela
Başı dönen de var dönmeyen de, uyuklayan da var hiç uyuyamayan da…..
Ama herkesin ortak paydası regl olmamak dimi
Sizde bu var, test yapmak için çokça geçerli bir neden

Back
X