Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tabiki yap. Ustunden baya geçmiş. Hamilelik yoksa bile sokturucu ile adet olursunSelam kızlar ben 9 aylık evliyim 24 şubatta hasta oldum ve mart ayında hasta olmadım sizce test yapmalı muyim daha erken mi (düzensiz adet oluyorum ama adet olmadığım ay olmadı)
Açıkçası korkuyorum olumsuz bisi görmekten hiç bi belirti de yokYani yap bencede. Beklemek neyi değiştirir ki?
Neyse öğren.
Açıkçası korkuyorum olumsuz bisi görmekten belirti yok bisi yok acaba kendi kendime mi umitleniyirum diyorum sadece beyaz bi akıntı geldi pedeMerhaba tabiki yap. Ustunden baya geçmiş. Hamilelik yoksa bile sokturucu ile adet olursun
Inan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsinAçıkçası korkuyorum olumsuz bisi görmekten belirti yok bisi yok acaba kendi kendime mi umitleniyirum diyorum sadece beyaz bi akıntı geldi pede
Korkunun ecele faydası yok ki. En azından bu gergin bekleyişin son bulur.Açıkçası korkuyorum olumsuz bisi görmekten hiç bi belirti de yok
İnşallah sabah ilk işim o olacakInan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsin
UmarimKorkunun ecele faydası yok ki. En azından bu gergin bekleyişin son bulur.
Regl olmamanızdan daha büyük ne gibi bir belirti olacak?Açıkçası korkuyorum olumsuz bisi görmekten hiç bi belirti de yok
Mide bulantısı gogus uçlarında koyulasma falan olur diyorlar ya hendek tokRegl olmamanızdan daha büyük ne gibi bir belirti olacak?
Gebe kalır kalmaz mide bulanmazkiMide bulantısı gogus uçlarında koyulasma falan olur diyorlar ya hendek tok
Inan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsin