Selam kızlar ben 9 aylık evliyim 24 şubatta hasta oldum ve mart ayında hasta olmadım sizce test yapmalı muyim daha erken mi (düzensiz adet oluyorum ama adet olmadığım ay olmadı)
Selam kızlar ben 9 aylık evliyim 24 şubatta hasta oldum ve mart ayında hasta olmadım sizce test yapmalı muyim daha erken mi (düzensiz adet oluyorum ama adet olmadığım ay olmadı)
Inan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsin
Inan belirsizlik insani daha çok yoruyor gerçekler o kadar acitmiyor. Kafani kurcaliyor stres yapiyorsun. Adetin biraz daha gecikiyor. Yarin test yap. Ve belirsizlikden kurtul InsaAllah olumlu sonuçla karşilaşirsin
Süpheyle yasamaktansa kendi yiyip bitirmekden daha iyidir bir test yapmak en azindan adet oluyosun 3 senedir dogru düzgün adet olmuyorum ve cocuk istiyoruz ins hamilesindir :) haber verirsn ins yapinca merak ettim
Gebe kalır kalmaz mide bulanmazki
Herkesin göğüs uçları da koyulaşmaz, benim ki koyulaşmadı mesela
Başı dönen de var dönmeyen de, uyuklayan da var hiç uyuyamayan da…..
Ama herkesin ortak paydası regl olmamak dimi
Sizde bu var, test yapmak için çokça geçerli bir neden