Napmalıyım

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Eşimin son zamanlardaki hal ve hareketlerinden dolayı ondan uzaklaştığımı hissediyorum. Mesela yemeğini yediğinde şunu da ye diyorum beni tersliyor neredesn napiyosun deyince tersliyor sonra ben kızıyorum konuşmuyorum gönlümü almak için yalvarıyor ve bu resmen birkısır döngü haline geldi başlarda kıyamayıp hemen barışıyordum ama bıkıyorum artık ufak ufak şeyler birikmeye başlıyor 6 aydır evliyiz beni misafirlikte karı kocanın önünde azarladığını unutamıyorum ( sebep nisafirliktekğ adamdan şarj aleti istememdi) çok fazla ana kuzusu bu da artık yıldırdı beni ailesi bana bişey dese asla savunmaz beni sevmediğini hissetmeye başlıyorum bunu söylediğimde hayır öyle bişeyler yok bilmem ne diye taklalar atıyor. Bilmiyorum napcağimi eşim beni cidden sevmiyor mu yoksa dengesiz mi böyle olmaya devam ederse boşanmayı düşünüyorum

Yaa kendi haline birakin su adamlari salın giitsin.cok usstlerine dusuosunuz sonra kapiinin onundeki paspas kadar degersiz oluveriyoruz.been nasil davraniosa karsilik veririm hic acimam oyle degerli olunuyo erkegin gozunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…