napmam gerektiğini bilmiyorum bişeyler söler miniz lütfen...

behaftet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
103
0
26
Ankara
9 aydır süren bir birlikteliğim var önceside var aslında ama.. evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz biliyo bizimkiler kesnlkle karsı asla olmaz diyorlar sebeb olarakta akrabalığımızı ileri sürüyolar.. ailem o çocuk senı döwer iyi değil aynı yastasınız oldun değil vs.. bu tarz sebeplerde sunuyo.. işin tuhafı ailemn dedikleri yavas yavas ortaya cıkıo biz ayrı sehirlerdeyz ben ankaradaım o istanbulda..her tartısmada bana küfür edio ben ona karsılık verdiğim zaman sen ewlendiğmzdede karsılık verrsen annenn kapısında bulursun kendini dio.. son tartısmamıs da ailemi tamamen haklı cıkararak hayal kırıklığına uğrattı benı.. bende artık istemıorum sölediği hersey zoruma gitmeye batmaya basladı.. ayrılmak istedim bana 9 aydır 3 defa senı sewiyorum dien ve bunu içinden gelerek sölemeyen adam senı sewiyorum ayrılmıyoruz dedi.. napcam bilmiyorum ama bitirmek istiyorum ilerde üzümektense şimdi üzülmek daha ii.. daha kötüsü ona olan askım bitti baskasndan hoşlanıyorum eski erkek arkadasm.. dedem vefat etti birlkte olduğum insan aramadı basssağlığı dilemedi bile ama o sadece bu değil tüm zor günlermde yanımdaydı.. napmalıyım sölermsnz lütfenn bnm için değerli onu sewiyorum ama asık değilim üstelk birbirimizi yıpratıyoruz..

aileler çoğunlukla haklı çıkıyor canım.sen de aileni dinle ,zaten sevgin bitmiş ve anlaşamıyorsun,zor gününde de yanında değil e daha ne diye bekleyeceksin ki bunun başına.eski erkek ark.yanında olmuş onu biraz daha gözlemleyip yeniden başlayabilirsiniz.ama niye ayrılmıştın ondan, iyi olsa o zaman bitmezdi diye de bir soru işareti oluştu kafamda.

Sevmiyorsan bırak gitsin.
Evli değilsiniz ki.
O bırakmıyorsa sen bırak.
Mesaj atma, facen varsa ordan sil engelle, numaranı değiştir.
Sana ulaşmasına izin verme. :34:

Bence de ayril simdiden boyleyse ilerde kimbilir neler yapar sana aileni dinle bence de hem baskasindan hoslaniyorsan zaten o adamla sevgi yoksa niye evleneceksin ki hadi mantiginla uygun olsa diycem oda yok eh neyi bekliyorsun ayriligin yasi 3 ay sonra gecer aliskanliklar bitince kendini özgür hissedeceksin

sakın ararsa cevap verme
mesajlarına da
diğer ulaşabileceği butun iletişim yollarını engelle
ben ıstemıyorum senı boyle yurumez dıye de bılgılendır onu
nasılsa ayrı şehirlerdesin
unutur zamanla..

bence sevmiyorsun alışkanlık olmuş..öyle olsa bi başkasından hoşlanamazdın..
şimdiden sana bunları söyleyebliyorsa ilerde uygulamaktan hiç çekinmeyecektir :50:
farklı şehirlerde olmsaydınız kim bilir daha nelerini görürdün..
çevremde örnekleri var herşeyi boşver ve mantıklı bakmalısın zaten sende farkındasın..kurtulmaya bak,buraya yazıyorum asla mutlu olunabileceğini düşünmüyorm bu adamla :50:

aileler çoğunlukla haklı çıkıyor canım.sen de aileni dinle ,zaten sevgin bitmiş ve anlaşamıyorsun,zor gününde de yanında değil e daha ne diye bekleyeceksin ki bunun başına.eski erkek ark.yanında olmuş onu biraz daha gözlemleyip yeniden başlayabilirsiniz.ama niye ayrılmıştın ondan, iyi olsa o zaman bitmezdi diye de bir soru işareti oluştu kafamda.

onunla neden ayrıldığımı inan bende bilmiyorum hersey güseldi aslında lisede birlkteydk hiç kopmadk... onu kırmak istemediğm için ve ailesine mahcup olmamak için ayrılmaıyorum...

bence sevmiyorsun alışkanlık olmuş..öyle olsa bi başkasından hoşlanamazdın..
şimdiden sana bunları söyleyebliyorsa ilerde uygulamaktan hiç çekinmeyecektir :50:
farklı şehirlerde olmsaydınız kim bilir daha nelerini görürdün..
çevremde örnekleri var herşeyi boşver ve mantıklı bakmalısın zaten sende farkındasın..kurtulmaya bak,buraya yazıyorum asla mutlu olunabileceğini düşünmüyorm bu adamla :50:

bende biliyorum mutlu olamayacağımı ama ailesine karsı mahcup olmak isteıyorum.. aileme karsı cıktım keske çıkmasaydım annem babam çok haklı.. bunu uygulayacağını acık yüreklilkle söledi zaten tamam belki sinir anıyla söledi ama insanlar öfkeliyken ve sarhoşken gercek yüzlerini gösterr.. ben ona acık acık söledm sen bana böle bağırıyosan ilerde döwersn die.. ewet döwerm cvb verirsen bana döwerm dedi.. çok üzüldm ve sok oldm zaten bu cümlesi açtı gözümü..22 yasndaım içim içimi yiyo...

bende biliyorum mutlu olamayacağımı ama ailesine karsı mahcup olmak isteıyorum.. aileme karsı cıktım keske çıkmasaydım annem babam çok haklı.. bunu uygulayacağını acık yüreklilkle söledi zaten tamam belki sinir anıyla söledi ama insanlar öfkeliyken ve sarhoşken gercek yüzlerini gösterr.. ben ona acık acık söledm sen bana böle bağırıyosan ilerde döwersn die.. ewet döwerm cvb verirsen bana döwerm dedi.. çok üzüldm ve sok oldm zaten bu cümlesi açtı gözümü..22 yasndaım içim içimi yiyo...

Uzak dur bu adamdan mahcup olacak bisey yok senin hayatin ve kendini mutlu edecek seyleri yasa hayatta

Madem istemiyorsun o zaman onun sana ulaşmasına izin verme.
Kabullenmek zorunda kalır...

özel olacak ama bişeyler yaşadn mı..yaşamadıysan niye kendini sorumlu hissdeceksin ki..keşkelerimiz de çok mağlesef :14:
emin ol aileler için de iyi olur..ya arkadaşım valla kaç bundan ne demek döverim!! gözünü korkutuyo desek ama söyeleyen yapar yani..
baştan kendini belli eder insan eşimden asla böyle bişey duymadım ve görmedm de ben
ailesini boşver be güzelim ya varya kendini düşün sonrada kendi aileni..üzülmek istemiyorsann :/

özel olacak ama bişeyler yaşadn mı..yaşamadıysan niye kendini sorumlu hissdeceksin ki..keşkelerimiz de çok mağlesef :14:
emin ol aileler için de iyi olur..ya arkadaşım valla kaç bundan ne demek döverim!! gözünü korkutuyo desek ama söyeleyen yapar yani..
baştan kendini belli eder insan eşimden asla böyle bişey duymadım ve görmedm de ben
ailesini boşver be güzelim ya varya kendini düşün sonrada kendi aileni..üzülmek istemiyorsann :/

yo hayır hiç bişey yasamadm yasamıs olsam bile o bunları gnyüzüne çıkartcak bi insan değil en azından bunu biliyorum sadece istemıyorum yanı ewlenmeyi düşünmüyorum artık onunla benı kendi aileme yüzümü kara cıkarttı.. ama onun ailesini çok sewiyorum allahı var onlarda benı sewiyo ama.. ama bişiy var işte o amanın sonunu getiremiyorum akraba olmamız elimi ayağımı bağlıo.. çok yakın değil aslınla.. ama ailesi oğlumuzu bıraktı moduna girersede çok üzülürüm....

Evlilik saygı gerektirir.. Bir insandan önce hoşlanırsın, beğenirsin sonra iç güzelliğini tanırsın ve sonradan seversin çok seversin aşık olursun.. Zamanla aşk biter ve baki kalan sevgi saygıdır. Eğer şimdiden sana saygısı yoksa ilerde kim bilir ne olur.. Bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur.. Düzelmesini beklemek hata olur..ve kimin ne düşündüğü önemli olmasın senın ne düşündüğün ve ne isteidğin önemlidir. Benım fıkrımı sorarsan ayrılmalısın..

yo hayır hiç bişey yasamadm yasamıs olsam bile o bunları gnyüzüne çıkartcak bi insan değil en azından bunu biliyorum sadece istemıyorum yanı ewlenmeyi düşünmüyorum artık onunla benı kendi aileme yüzümü kara cıkarttı.. Ama onun ailesini çok sewiyorum allahı var onlarda benı sewiyo ama.. Ama bişiy var işte o amanın sonunu getiremiyorum akraba olmamız elimi ayağımı bağlıo.. çok yakın değil aslınla.. Ama ailesi oğlumuzu bıraktı moduna girersede çok üzülürüm....

ailesinin iyi olması önemli değil ki. Sevgiliniz iyi değil.. Tabiki ailede önemli bir kavram ama sizin sevgiliniz iyi değil

Evlilik saygı gerektirir.. Bir insandan önce hoşlanırsın, beğenirsin sonra iç güzelliğini tanırsın ve sonradan seversin çok seversin aşık olursun.. Zamanla aşk biter ve baki kalan sevgi saygıdır. Eğer şimdiden sana saygısı yoksa ilerde kim bilir ne olur.. Bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur.. Düzelmesini beklemek hata olur..ve kimin ne düşündüğü önemli olmasın senın ne düşündüğün ve ne isteidğin önemlidir. Benım fıkrımı sorarsan ayrılmalısın..

çok tesekkür ederm.. dediğiniz gibi saygı dimi önemli olan..

Sirf ayrilirsaniz ailesi cok üzülür diye, bu adamla evlenip mutsuzmu olcaksiniz :)
Olurmu yahu öyle sey !
Ayrilin böyle bir adamdan, acik acik döverimde demis zaten.
Ayrica sunuda belirtmeden gecemicem, aileler 99% hep hakli cikar,
onlar öyle diyorsa vardir bir bildikleri,
bu adamla hemen bütün iletisimini kesmen gerek,

seni sevdiginide sanmiyorum ayrica, insan sevdigine küfretmez, dövmek istemez !
Herhalde seni yumusak basli buldu, kacirmak istemiyor

Aileniz olgun değil diyormuş ama kendi kızları yani siz çok mu olgunsunuz ?

Harfleri yutmanız da ayrıca sinir bozucu

Yaşınız kaç bilmiyorum ama tek sevgilinizle değil kimseyle evlenmeyin şu an siz

Ne yapacağımı mı kalmış ? Ayrıl tabi.. Neyi bekliyorsunuz ki, ettiği küfürlerin devamını mı merak ediyorsunuz bahsettiği şiddeti uygulamasını mı..?

yo hayır hiç bişey yasamadm yasamıs olsam bile o bunları gnyüzüne çıkartcak bi insan değil en azından bunu biliyorum sadece istemıyorum yanı ewlenmeyi düşünmüyorum artık onunla benı kendi aileme yüzümü kara cıkarttı.. ama onun ailesini çok sewiyorum allahı var onlarda benı sewiyo ama.. ama bişiy var işte o amanın sonunu getiremiyorum akraba olmamız elimi ayağımı bağlıo.. çok yakın değil aslınla.. ama ailesi oğlumuzu bıraktı moduna girersede çok üzülürüm....

ay canm çok iyi anlıyorum seni el gün ned der mevzuları ama diğer türlüde kendin üzüleceksin..
düşünsene şu söyeledklern yüznden, başkası yüzünden senin mutsuz bir evlilğin olacak bence sakın göze alma..
annesini seviyorsan al karşına konuş ne kadar üzgün olduğunu açıkça dile getir,onları çok sevdiğinide dile getir ama anlaşamadığınızı risk almak istemediğinide belirt
başta kızsalarda eminim anlayackalardr seni..biraz üzülmeyi göze al..sonra daha çok üzülmektense..

Back
X