9 aydır süren bir birlikteliğim var önceside var aslında ama.. evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz biliyo bizimkiler kesnlkle karsı asla olmaz diyorlar sebeb olarakta akrabalığımızı ileri sürüyolar.. ailem o çocuk senı döwer iyi değil aynı yastasınız oldun değil vs.. bu tarz sebeplerde sunuyo.. işin tuhafı ailemn dedikleri yavas yavas ortaya cıkıo biz ayrı sehirlerdeyz ben ankaradaım o istanbulda..her tartısmada bana küfür edio ben ona karsılık verdiğim zaman sen ewlendiğmzdede karsılık verrsen annenn kapısında bulursun kendini dio.. son tartısmamıs da ailemi tamamen haklı cıkararak hayal kırıklığına uğrattı benı.. bende artık istemıorum sölediği hersey zoruma gitmeye batmaya basladı.. ayrılmak istedim bana 9 aydır 3 defa senı sewiyorum dien ve bunu içinden gelerek sölemeyen adam senı sewiyorum ayrılmıyoruz dedi.. napcam bilmiyorum ama bitirmek istiyorum ilerde üzümektense şimdi üzülmek daha ii.. daha kötüsü ona olan askım bitti baskasndan hoşlanıyorum eski erkek arkadasm.. dedem vefat etti birlkte olduğum insan aramadı basssağlığı dilemedi bile ama o sadece bu değil tüm zor günlermde yanımdaydı.. napmalıyım sölermsnz lütfenn bnm için değerli onu sewiyorum ama asık değilim üstelk birbirimizi yıpratıyoruz..