• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napmaya calisiyor bilmiyorumm..

enfeslezetler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
3
0
1
35
Iyi aksamlar arkadaslar. Esim yaklasik 2.5 3 haftadir isten geldigi gibi disariya cikiyor. Erkek arkadaslarinin yanina gidiyor. Aradigimda aciyor gayet bana karsi ilgili vs. Ama neden cikiyor diaariya bilmiyorum. Bi kadin vs yok telefon dokumanlarina bakiyorum ama neden disariya cikiyor bilmiyorum :/ sordugumda hava aliyorum ws diyir. Ne yapmaliyim disariya cikmamasi icin acaba?

Sende onla beraber suslen cik.Tek basina bu kadar cok birakma.Evet hava aliyordur havalar guzel evde sıkılıyordur ama seni evde birakmasi dogru degil

Iyi aksamlar arkadaslar. Esim yaklasik 2.5 3 haftadir isten geldigi gibi disariya cikiyor. Erkek arkadaslarinin yanina gidiyor. Aradigimda aciyor gayet bana karsi ilgili vs. Ama neden cikiyor diaariya bilmiyorum. Bi kadin vs yok telefon dokumanlarina bakiyorum ama neden disariya cikiyor bilmiyorum :/ sordugumda hava aliyorum ws diyir. Ne yapmaliyim disariya cikmamasi icin acaba?

plan yap o geldiği vakit hazır ol hadi bu akşam beraber hava alalım falan de

Tabi arkadaşlarıyla görüşecek,vakit geçirecek bu çok normal.
Dışarı çıkmasını engellemek biraz çocukça geldi bana.

İp al boynuna bagla demiycem isleri yolunda olmaya bilir kafasini dagitmak istiyor olabilir arkadaslarini ozlemis olabilir sizi ihmal etmiyorsa surekli evde dibinizde olmasi anormal olmaz mi

Bırak çıksın Be zararı var Onun da ihtiyacı car stres atmaya Bdnce bunalmayın Kahveye gidiyodur tavla oynuyordur biraz sohbet ediyodur Stresini atıyodur

Her akşam çıkıyosa olmaz, beraber çıkmayı teklif edin.

Benide cikariyor ihmal etmiyor fakat sonra kendisi tekrar cikiyor arkadaslarinin yanina evde tek kalmaktan bunaldim artik :( cikmamasi icin napmaalym blmyrum

Arada bir çıksa tamam ama sık sık çıkmasını ben de garipserdim. Birlikte uygulayabileceğiniz planlar yapıp onu buna alıştırmaya çalışın.

Bekar arkadaslari varsa onlar rahat birsakmiyordur. Bekar ne anlar evlinin halinden :) illa gel gel diyorlarsa takilip gidiyordur

Naz yap, cilve yap, korkuyorum yanlız de seni özlüyorum de. Beraber film izleyelim tavla oynayalım falan de tut evde

Back
X