• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmaya çalışıyor?!?

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Konularımı bilen bilir kızlar ,eski erkek arkadasımla tamamen bitirme kararı aldım ;kendı hareketlerınden dolayı ve bana hak verdı zaten 1 yıldır sevgılı olmadan konusuyorduk ,gorusuyorduk ama ben yenıden bırseylerın ya tamamen baslamasını ya da tamamen bıtmesını istedım bu ıkılemden bıkmıstım bılmıyorum falan dedı .Bende sona erdırmek ıstedım .
1 hafta gectı uzerınden ve bır mesaj
Napıyosun?
Amac nedır , yalnızlık mı , pohpohlanmak mı ?!
Yardımcı olursanız memnun olurum:)

İnsan sevgili olup olmamak istediğini bilmez mi ne saçma?

yoklamış işte. eskileri sırayla yokluyo her insan ara ara

1 sene sevgili olmadan sevgili gibimi konustunuz? Adam baskasini bulamadim herhalde o yüzden yazmis mesaj.

Yalan söylemeyım atmasını degıl aramasını beklıyorum kadın egosu ama benım durumumda bu gereksız sadece aptal gıbı hıssedıyorum hepsı bu.
Aptallıkla alakası yok sen ayakları yere basan bi ilişki olsun istemişsin ama karşı tarafta laylay lom galiba sevmeler :KK14: 1 senedir dogru duzgun yol almadıysanız önüne bak bence :KK54:

Erkekler de ben bu tarz seylere rastladım hep arada bırakma durumu ama kopuyor ıplerde.
Sevmiyor demek ki diye anlarım bunu, insan bilir çünkü sevip sevmediğini bence ortası yoktur ya seversin ya sevmezsin.

Eski erkek arkadaşımla aynen böyle bir ilişkimiz vardı. 5 yıl çıktık,özellikle son 2 yılda nerdeyse tam anlamıyla sevgili olmadan görüştük konuştuk hep. Evlilik düşünmediği için ayrılıyordum, tamam diyodu , o da aynen 1 hafta sonra ya napıyosun ya alakasız saçma bir mesaj atıyordu. Hiç kopmamıştık o yüzden. Alışkanlıktan ileri geliyor bunlar bence ve boşluktan tabiki. Kurtulmak istiyorsan cevap verme derim

Aptallıkla alakası yok sen ayakları yere basan bi ilişki olsun istemişsin ama karşı tarafta laylay lom galiba sevmeler :KK14: 1 senedir dogru duzgun yol almadıysanız önüne bak bence :KK54:
Valla o gunden berıde bakıyorum sırf nolcak dıye 27 yasında kısı bu cocuk degıl yanı ınstagram da takıpcı kasmalar , vs.
Bu kadar erken bı sey beklemıyordum , sasırmadım desem yalan olur

Hayır canım sevgili gibi degıl , canım cicim falan yok sadece haftada bir gorusme arada konusma o sekılde.

o zaman arkadas gibi. Hadi arkadas gibide degilse bir insan neden arkadas ve sevgili olmadigi biriyle haftada bir görüssün konussun ancak aliskanliktan, zaman doldurmaktandir. Karsilikli duygular var ise cok sacma degilmi.

Eski erkek arkadaşımla aynen böyle bir ilişkimiz vardı. 5 yıl çıktık,özellikle son 2 yılda nerdeyse tam anlamıyla sevgili olmadan görüştük konuştuk hep. Evlilik düşünmediği için ayrılıyordum, tamam diyodu , o da aynen 1 hafta sonra ya napıyosun ya alakasız saçma bir mesaj atıyordu. Hiç kopmamıştık o yüzden. Alışkanlıktan ileri geliyor bunlar bence ve boşluktan tabiki. Kurtulmak istiyorsan cevap verme derim
Beni anlayacabılecek bırı cıktı aynen öyle . Cevap vermedım şimdide benı sorarsan seni dusunuyorum dıye salak kendınce dalga gecıyo .
Aynen biz oyle kankamıyız neyız anlamadım . Su an dada hanı sevıyorum herseye ragmen de sevgıde yetmıyor bılırsın adam ıstemıyo gurursuzluk ...:D

Back
X