napsam acaba gercekten lazim olurmu ya.

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
68
Antalya
kizlar bnm ewim dukkan haric 4. Katta asansor iptal calismior.Yuruyerek cikiyoz benim 6 aya bebeqm olck ins.ben bebek arabasi alsammi almasammi.zaten sk gezmeye giden biri dglim gidersem de esimle yada arabasiyla gidiyorum..yurumeyi sevmiom da pek. Birde hirsiz problemimiz var apartman girisine bisi koyamiyoz.alirsam bebek arabasi koyamicam oraya.ewe kadarda cikartamam.sizce cokmu lazim oluyor bebek arabasi fikir istiorum sonradan almasam pisman olurmuyum ? :(

kizlar bnm ewim dukkan haric 4. Katta asansor iptal calismior.Yuruyerek cikiyoz benim 6 aya bebeqm olck ins.ben bebek arabasi alsammi almasammi.zaten sk gezmeye giden biri dglim gidersem de esimle yada arabasiyla gidiyorum..yurumeyi sevmiom da pek. Birde hirsiz problemimiz var apartman girisine bisi koyamiyoz.alirsam bebek arabasi koyamicam oraya.ewe kadarda cikartamam.sizce cokmu lazim oluyor bebek arabasi fikir istiorum sonradan almasam pisman olurmuyum ? :(
bence alma canım teyzemde aldı kullandığı bi iki defadır o da hep arabayla gider gittiği yere boşa masraf yük onun yerine alternatif daha pratik şeyler al puset ya da kanguru gibi :)

inan bebek arabası çok gerekli birşey.en azından çocuğun çok rahat bir şekilde yürüyebileceği zamana kadar.çünkü mutlaka yürüyeceksin ve yürüdüğünde o çocuk mutlaka kucakta olacak.eşin taşır ama adam da bir yere kadar taşıyabilir inan insanın gezesi gelmiyor kolay değil kucakta sürekli taşımak.mesela alışveriş merkezine gidiyorsun çocuk kucakta olursa doğru düzgün gezemezsin.alışveriş arabasına da koymak için belli bir yaşa gelmesi lazım.yaşayınca anlarsın gerçekten çocuğun bir şekilde arabaya konması gerekiyor sürekli kucakta çok zor.

ya bide hicte sevmem arabayo hantal gibi olyo. Hani tristler hafif kucuk bebek arabalarina koyyolar ya anca onlar gibi bisi alirim. Ona da puset diolar galiba. Katlaninca ufacik olyo kucuk tekerlekli filan.

zaten bizim burdaki alisveris merkezleri hep yuruyen merdivenli :( hic dogru duzgun bi yer yok. Esim tasiyo demek istemedim bu arada. Arabayi esim kullanyo yada ben kullaniyom demek istemistim. Yani bebek arabasi alma konusunda. Mesela eltim aldi 7 aylik cocuqu toplam 5 kez kullanmistir en fazla.

Biz de almıştık bebek arabası canım ama İnan kullandığımız sayılıdır. Ben de hem gideceğim yere araba ile gittiğim için hem de kızım sevmediği için kullanamadık. Sadece alışveriş merkezlerine gittiğimizde arabaya koyuyorduk onda bile istemediği için binmeyi eşim kızı taşıyor ben arabayı itiyordum yani bi de yük oluyordu bize.ama yine de hiç lazım olmuyor değil.mesela uyuduğunda çok işine yarıyor araba.ben bişey alacağım zaman önce nereye koyacağım bunu diye düşünüyorum.almasından zor koyacak yer sorun oluyor dediğin gibi.bana kalırsa ihtiyaç duyarsanız almanız daha mantıklı...

bebek arabasız olmaz doğduğunda dahaıyı anlıycaksın hep öyle mınıcık kalmıycakki o kucakta taşıma zor olucak tam yatar baston pusetler var 6 kılo an fazla kolay taşınıyor onlardan alabılırsın

bebek arabasız olmaz doğduğunda dahaıyı anlıycaksın hep öyle mınıcık kalmıycakki o kucakta taşıma zor olucak tam yatar baston pusetler var 6 kılo an fazla kolay taşınıyor onlardan alabılırsın

bebek arabasız nasıl olur ben de düşünemiyorum işte.uyuyunca falan nereye koycaksın yaşayan anlar ancak valla

benim çocugum yok ama kardesim var 9 yaşında ve anneme kalsa hala bebek arabasında taşıycak kardeşimi:) gerçekten çok yardımcı oluyor bebek arabası bizde her yere arabayla giderdik zaten mınıbuslerde falan çok zor oluyor taşımak ama alışveriş merkezinde pazarda markette çok rahat oluyor büyüyünce elinden kaçıp kaybolma ihtimali olmuyor hemde yorulunca kucaga almak gerekmıyor uyudugu zamanlar içinse en büyük kurtarıcı.. ama büyük arabalardan almanıza gerek yok biz önce büyük almıştık ama 1 yasından sonra çok kullanıslı olmadıgı ıçın baston puset dedıklerınden aldık onu 4 5 yasına kadarda kullandık hem saklama problemı olmuyor katlanınca ufacık oluyor bence puset alın hem çok pahalı birseyde degil pusetler ama çok yardımcınız oluyor...

bi kanguru Al ba$langiç için, en az 10 ay falan kullanabilirsin , hiç bi yere gitmesen dra gidersiniz a$i için :)
buyyunce hafiflerinden bi baston alirsin .. bodrumun falan yokmu ?

Son düzenleme:
Back
X