ttciel

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
19
8
16
34
İyi geceler arkadaşlar aklım çok karışık adet döngum 40 gün 25 gün önce doktora gittim adetimin 3. Günü tahlillerim normal çıktı pko vardı onun dereceside düşük çıktı bunları yaptırdıktan sonra bu ay 5 ekimde adet oldum15 kasımda gelmesi gerekiyordu 5 gündür kahverengi akinti vardı son 2 gündür de normal adet gibi geliyor ama koyu kahverengi rengi dahada adetime 12 gün var gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde kan tahlili yaptırdım yarın öğleden sonra alıcam sonuçları bebek istiyoruz Allahın izniyle insallah sizce Hamile olabilirmiyim ki ? Lütfen böyle olan falan varsa yorumlarını sonuçlarını yazabilir mi lütfen

Belli olmuştur ama bence hamile değilsin ??? Bende de pko vardı ama her ay adet oluyordum. Benzer adetlerim olmuştur önceden senin ki gibi

Belli olmuştur ama bence hamile değilsin ??? Bende de pko vardı ama her ay adet oluyordum. Benzer adetlerim olmuştur önceden senin ki gibi
Teşekkür ederim cevapladiginiz için hamile değilmişim öğrendim bgun sonucu doktora gittim bu durumun kontrolu için neden böyle oluyor die bi tane kistim varmış birde yumurtlama ma bakmak için klomen verdi siz kullandinizmi hiç klomen ?

Teşekkür ederim cevapladiginiz için hamile değilmişim öğrendim bgun sonucu doktora gittim bu durumun kontrolu için neden böyle oluyor die bi tane kistim varmış birde yumurtlama ma bakmak için klomen verdi siz kullandinizmi hiç klomen ?

Ben iki ay klomen ve çatlama iğnesi oldum. Tutmadı. 3. Ayımda kendiliğinden hamile kaldım canım

Ben iki ay klomen ve çatlama iğnesi oldum. Tutmadı. 3. Ayımda kendiliğinden hamile kaldım canım
Masallah Rabbim hayirli omur versin evladiniza İnşallah bende en kısa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olurum Rabbim nasip eder dua edin lutfen biz bebek sahibi olmak isteyenlere

Masallah Rabbim hayirli omur versin evladiniza İnşallah bende en kısa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olurum Rabbim nasip eder dua edin lutfen biz bebek sahibi olmak isteyenlere

Amin canım kafana takmamaya çalış. Yakın zamanda nasip olur inşallah tüm isteyenlere :*

Back
X