Napsam bilemedim önce test yapsam sonra mı hapı alsam?

Leylahyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
50
71
3
33
Merhaba arkadaşlar reglime 3 gün var.
Ve biz 4 gün sonra tatile , gideceğiz eşimle .
Bu ay 2 kez korunmasız ilişki yaşadık.
Tatile gitme planımız yoktu. Eğer hamile değilsem ,geciktirici hap kullanmayı düşündüm. ama ona da en az 3 gün önceden başlamam lazımmış. Napsam bilemedim önce test yapsam sonra mı hapı alsam testte doğru çıkmazsa , gebelik varsa aklım çok karıştı.

Tatile gitme planımız yoktu. Eğer hamile değilsem ,geciktirici hap kullanmayı düşündüm. ama ona da en az 3 gün önceden başlamam lazımmış. Napsam bilemedim önce test yapsam sonra mı hapı alsam testte doğru çıkmazsa , gebelik varsa aklım çok karıştı.
Bence önce bı kan testi yaptırın

Hiçbişey yapmayın, tatilde adet olursanız tampon kullanın

Peki acilde gebelik testi yapıyorlar mı bilginiz var mı kadın doğuma randevu bulamadım
ben hamileyken 2 günde bir artışı kontrol etmek için haftasonuna denk geldiği için acile gitmek zorunda kalmıştım hamileyim biraz lekelenmem var demiştim bakmışlardı betaya. siz de ilaç kullanacağım hamile miyim öğrenmek istiyorum derseniz yaparlar bence

devlet hastanesini bilmiyorum ama özele gebelik testi yaptırmak istiyorum diyince sorgusuz sualsiz yapıyorlar. kan testi yaptırın kafanız rahat etsin

Back
X