naptım ben şimdi

barbella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
54
0
26
Balıkesir
eşimin hotmaillerini karıştırdım bugüb şeytan dürttü gene :) kişilere baktım bi kadın vardı melina mou her ne haltsa bende onu sildim .. ama içim içimi yiyior kim bu kadın? kendi hotmailime ekledim bakalım kabul etcek mi ? bilmiyorum . resimi vardı gögüsleri meydanda tas gibi hatun bu ne şimdi .. silmekle hatamı ettim offf bu kim die sorsamıdım .. ama nie karıştırdın bnm hotmailimi diye kızcaktı bende ondan sildim off ......kendime hakim olamıyorum hafiye gibi takipteyim kendime zararı ama :(

canım bak sımdı tam benım sorunumada deqınmıssın bende esımı cok takıp ederım ama busamana kadar hıcbıseyını takıp etmedım o yabancı kadın msnlerıne qelıncede kafana takma msn kendı kendıne eklıyo o yabancıları turkce bıle bılmıyolar emın olkı esın eklememısdır o bayanı bundan cok emınım neden dıceksın bnm msnemde bıle sabah kalkdıqımda bırsuru yabancı kadın msnelerı eklenıyo bak sılmısın onu aradan sure qecer qene baska yabancı bayan veya erkek kısıler eklenır bende esımle kıskanclık yusunden bosanma derecesıne qeldık ablası hep esımı dolduruyo yok senı cok sıkıyo yok cok bunaltıya bana arkadaslık yollarmısın as konusalım bende cok kötuyum

canım bak sımdı tam benım sorunumada deqınmıssın bende esımı cok takıp ederım ama busamana kadar hıcbıseyını takıp etmedım o yabancı kadın msnlerıne qelıncede kafana takma msn kendı kendıne eklıyo o yabancıları turkce bıle bılmıyolar emın olkı esın eklememısdır o bayanı bundan cok emınım neden dıceksın bnm msnemde bıle sabah kalkdıqımda bırsuru yabancı kadın msnelerı eklenıyo bak sılmısın onu aradan sure qecer qene baska yabancı bayan veya erkek kısıler eklenır bende esımle kıskanclık yusunden bosanma derecesıne qeldık ablası hep esımı dolduruyo yok senı cok sıkıyo yok cok bunaltıya bana arkadaslık yollarmısın as konusalım bende cok kötuyum

cok tesekkür ederim gercekten öylemidir dersiniz arkadaslık msn denmi yollayayım ?

eşimin hotmaillerini karıştırdım bugüb şeytan dürttü gene :) kişilere baktım bi kadın vardı melina mou her ne haltsa bende onu sildim .. ama içim içimi yiyior kim bu kadın? kendi hotmailime ekledim bakalım kabul etcek mi ? bilmiyorum . resimi vardı gögüsleri meydanda tas gibi hatun bu ne şimdi .. silmekle hatamı ettim offf bu kim die sorsamıdım .. ama nie karıştırdın bnm hotmailimi diye kızcaktı bende ondan sildim off ......kendime hakim olamıyorum hafiye gibi takipteyim kendime zararı ama :(

Ya ben mi yanlış düşünüyorum ne diye kasıyorsun kendini canım eşin değilmi e-postalarını da karıştırırsın, cep telefonunu da karıştırırsın. Eşimin benden gizli hiçbir şeyi olamaz benim de ondan gizli bişeyim olmamalı. Git açık açık sor kendini yiyip bitireceğine arkadaşım.

benim d e msnimi yabancı kadınlar ekliyordu bi zamanlarda.

hatta aralarında eşcinsel teklif eden bile olurdu...:ssz:

ben yüz vermemiştim tabi:36::36:
:9:

neyse senin konuna dönelim

kişi listesinde bi arkadaşı bile garip siteye üyeyse onun arkadaş listesindekilerin adresleri ellerine geçiyormuş bu sayede ya mesaj gönderiyorlar reklam amaçlı ya da ekliyorlar.

Ya ben mi yanlış düşünüyorum ne diye kasıyorsun kendini canım eşin değilmi e-postalarını da karıştırırsın, cep telefonunu da karıştırırsın. Eşimin benden gizli hiçbir şeyi olamaz benim de ondan gizli bişeyim olmamalı. Git açık açık sor kendini yiyip bitireceğine arkadaşım.

tabi canımmm mantıkende öyle de uygulamada olmuyo işte bana güvenmiyomusun die tirip atmalar oluyor...bu arada özel mesaj yazamıyorum malesef 100 mesajım olmadıgı içun

ıyı cnm sen bılırsın kocan qorsun nolcakkı erkek eklemıyosun ya bayan arkadas eklıyosun ben sana oselden msj olarak yasım face adresımı sen ekle osaman ok

:1: canım onları sOrun etme... bende de vardı bi ara yabncı kadınlar anlamadım kendi eklenmiş hatta mailler geliodu bide sitelerden ben üyeymişim gibi :) bekle bakaLım bi süre sonra tekrar baktğnda yine eklenmiş olucak yoksa silinmiş mi kalıcak. yada eşin neden sildin diye soracakmı bakalım:) ona göre tavrını koyarsın

Muhtemelen eşinizin mail adresi bir şekilde yayılmış.
Bu sık oluyor ve spam mailler gelmeye başlıyor mail
adresine sonra.

gordugun msn resmi ise benimde msn resmin taş gibi hatun resmidir :)) ayrıca kocamda bazen öyle resim koyar ne var bunda
yok eger hatunla kameralı chat ettiysen ve hatun taş gibiyse o zaman işin rengi farklı

Son düzenleme:
bana bile sürekli manyak manyak mailler geliyo, suna5000 napıyosun hadi devam edelim sohbetimize vs. yabancı dilde yani çevirdim. bıktım yemin ederim biri mailime girse sapık bu kız der, nerden mailimi ele geçirdiler bilmiyorum hepsini spam e atıyorum hep yeni yeni adreslerden geliyor kesinlikle engelleyemiyorum. daha dün yeni 100 tane falan sildim birikmiş.

Yahu onlar spam mesajlar herkese yollarlar. Buyutucu, arkadas arama, partner vs vs mesajlar. Ayırt edebilirsiniz kolaylıkla yani. O kadar hafiyelik ediyorsunuzda bu oto gönderilen mesajları ayırt edemiyorsunuz. Boşuna kocanızın günahını almayın.

Back
X