canım bak sımdı tam benım sorunumada deqınmıssın bende esımı cok takıp ederım ama busamana kadar hıcbıseyını takıp etmedım o yabancı kadın msnlerıne qelıncede kafana takma msn kendı kendıne eklıyo o yabancıları turkce bıle bılmıyolar emın olkı esın eklememısdır o bayanı bundan cok emınım neden dıceksın bnm msnemde bıle sabah kalkdıqımda bırsuru yabancı kadın msnelerı eklenıyo bak sılmısın onu aradan sure qecer qene baska yabancı bayan veya erkek kısıler eklenır bende esımle kıskanclık yusunden bosanma derecesıne qeldık ablası hep esımı dolduruyo yok senı cok sıkıyo yok cok bunaltıya bana arkadaslık yollarmısın as konusalım bende cok kötuyum
eşimin hotmaillerini karıştırdım bugüb şeytan dürttü gene :) kişilere baktım bi kadın vardı melina mou her ne haltsa bende onu sildim .. ama içim içimi yiyior kim bu kadın? kendi hotmailime ekledim bakalım kabul etcek mi ? bilmiyorum . resimi vardı gögüsleri meydanda tas gibi hatun bu ne şimdi .. silmekle hatamı ettim offf bu kim die sorsamıdım .. ama nie karıştırdın bnm hotmailimi diye kızcaktı bende ondan sildim off ......kendime hakim olamıyorum hafiye gibi takipteyim kendime zararı ama
Ya ben mi yanlış düşünüyorum ne diye kasıyorsun kendini canım eşin değilmi e-postalarını da karıştırırsın, cep telefonunu da karıştırırsın. Eşimin benden gizli hiçbir şeyi olamaz benim de ondan gizli bişeyim olmamalı. Git açık açık sor kendini yiyip bitireceğine arkadaşım.
eşimin hotmaillerini karıştırdım bugüb şeytan dürttü gene :) kişilere baktım bi kadın vardı melina mou her ne haltsa bende onu sildim .. ama içim içimi yiyior kim bu kadın? kendi hotmailime ekledim bakalım kabul etcek mi ? bilmiyorum . resimi vardı gögüsleri meydanda tas gibi hatun bu ne şimdi .. silmekle hatamı ettim offf bu kim die sorsamıdım .. ama nie karıştırdın bnm hotmailimi diye kızcaktı bende ondan sildim off ......kendime hakim olamıyorum hafiye gibi takipteyim kendime zararı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?