Narkoz korkusu !

KalenderMesrepim

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1.168
288
688
Kızlar ayın 19’unda Burun ameliyatı olacağım nasipse ama narkozdan çok korkuyorum heyecanlanıyorum aklıma geldikçe kalbim duracak gibi hissediyorum. Ben bu süreci nasıl atlatırım lütfen yardım edin.

Bazi kisilerin heyecanini anlayip sakinlestirici igne yapiyorlar. Bana gerek kalmadi. Ameliyat masadinda etrafimdakiler beni hazirlarken bende cene yaparken bayilmisim. Sonrasinda ismimi seslenirlerken ellemeyin beni uykum var dedigimi hatirliyorum. Megerse hersey olup bitmis bile. Sonrasindada refakatcimle hasta bakicimin beni giydirdiklerini hatirliyorum :)) Korkulacak hic bir sey yok.

Çok korkuyorum elimde değil inşaallah bende kolayca atlatırım narkozdan çok korkuyorum

Burun ameliyatı cok basit narkozdan da hiç korkmamıştım hatta baya keyfli bi deyenimdi diyebilirim :) zaten 2 saniyede olup bitmiş gibi oluyor endişe etmeyin.Bana da sakinleştirici vermemişlerdi.Hastaneye gidene kadar heycanlıydım ama güzel bi heycan yani sonrasını dusunun hep yeni minnos burnunuzu.

Kızlar ayın 19’unda Burun ameliyatı olacağım nasipse ama narkozdan çok korkuyorum heyecanlanıyorum aklıma geldikçe kalbim duracak gibi hissediyorum. Ben bu süreci nasıl atlatırım lütfen yardım edin.

Doktorunuza bu durumdan söz ettiniz mi ? Sizi rahatlacak bir yol bulabilir.
Ben uykusuz gitmiştim (geceyi bu forumda geçirdim ) o yüzden narkoza kalmadan ilk sakinleştiricide sızdım ..iyi bir yöntem mi bilmiyorum ama belki düşünülebilir :))

Benim korkum çok değişik bir yüzle uyanmaktı ,narkozdan çok bu strese sokmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…