narkoz

• Konu Sahibi Konu Sahibi satürn71
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

satürn71

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar
önce hikayemi kısaca paylaşatım
37 yaşında 14 yıllık evliyim
bugüne kadar aklınıza gelen herşeyi denememe rağmen evlat sahibi olamadım
tüp bebeği de maddiyat yüzünden yapamadık
en sonunda yaş sınıra dayanınca borçharç kredi ayarladık
düştük yollara
eskişehirdeki doktorum nezih erdölün tavsiye ve aracılığıyla anatolia tüp bebekte başladım
uzun protokol uygulanıyor
30 haziranda gitmiştik şu anda adetimin beşinci günü ve 5ülucrin 300ügonal vuruyorum
yani tahminen 20-25 temmuz gibi yumurta toplanıcak

benim şu anki derdimse narkoz
daha önce laparoskopi olduğumda genel anestezi ile narkozun etkilerini atamadığım için 1 hafta hastanede yatmıştım ve çok kötü günler geçirmiştim
şimdi yumurta toplanırken lokal yaptırsam diyorum
çok canım yanar mı geçen sefer ki gibi narkozla uğraşıp tedavimi riske atmak istemiyorum

yumurta toplama işlemini lokal anesteziyle yaptıranlar fikir ve yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler

canım aynı kaygıları bende yaşadım,geçen perşembe yumurtalar toplanacaktı narkoz değil ama sakinleştırici iğneyi bile kabul etmedim psikoloğ verdiler nefes eğzersizleri yaptırdı ama biraz kendimi kastığım için sonrasında ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi olmaz inşallah birde herkesin bünyesi farklı çooooook huzurlu gir emin ol herşey yolunda gidecek

herkesin bünyesi farklıdır.benim sözde lokal anestezili oldu ama canım çok yandı sonrasında ağrım çok oldu.benle beraber yumurta toplananlar gülerek çıktılar opu dan.bünye meselesi yani.

canım aslında çok yoğun bi narkoz vermiyorlar ama demek ki bünyen zayıf. ben çok kolay uyudum ve uyandım. ptesi yaptırdım. lokale dayanabileceğini düşünüyorsan o zaman bence lokal yaptır. zaten eskiden tümden uyutmuyorlarmış.

benim lokal anesteziden kalbim durmuştu...riskli benim her işlemim....buna rağmen narkoz çok aldım hayatımda...fakat yumurta toplama işleminde ağır narkoz değil narkoz öncesi ilk adım olan uyutucu doz uyguluyorlar...kısa bir işlem olduğu için...

selam canım bende anatolyanın hastasıyım 3 denememı orda yaptım su anda 5 haftalık hamıleyım darısı basına ...yumurta toplama agrılı bır ıslem benim sonrasındada agrım oldu genel anestezı ıle yapıldı ama ıslemden sonra hemen uyanıyorsun yanı uyanman ıcınde ıgne yapıyorlar bence bu konuyu dr unla konus endıselerını anlat ona gore karar verırsın...

yaklaşık 25-30 dk lık bir işlem.ve ona göre de genel anestezi uyguluyorlar
ben de hemen uyuyup uyananlardanım.ama eve geldikten sonra midem bulandı,çıkardım.sonra herşey normale döndü...
bence doktorunla konuş.riske atma ve genel anestezi ile bu hassas işlemi bir an evvel atlat
sevgiler; kolaylıklar

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
yazdıklarınızdan ortaya çıkan sonuç
bu işin kişinin bünyesine göre değişiyor demekki
ben en iyisi o günü bekleyip göreyim

allah hepimizin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
herkese tekrar teşekkürler

merhaba canım bende genel anestezi ile oldum. ama uyandığımda yaşadığım ağrıyı sana anlatamam... 2 satt şiddetli ağrı yaşadım. ağrı kesici felan vurdular ama kendime gelemedim ağrıdan.. zaten ağlaya ağlaya uyandım. tabe benden çok yumurta toplandı. ayrıca yumurtalar kaydığı için baskı uyguladık dedi drum. ondan bu kadar ağrın olmuştur dedi.. aynı anda girdiğimiz kadın hiçbirşey hissetmediğinis öledi ağrımda yok dedii.. şaşkınlık içinde kalmıştım.. gerçekten bu bünyeye göre değişiyo...

evet bunu ben de yaşadım.ben ayıldım.çorbamı getirdiler.yan odadaki bir kızcağız ağrıdan ölüyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…