Narsist bir Eşle yaşamak!

Yorumunuz ıcın tesekkür edıyorum..
Ben yardım alıyorum..
Sebepler aynı olmayabilir ama şu an aynı sonuçları yaşıyoruz..
Bence benim eşim de egoist ya da bilemiyorum işte..
Sadece ben de artık salonda yattığında -ki sürekli oluyor- cağırmıyorum yatağa
Tartışmaları uzatmıyorum çünkü anlamıyor sonunda ya bağıra çağıra küfür ediyor ya da bi şeyleri kırıp döküyor
Ve ben genelde çok mutlu bir evliliğim olduğunu düşünürüm..
Sanırım ben kafayı yedim

Sebepler aynı olmayabilir ama şu an aynı sonuçları yaşıyoruz..
Bence benim eşim de egoist ya da bilemiyorum işte..
Sadece ben de artık salonda yattığında -ki sürekli oluyor- cağırmıyorum yatağa
Tartışmaları uzatmıyorum çünkü anlamıyor sonunda ya bağıra çağıra küfür ediyor ya da bi şeyleri kırıp döküyor
Ve ben genelde çok mutlu bir evliliğim olduğunu düşünürüm..
Sanırım ben kafayı yedim

Nekadardir evlisiniz?

Hepmi bu sekıl davranırdı? Bagırma ve küfretme gıbı..
Tartısmalarda evet..
Genel olarak salim biridir ama ben hep suyuna gittiğim için sakinmiş diyorum kendimi böyle mutsuz hissettiğim zamanlarda.
Ya ben onun benim yanımda olduğunu hissetmiyorum, her konuda onun rahatı daha önemli sanki ki beni rahatına düşkün olmakla suçlar aslında..
Bilemiyorum dediğim gibi şu an çok mutsuzum ve bu yüzden ya net olarak gercekleri görüyorum ya da hislerimde mübalağa ediyorum
Ancak tartısmalardaki tavrı hep anlattığım gibidir ve sonrasında da bir trip atar sanırsın i küfürleri ben ettim ya da masayı ben dağıttım

Tartısmalarda evet..
Genel olarak salim biridir ama ben hep suyuna gittiğim için sakinmiş diyorum kendimi böyle mutsuz hissettiğim zamanlarda.
Ya ben onun benim yanımda olduğunu hissetmiyorum, her konuda onun rahatı daha önemli sanki ki beni rahatına düşkün olmakla suçlar aslında..
Bilemiyorum dediğim gibi şu an çok mutsuzum ve bu yüzden ya net olarak gercekleri görüyorum ya da hislerimde mübalağa ediyorum
Ancak tartısmalardaki tavrı hep anlattığım gibidir ve sonrasında da bir trip atar sanırsın i küfürleri ben ettim ya da masayı ben dağıttım

:KK43: Coook tanıdık cıdden..
ben ~Hayatımda öyle trıp görmedım kalbımı kırar lafı sayar sonra küser.. günlerce konumaz.. ben altdan alana kadar 😞
Esımın bana Deger veedıgını düsünmüyorum aynı sizin dedıgınız gıbı onun kendı rahattı önemlı yetrrkı ıstedıgı gıbı olsun rahatı düzenı bozulmasın..

Cok yorucu.. :KK64:

Back
X