Narsistlerden nasıl korunuruz?

3mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2018
460
102
53
Eşimin ailesinin narsist olduklarını yeni keşfettim inan nasıl başa çıkılır çözülür gibi değil. Siz nasıl baş ediyorsunuz?Bir şey alırsın kayınpederinde dahil erkeksin da sus otur sanane? Onu bile eleştirir, her şey de öyle hep bilir hatta öyle bir şey derki senin bildiğinin yanlış olduğunu sana ikna ettirir. Eşim Allahtan işkolikte pek konuşmaz. O kadar vurdum duymazlar ki şaka yollu der kenara çekilirler.

Eklentiler

• 75772FDB-B2B0-44C9-A930-13DC83C63479.webp
    75772FDB-B2B0-44C9-A930-13DC83C63479.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 140
Ben bi kaç defa kavga etmek zorunda kaldım. En son söylenicek lafı en başta söyledim. Şimdi iyiyiz sakinim ama bi korkuları var ki ses edemiyorlar. Baştan ezdirmemek lazım, başa çıkmak lazım. Huyları değişmez ya dibine kadar uğraşıcaksın ya vazgeçip görmezden geliceksin

Ben bi kaç defa kavga etmek zorunda kaldım. En son söylenicek lafı en başta söyledim. Şimdi iyiyiz sakinim ama bi korkuları var ki ses edemiyorlar. Baştan ezdirmemek lazım, başa çıkmak lazım. Huyları değişmez ya dibine kadar uğraşıcaksın ya vazgeçip görmezden geliceksin
Tabi balık baştan kokar derler , onlar gibi olmamı istediler olmadım sesim çıktı, cevap verdim haksızlığa gelemem, birlikte yemedim herşeyi ayırdık ondan sevilmiyorum

Narsistlerin duyguları yok gerçekten vicdansızlar tanıdığım olmuştu gerçekten duygusuzlar ne yaptıklarını anlayamıyorsunuz ama tabi böyle görüpte tanı koyulmaz saçma ruh hastası diyin geçin kısaca :) ama reddedilmeye gelemiyorlar eğer narsist biriyse ve reddedilirlerse en büyük intikamı böyle almış olursunuz cidden deliriyorlar :) hayatta herşeyi yapın tınlamazlar umurlarında olmaz ama istedikleri birşeyi alamadıklarında reddedildiklerinde mahvoluyorlar :)

Narsistlerin duyguları yok gerçekten vicdansızlar tanıdığım olmuştu gerçekten duygusuzlar ne yaptıklarını anlayamıyorsunuz ama tabi böyle görüpte tanı koyulmaz saçma ruh hastası diyin geçin kısaca :) ama reddedilmeye gelemiyorlar eğer narsist biriyse ve reddedilirlerse en büyük intikamı böyle almış olursunuz cidden deliriyorlar :) hayatta herşeyi yapın tınlamazlar umurlarında olmaz ama istedikleri birşeyi alamadıklarında reddedildiklerinde mahvoluyorlar :)
Mesafeli olun, sizi asagilamalarina izin vermeyin ama sizi ilgilendirmeyen seylerde sakkn muhattap olmayin. Sohbet etmemeye ozen gösterin. Aldirmayin bir profesyonel destek almalarini saglayin

Mesafeli olun, sizi asagilamalarina izin vermeyin ama sizi ilgilendirmeyen seylerde sakkn muhattap olmayin. Sohbet etmemeye ozen gösterin. Aldirmayin bir profesyonel destek almalarini saglayin
Ben hayatımda bana iyi gelmeyen birini tutmuyorum zaten :) öncedendi bunlar artık bana iyi gelmeyene kapıyı gösteriyorum kim olursa olsun narsistmiş ruh hastasıymış iyiymiş kötüymüş saldım artık :)

Ben hayatımda bana iyi gelmeyen birini tutmuyorum zaten :) öncedendi bunlar artık bana iyi gelmeyene kapıyı gösteriyorum kim olursa olsun narsistmiş ruh hastasıymış iyiymiş kötüymüş saldım artık :)
Adınıza sevindim. Bence de salmak gerek takmak icin hayat oldukca kisa

Evett bende farkettım bunu dediği olmayınca deliriyorlar 😃😃

Zaten muhatap olsan umursamıyorlar kı küçük görüyorlar ya da konuyu anlamıyormuşum gibi davranıyorlar

Psikiyatrist misiniz de böyle bir tanı koyabiliyorsunuz? Merak ettim açıkçası.

Back
X