Narsistlerin sürekli hedefi olmam

Nazendeyuregim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2021
575
455
23
29
Son yaşadığım görüşme tecrübemden sonra anladım ki ben narsist, histerik insanları çekiyorum. Hayatımda bir dönem olmuş insanlara bir bakış attığımda ney olarak 3 tane kişi olmuş böyle. İlk narsist ayrılığında kendimi çok zor toparlamıştım. Hatta bir çok kez ayrıl barışlarımız oldu. Ben zannediyordum ki benim İlişki yürütme kapasitemde bir sorun var. Ama için işine girdikçe kendimde kaygılı bağlanma stili ve terk şemamın olduğunu farkettim. Narsist egoist insanların da avlarını çok iyi analiz edip seçtiği gerçeğine ulaştım. Yani ben onlar için sürekli av olarak gözüküyorum. Bu döngüyü nasıl kıracağım. Onların bende buldukları ne. Bir de böyle insanlar var hepsinin teker teker beni bulması nasıl oluyor. Karşıma sistematik olarak çıkması neden. Ne yapabilirim

Son yaşadığım görüşme tecrübemden sonra anladım ki ben narsist, histerik insanları çekiyorum. Hayatımda bir dönem olmuş insanlara bir bakış attığımda ney olarak 3 tane kişi olmuş böyle. İlk narsist ayrılığında kendimi çok zor toparlamıştım. Hatta bir çok kez ayrıl barışlarımız oldu. Ben zannediyordum ki benim İlişki yürütme kapasitemde bir sorun var. Ama için işine girdikçe kendimde kaygılı bağlanma stili ve terk şemamın olduğunu farkettim. Narsist egoist insanların da avlarını çok iyi analiz edip seçtiği gerçeğine ulaştım. Yani ben onlar için sürekli av olarak gözüküyorum. Bu döngüyü nasıl kıracağım. Onların bende buldukları ne. Bir de böyle insanlar var hepsinin teker teker beni bulması nasıl oluyor. Karşıma sistematik olarak çıkması neden. Ne yapabilirim
Destek alin

Ve genelde o kişilerde sizi çeken şeyleri analiz edin, mesela aşırı Özgüvenli mi, tipi bakımı mi iyi, davranışları mi..... Sizi çeken ne? Diğerleriyle ortak olan kısımları anladığınız anda ayrılın.
Ve destek alin diyorum ki en önemlisi bu. Kendinizle ilgili düğümleri çözebilirsiniz

siz bence bi insanları analiz etmeyi bırakın
bırakın onu psikologlar kendilerine gelen danışanlara yapsınlar.
siz kendinize, hayattan ve ilişkilerden beklentinize odaklanın.
Beklentilerinizi karşılayamayanları direk hayatınızdan çıkartın
kendinize "ama o beni seviyor ondan böyle yapıyor/ şu an çok yoğun ondan böyle/ailevi sıkıntıları var yoksa baştan çok iyiydi" gibi bahaneler sunmadığınız sürece doğru ilişkiyi bulacaksınız.

ekşide popüler bir başlık var kadınların efendi erkek yerine p.ç tercihi diye. görünce ortamını muhabbetini seviyoruz böyle narsist, zirzop erkeklerin. ama nice efendi erkek gidiyor bu yüzden.

bir başlık daha var piyasadaki tüm iyi erkeklerin kapılması diye, bu tercih edilmeyen efendi erkekleri akıllı kadınlar erkenden kapıyor, p.ç narsist peşinde koşan kızlar üzülüyor.

burada sizi asla suçlamıyorum. özgüvensiz ve içe dönük insanları daha fazla tuzağına düşürmeye çalışır narsistler çünkü içten içe kendileri eziktir. sadece çevrenizi değiştirin, nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz onu düşünün ve tercihlerinizi yeniden düzenleyin tespit edin. iyi erkekler halen daha var.

Eski bir narsist kurbanı olarak diyeceğim tek şey var ; KİMSEYE EDERİNDEN FAZLA DEĞER VERMEYİN.
Adamların bi tarafını kaldırırsanız tabi ki sizi seçerler. İnsan kimsenin kurbanı olmuyor , kendini kurban ediyor.
Kendinize güvenin ve Allah aşkına şu sevgilim de sevgilim triplerine girmeyin. Çünkü bunun üst versiyonu evlenip kocişimmmm demek.
Dayak yer , küfür yer , psikolojik baskının en alasını görür. Ama özünde iyi biridir der 😬 sonra da ben kurban oldum falan der. Sizce kurban mısınız ?

Söylemekten dilimde tüy bitti gerçekten
Narsizm toplumda hepimizin üçer beşer karşılaşabileceği kadar sık görülmüyor
Tanılı değillerse lütfen her önümüze gelene narsist demeyelim artık
Forumu okuyan ülkenin erkek nüfusunun %80’i narsist sanacak. Narsist falan değil karşınızdaki insanlar, siz hayatınıza erkek girince kendinizden geçiyorsunuz onlar da bunu kullanıyorlar.

Sizde ne bulduklari da googleda var bir ara forumda bu narsist cok muhabbeti donunce acip bakmistim. Ozguvensiz, manipulasyona acik, zayif insanlari hedef haline getiriyorlar.
Buralari kapatmakla başlayabilirsiniz.

Bende bunu yazacaktim. Gecenlerde birisi internette söylüyordu: "Bütün b** olan iliskilerin tek bir ortak noktasi var, oda senin!" Diye.

Narsist olduklarının siz mi düşünüyorsunuz ? Teşhisi kendiniz mi koydunuz? Çünkü kadınlar %80 %90 erkelere narsist demeye başladılar.

İstedikleri gibi davranmayan her adam narsist 🤷🏻‍♀️
Hayır tabi kii. Bir adam düşünün sürekli kendi yakışıklılığından işinin ne kadae muhteşem olduğu ve yürüdüğünden sürekli bahsetmenizi isteyen, hayatındaki başarıları siz sormadan orataya atan, hergün mutlaka kendisine resmine bakıp bakmadığımı soran…

ayır tabi kii. Bir adam düşünün sürekli kendi yakışıklılığından işinin ne kadae muhteşem olduğu ve yürüdüğünden sürekli bahsetmenizi isteyen, hayatındaki başarıları siz sormadan orataya atan, hergün mutlaka kendisine resmine bakıp bakmadığımı soran…

Back
X