- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Adam zoru seviyor herşeye ok diyince sıkılmış ama itiraz edince de düşman kesiliyor. 3 ay oldu konuşmuyorum onunla ama onsuz mutlu mesut yaşıyormuş gibi de yapamıyorum çünkü zamanında tün arkadaşlarımla aramı bozduğu içib yapayalnız kaldım. Ben mutsuz halimle öyle otururken o çok keyifli görünüyor. Tabi rol mü yapıyor gerçekten mi öyle onu bilmiyorum.Onun için yapmayı bıraktığınız şeyleri yapmayla başlayın işe.
Adam zoru seviyor herşeyine el pençe durunca sıkılmış şehzademiz
Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Onun için kırdıklarınızdan özür dileyin mesela.
Ve asla tekrar geldiğinde suratına bakmayın.
Gerçekten yok sayıyorum 3 aydır. İll bAşlarda çok sinirli mutsuz görünüyordu ama şu son zamanlar keyfi yerinde. Tabi gerçek mi rol mü bilmiyorum.Onunla da yaptıklarıyla da ilgilenmeyin ve önünüze bakin,onu yok sayin. Ama onu yok saydiginizi gorsun de uzulsun yok saymasi degil, gercekten yok sayin.
Gerçekten yok sayıyorum 3 aydır. İll bAşlarda çok sinirli mutsuz görünüyordu ama şu son zamanlar keyfi yerinde. Tabi gerçek mi rol mü bilmiyorum.
Arkdaslrinizla aranizi o bozmdi. Siz o istedi diye arkdslarinizdan geri cekidiniz ki bu sizin hataniz. Ben kiziyorum sevgili ypinca arkdslardan uzaklasanlaraAdam zoru seviyor herşeye ok diyince sıkılmış ama itiraz edince de düşman kesiliyor. 3 ay oldu konuşmuyorum onunla ama onsuz mutlu mesut yaşıyormuş gibi de yapamıyorum çünkü zamanında tün arkadaşlarımla aramı bozduğu içib yapayalnız kaldım. Ben mutsuz halimle öyle otururken o çok keyifli görünüyor. Tabi rol mü yapıyor gerçekten mi öyle onu bilmiyorum.
Çok bencil, kendine tapan, sürekli başkalarını kötüleyen ( herkes kötü, bir o iyiydi) biriydi. Birden bire bana yakınlaşınca bir şey doğru gelmiyordu biliyordum ama onu çok seviyordum. Sürekli beni kıskanması, telefonumun bilgisayarımın şifresini istemesi, beni adım adım takip etmesi, sürekli hesap sorması filan diyordum ki beni kıskanıyor. Hayır bunların hepsi manipulasyon tekniğiymiş. Ve yaklaşık bu durum 6 ay sürdü. Tüm arkadaşlarımla aramı bozdu ve yapayalnız kaldım. Kendi de birden bire benden soğudu. Aramaları, sormaları, iltifatları, kıskançlıkları hepsi birden bire kesildi. Artık bana kendinin yarattığı bütün sorunlarla başbaşaydım. Bir gün bana yaşattıklarının hesabını sordum ona. Tabi bir narsisti eleştirmek ne haddimize. Bana düşman kesildi. Şu an benden nefret ediyor, yüzüme dahi bakmıyor. Arkamdan kötü propagandamı yapıyor. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Bana bir akıl verin lütfen.
Telefonumun şifresini istemesi beni sevdiğini düşündüm
Canım sen iyi misin?
Bana biri bunları yapsa bu adam deli der kaçarım ya
Yapmayın bunlar normal hareketler değil.
Bunu yapan insanlar kadın-erkek farketmez normal olamaz.
Onun herkesle arası bozuktu. Dolayısıyla onunla ykınlaşmam herkesle aramın açılmasına neden oldu. Ayrıca herkesi bana kötülüyordu. O şöyle sinsi, bu böyle arkandan konuşuyor. Beni el üstünde tutuyordu ben de beni seviyor sandım ve herkesi karşıma aldım. Aptalmışım. İşin enteresan tarafı şu an benden nefret ediyor. Benden neden nefret ettiğini bilmiyorum.Arkdaslrinizla aranizi o bozmdi. Siz o istedi diye arkdslarinizdan geri cekidiniz ki bu sizin hataniz. Ben kiziyorum sevgili ypinca arkdslardan uzaklasanlara
Beni el üstünde tutuyordu, çok seviyordum onu. Birden nasıl bu hale geldi olaylar anlamıyorum.iyiki farketmişsin ya fark etmeseydim ya aşk san saydın çünkü buna farkedemeyen bir çok kadın var
daha önce nasıl hareket ediyorsa öyle devam et başkalarına seni kötülüyor olması normal seni kendine köle edemedi ondan sen dostlarına seni tanıyanlara onun hakkında gerçekleri söyle ki bilsinler çekinme bence neden çekiniyorsun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?