- 27 Ocak 2012
- 179
- 43
- 48
- Konu Sahibi jefficaalmort
Arkadaşlar, erkek arkadaşım beni terketti. İlk günlerde panik yaptığımdan ötürü falcıları araştırdım medyumlara mail bile attım. Tabi kendime gelmemi sağlayan medyum diye tabir edilen kişilerin yapacakları ne idüğü belirsiz tılsımların "yok artık" dedirtecek ücretleriydi. 1haftaya yaklaştık ayrıldığımız günden beri ama hiç bir aramama henüz cevap vermedi. Farklı şehirlerdeyiz, öyle yolunu kesebileceğim "bi dur hele konuşalım" diyebileceğim bir durumum da yok. Bu yüzden iş başa düştü, en iyi ihtimalle beni affetmesi için yaratıcı bir hediye yapmak ya da satın almak ve kargoyla içine iliştireceğim bir mektupla göndermek istiyorum. Bana bu konuda yardım edebilir misiniz?
Hani ayrılık sebebimize gelince, geri dönülmeyecek bir mesele değil. Bana çok kızgın, daha önceden küstüğümüz bir tartışma tekrar su yüzüne çıkmıştı ve sözlerimi yanlış anladı. Kısacası kendimi ifade edemedim. Erkek arkadaşım keçi gibi inatçı olduğundan, bu olay normalden çok daha zor bir hale geldi.
Lütfen bana yardım edin..
Hani ayrılık sebebimize gelince, geri dönülmeyecek bir mesele değil. Bana çok kızgın, daha önceden küstüğümüz bir tartışma tekrar su yüzüne çıkmıştı ve sözlerimi yanlış anladı. Kısacası kendimi ifade edemedim. Erkek arkadaşım keçi gibi inatçı olduğundan, bu olay normalden çok daha zor bir hale geldi.
Lütfen bana yardım edin..