- 27 Ocak 2012
- 179
- 43
- 48
- Konu Sahibi jefficaalmort
aslında senin hakkında böyle şeyler söylemesi yani küfür etmesi kötü ama sana ipucu verir. demek ki sana değer veriyor ki bazı şeyleri anlamlandıramıyor. eğer ki seni dinlemek istemiyorsa bir arkadaşın dediği gibi mektup yaz. sandiviç taktiğini uygula. ilk önce senin hatan sonra onun hatası ama seni en çok sinir eden daha sonra senin ufak ama üstesinden geldiğin hatan bunun haricinde onu suçlama daha sonra çok kısa pişmanlığından bahset. mektubu fazla abartma okumaz. sonra yeniden bekleme süreci.![]()
sandviç taktiği her ne ise o bende işe yaramaz. adam kendini hatasız mükemmel zannedio çünkü. ben ne zaman "ama sen de benim kalbimi kırdın, ama sen de bana boyle söylemiştin" falan diye hatasını göstermek istediysem de döndü dolaştı kabak yine benim başıma patladı. ben kırılsam da küsen o oldu, o kırılsa da küsen o oldu.
Mektubu fazla abartma demişsin, sevgililer gününe özenip kitap yazmayı düşünmüştüm olmaz mı :)) nasılsa 10 günden önce veremem. Belki siniri de geçmiş olur hı? Ve mektup şeklinde değil de, hediye kutusu şeklinde düşündüm. İçine baya ıvır zıvır, hoş bir kutu yapabilirim aslında. Düşündüğüm şey, içine yüzüğümü de koysam mı? Yani, beni affetmedikten sonra bunun bende durmasının bir anlamı yok. Aynen böyle yazabilirim küçük bir notta da. Sonra da beni affet derim. Kötü mü olur?