selam kızlar çok sevdiğim 17 yıllık bi arkadaşım dostum, herşeyim canım arkadaşım sıkıntıda.çalışan bi bayan ama ailesinin zoruyla evlendirildi.başta çok direndi ama sonradan kabullendi.bir anlık sinirle kabul etti.amacı mutsuz olup ailesine vicdan azabı çektirmek.düğünde hep ayrı takıldılar.nişanlılıklarında bir kere bile canımlı konuştuklarını görmedim.balayında falanda tartışmışlar..zaten bir aylık evliydi eşi ondan ayrı tatile gitti..neyse uzatmayım bazen ona akıl vermeye çalışıyorum en azından alışmaya çalış diyorum ama çok zor hiç sevmediği biriyle yaşaması biliyorum.her fırsatta ailesinin yanına kaçıyor.birşeyleri bahane ediyor ailesinde kalıyor.anladığım kadarıyla eşindeden de nefret ediyor.çünkü bi ara benden niye meyve istedin diye adamla tatışmış..daha 6-7 aylık evliler.şimdi nasıl teselli edeyim bazen eşini arasam sen iyi davran desem diye düşünüyorum.ama adamın nasıl tepki vereceğini bilmiyorum..gerçekten çok önemsediğim biri hayatımda çok büyük bir yeri var.onun mutsuz olması çok canımı yakıyor..
Son düzenleme: