• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl altından kalkıcam :(

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
selam kızlar..herkese hayırlı cumalar...

benim derdim temizlikle malesef :KK43: kısaca anlatayım....

evi boyatıcaz arka balkonu kapattırıcaz tuvalet aşağıya su akıtıyordu onun fayansları yapılcak yatak odasının şekli değişecek ve oraya 2 kapalı bir dolap daha alıcam kıyafetleri koyacak yer bulamıyorum..ütülüleyip asıyorum sıkışıklıktan yine kırışıyor..halıları yıkatmaya vericem perdeleri yıkıcam kıyafetleri yazlık kışlık ayırıcam salon koltuğunu yıkatıcam....offfff ben bunların altından nasıl kalkıcam...:mad: üstelik çalışıyorumdaa...

Son düzenleme:
selam kızlar..herkese hayırlı cumalar...

benim derdim temizlikle malesef :KK43: kısaca anlatayım....

evi boyatıcaz arka balkonu kapattırıcaz tuvalet aşağıya su akıtıyordu oun fayansları yapılcak yatak odasının şekli değişecek ve oraya 2 kapalı bir dolap daha alıcam kıyafetleri koyacak yer bulamıyorum..ütülüleyip asıyorum sıkışıklıktan yine kırışıyor..halıları yıkatmaya vericem perdeleri yıkıcam kıyafetleri yazlık kışlık ayırıcam salon koltuğunu yıkatıcam....offfff ben bunların altından nasıl kalkıcam...:mad: üstelik çalışıyorumdaa...
benim okurken 1 yılım gitti sanki yoruldum :KK70:

şimdiden kolay gelsin

Ayy niye yazın yapmadınız havalarda soğudu :) Allah kolaylık versin.Inşallah cabucak bitirirsiniz.

Kolay gelsin :) çocuk yoksa akşamları ve eş ile birlikte haftasonu yapmak sizi kurtarır gibi.. Boya ve balkon kapattırma biraz zor. Allah yardımcınız olsun:)

Imkan varsa tutucan bi yardımcı hepsini hallecek. Zaten Halılar ve koltukları başkası temizleyecek,yazlık kışlık yapmak yarım Gününü almaz dolap düzenli ise.

Ama inşaat ve boya kısmında moral veremeyeceğim :KK59:

1 .halilari ver
2.Tuvalet ve boyaci ayni anda gelsin.
3.evi toparla duzelt
4.perdeleri yika geçir
Balkon kolay 1 gunluk .
Dolabi da getirip kurarlar en son.
Ammaaa odayi yitiracaksan o zor iş :KK17::KK17:pisliği tasi taşı bitmiyor.Hepsinin bir fazlasini yaptım.:KK52:

yazın biraz maddi yönden hazır değildik ve birazda zaman yoktu...haftaya havalar güneşli bulutlu inşallah yağmur yağmaz :(
Biter biter gözünüzde büyütmeyin öyle daha zor geliyor. Arkadaşta demiş boya ve fayanslar aynı anda yapılırsa çokta birşey kalmıyor.

1 .halilari ver
2.Tuvalet ve boyaci ayni anda gelsin.
3.evi toparla duzelt
4.perdeleri yika geçir
Balkon kolay 1 gunluk .
Dolabi da getirip kurarlar en son.
Ammaaa odayi yitiracaksan o zor iş :KK17::KK17:pisliği tasi taşı bitmiyor.Hepsinin bir fazlasini yaptım.:KK52:

yok odanın içindekilerini deil şeklini değiştircem..perdeleri boya yapmadan önce çıkarayım diyorum..off valla gözümde büyüyor

Back
X