Nasıl anlamam lazım

Bırak o nıyetını söylesın dursun sen mesafelı davran acele karar verme onu tanımaya calıs ama arkadasca hemen evlılık nıyetıyle görüstüğünü hissettirme bence...

acele etme. içinden herşey hızlıca olsun diye gçirirsin ama soradan pişman olursun. ben yaşadım. 4 sene bi ilişki yaşadım ama ilişkide aşk falan yaşamadım. uzaktan uzağa çocukça bi ilişkiydi. küçüktük zaten. başka şehrler faln. bitrdim bu ilişkimi ve o sırada biri çıktı karşıma. ben deli divane aşık oldum. oda... senelerdir onunlaymışım gibiydi. söylemekten utanıyorum ama dicem, sarılmak koklamak istiyodum görünce size anlatamam içimdeki duyguları. nyse askere gitti geldi soradan erkn yaşadığımz şeyleri başıma koydu, geçmişindeki 4 senelik sevgilinle neler yaşadın demeye başladı. ama çocuktuk gerçkten bişiler yaşamadık.. hala da sorunlar var aramzda. şuanki sevgilim yani. hala çok seviyorum ama birbirimizi çok kırdık.
benim yaşadığımı yaşama. ağırdan al. olacağı varsa oluyo. eğer kalbin atıyosa durdur yavaşlat. ilk başlarda aşk güzlde karşındaki değişiyo işte..

Back
X