Nasıl anlatacağım...

MorSeker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
596
571
103
Kızlar benim kan grubum a rh negatif gebelikte lekelenme kanama olunca kan testi yapılıp uyuşmazlik iğnesi olmam lazım...

İlişki sonrası lekelenme oldu eşime nasıl dicem neden derseniz eşim beni benden fazla düşünüyor hele hamilelikte

Şimdi söylesem aşırı kafaya takar

Söylemesem acile gitmem lazım tatil malum bayramdan sonra randevu var o zmana kadar ben duramam

Yardım edin yaaa

GÜNCELLEME
Kadın doğum acile gittik ultrason baktı "iyi 2 hafta dinlen ilerleyen gebelik olduğundan igne gerek değil "dedi sizce normal mi devlet hastanesi olunca ilgisiz diyorum özel olunca para için mi ... ne durumlara geldik yaa önceliğimiz insan sağlığı olsa bunları düşünmeyiz sanırım

Son düzenleme:
hemen söyle,bebeğinizin ve sizin sağlığınız söz konusu.bırakın böyle zamanda da düşünsün.

Eşinizin kan grubu da pozitif mi? Yahu bu ihmal edilir mi Allah aşkına bırakın ne yaparsa yapsın ama bir an evvel doktora gidin. Kamu kurumları tatilde yarın özel bir hastaneye gidin olmazsa.

Kan uyusmazligi herkesn anladigi gibi direk soyleyip tedaviye badlamalisin beklemen hata

Adam düşünse dert düşünmese dert..
Onun kafaya takması mı önemli.. yoksa senin ve bebeğinin sağlığı mı?

Eşinizin kan grubu da pozitif mi? Yahu bu ihmal edilir mi Allah aşkına bırakın ne yaparsa yapsın ama bir an evvel doktora gidin. Kamu kurumları tatilde yarın özel bir hastaneye gidin olmazsa.

Evet eşim pozitif 2. Gebelik daha önce yorgunluktan lekelenme olmuştu igne olmuştum... 2. Gebeliğim zor geçiyo galiba en ufak bişeyde hemen ağrılarım oluyor şimdi bişeyim yok şükür eşime söyledim hazırlanıp çıkıyoruz

Benim bildiğim kadarıyla kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Haftada yapılıyor. Şayet yanlış biliyorsam da söyleyin eşinize ne olacak

Benim bildiğim kadarıyla kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Haftada yapılıyor. Şayet yanlış biliyorsam da söyleyin eşinize ne olacak

İlk doğumdan sonra igne oldum dr düşüklerde ve lekelenmelerde indirekt coombs testi yapılıp igne olman gerekir ignenin etkisi geçer demişti ve ilk haftalardaki lekelenmemde igne olmuştum

Benimle eşim arasında da kan uyuşmazlığı var. Bana da Dr kanama olursa Hemen gel iğne yapalım dedi. Bence hiç beklemeyin hemen gidin. İlk hamileliğimde de iğne olmuştum.

Benimle eşim arasında da kan uyuşmazlığı var. Bana da Dr kanama olursa Hemen gel iğne yapalım dedi. Bence hiç beklemeyin hemen gidin. İlk hamileliğimde de iğne olmuştum.

Evet benimde 9. Haftada dinlenerek is yaptığım halde olmuştu igne olmuştum ilk gebeligimde hiç sorunum olmadı oğlumda bu kız dediler kızlar biraz sorunlu olur derlerdi genelleme yapmim ama bende oldu yani

Ben ilk hamileliğimde yanılmıyorsam 26. Haftada iğne oldum. 2 haftada bir kan tahlili verdim. 32. Haftada indirect combs pozitif çıktı daha detaylı tahlil yapıldı. 38. Haftada degerim bayağı düştü. Doğumdan sonra da hemen iğne yapıldı. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. İnşallah bu hamileliğimde de sorun olmaz.
Gecmis olsun size inşallah bir sorun yoktur. İlişki sonrası basit bir kanamadır.

Bebeginizin ve sizin sağlığınız herşeyden önemli esinizin düşüneceğini dusunmeniz çok saçma . gidin tedavinizi olun ALLAH Korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…