Nasıl arkadaş edinirim?

laytralaylom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
141
235
103
Herkese merhaba, dün gece bir konu açtım, her şeyi bırakıp Amerika’ya gitmekle ilgili. Yorumlar zihnimi açtı, değerlendirmeye devam ediyorum fakat önceliğimi bulunduğum şartları korumaya vereceğim gibi duruyor.

Amerika’ya gitmeli miyim?

Asıl sorun şöyle ki işim nedeniyle Çorlu’ya taşındım ve çok sosyal bir insan olmadığım için arkadaş çevresi edinemedim. Buradan gitmeyi isteme nedenlerimden birisi de bu yalnızlık duygusu. Pandemi döneminde arkadaş çevresi edinebileceğim yöntemler önerebilir misiniz? Aranızda burada yaşayan var mı? Bir çay kahve arkadaşı olabilir miyiz? Not: kendi halinde, düzgün bir insanım, tanısanız seversiniz ☺️

Sevgiler...

Son düzenleme:
Herkese merhaba, dün gece bir konu açtım, her şeyi bırakıp Amerika’ya gitmekle ilgili. Yorumlar zihnimi açtı, değerlendirmeye devam ediyorum fakat önceliğimi bulunduğum şartları korumaya vereceğim gibi duruyor.

Amerika’ya gitmeli miyim?

Asıl sorun şöyle ki işim nedeniyle Çorlu’ya taşındım ve çok sosyal bir insan olmadığım için arkadaş çevresi edinemedim. Buradan gitmeyi isteme nedenlerimden birisi de bu yalnızlık duygusu. Pandemi döneminde arkadaş çevresi edinebileceğim yöntemler önerebilir misiniz? Aranızda burada yaşayan var mı? Bir çay kahve arkadaşı olabilir miyiz? Not: kendi halinde, düzgün bir insanım, tanısanız seversiniz ☺️

Sevgiler...
Canim ben de fazla konuşkan, sosyal biri değilim. Ama az ve öz arkadaslarim var. Herseyimizi paylaşdiğimiz abla gibi rahat olacağim arkadaşkarim var. Yani sosyal olup herkesle kaynaşman onemli değil sadece 1 tane bile olsa içde arkadaşinin olmasi çok onemli. Ben baska ulkedeyim hatta. Ama gerçekten çok isterdim seninle buluşup konuşmayi 🥰😍

Ben arkadaşlardan çok kazık yediğim için artık hayatıma kimseyi almıyorum var 2-3 tane kötü gün dostum onlarla da aynı şehirde değilim.Arada telefonlaşırız bişey ihtiyaçları varmı yada benim varmı sorarım, sorarlar o kadar. Kendime yakınımda kitapları arkadaş edindim. Sıkıntı çıkarmıyorlar hiç. Tavsiye ederim.

Back
X