Canım öncelikle sen kendıne değer vermezsen kimse vermez bu bır gercek.
Sana ilk yaptığı hatadan sonra demek boşa çıkınca hadi bu boşluğu kimle doldursam dedi af dilemekler falan sinema yapmış sen affetmişsin neden inandın ki sonra tekrar kandırıp terkedip gitmiş gider bu gibi hatalar affedilmez karakteri bozuk sen de neden öyle yaptı ah vah edip üzüleceğine kalk kendine sevgili bul unut şu pisliği2017 ocak ayinda biriyle tanistim.iliskimiz iyi giderken birden telefonlarima cevap vermedi bikacgun sonra ailesinin beni istemedigini soyledi gitti. Yalvardim ona ama tek bir kelime yazmadi. Engellerim seni yazma dedi. 1 sene sonra numarami bulup tekrar beni aradi. Bu sure zarfinda bir sevgilisi olmus. Isteme olaylari olmus. Kiz cok cektirmis buna ayrilmislar. Bana senin ahini aldim beni affet ailem seni bile bilmiyodu. Sana yalan soyledim.tekrar olalim dedi tamam dedim. Yine gitti. Simdi baskasiyla nisanlandi ve ben sanirim hala onu seviyorum. Bana nisanlandiktan sonra mesaj atti sana yaptiklarim icin cok ozur dilerim diye. Bende ne affetmemi nede hakkimi helal etmemi bekleme benden dedim. Ama hazmedemiyorum bu durumu. 3 gundur aglamali bir sekildeyim kimseyede soyleyemiyorum. Nasil atlaticam bu durumu?
Ne bileyim değisti gercekten pisman oldu sandim.Sana ilk yaptığı hatadan sonra demek boşa çıkınca hadi bu boşluğu kimle doldursam dedi af dilemekler falan sinema yapmış sen affetmişsin neden inandın ki sonra tekrar kandırıp terkedip gitmiş gider bu gibi hatalar affedilmez karakteri bozuk sen de neden öyle yaptı ah vah edip üzüleceğine kalk kendine sevgili bul unut şu pisliği
Bidaha mi asla ama onun mutlu olmasini hazmedemiyorum iste. Bana donmesin mutluda olmasin pislikÜzül agla zirla ofkelen ve zamani geldiginde bugunlerini hatirlayip sakin bi daha ayni yemi yeme tamam mi guzel arkadasim.
Onu sevdigimi biliyodu zaten ama birdaha asla affetmicemBence sizi hazırda gözüyle görüyor başkalarıyla deniyor olmadı nasıl olsa beni bekliyor diye düşünüyor bence onu yok sayın hiç bir acı kalıcı değil inanın sizde hayatınıza yeni birini alın size değer veren birisi olursa onunla yaşadığınız herşeye pişman olucaksınız
Değişmezler bu tipler kandırmak için pişman olmuş gibi davranan profesyonel aldatıcı erkekler dir arkandan ne güzel kandırdım enayi yi demiştir bide utanmadan bari bundan sonra kanma tekrar dönerse bu esnada kendine başkasını bul unut gitsin değmez böyle biri için üzülmeyeNe bileyim değisti gercekten pisman oldu sandim.
Bencede affederseniz yine aynısı olurOnu sevdigimi biliyodu zaten ama birdaha asla affetmicem
Gercekten pisman oldu sandim boyle olacagini bilseydim affeder miydimMuhtemelen seni o 1 yıllık sevgilisi için terketmiş zamanında
Sana yalan söyledim ailem seni bilmiyordu bile demiş tamam demişsin
E be arkadaşım zamanında seni gözden çıkarmış biri için dinlenme yeri olmuşsun
Kabul etmekle hata yapmışsın
Yarın evlense boşansa yine ulaşsa tamam dersin çünkü oradasın sabitsin onu bekliyorsun adam rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?