- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Allah izin verirse yakinda anne olacağım. Ve bebeğim 5 -6 aylık iken ise dönmem gerekecek. Çevremde gerek bankacı , gerek kurumsal şirketlerin üst düzeyinde olan bakımlı , şık , fit anneler var. Vede mutlular. Bi kaç kez denk geldim özellikle birine markette. Çocuğu ve eşi ile alışveriş yapıyordu , ama hem bebeği eşi ile belli çok ilgili.hem kendisi son derece bakımlı. Ertesi gün is yerinde gördüm yine aynı kişiyi tamamen işine adapte şekilde . Üstelik uzman yardımcılığı için ders çalışıyor bildiğim kadarıyla. Yanlış anlamayın ama ne yalan söyleyeyim imrendim. Tabu Allah daim etsin mutluluğunu. Bu ve bunun gibi örnekler var çevremde. Hem başarılı hem anne olan fit güzel kadınlar. Eşleri ile de iyiler. Bunu nasıl basariyorlar ? Kilolarını vermişler , görseniz Tayt üstüne uzun çizmeler vs çok hoslar ya. Hem işte hem evde nasıl başarılı oluyo bunlar hiç uyumuyorlar mi ?bi tarafta da kendini salanlar var tabi asla onlardan olmak istemiyorum. Fazla kilomu dogumdan sonra hemen vermek istiyorum. Bebekle spor nasil olur bilmem ama. Eger sizde o parmakla gosterilen şahane kadinlardan biri iseniz Bana verebileceğiniz tavsiye var mı :) nedir bu işin sırrı