• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil Basariyorsunuz?

bbegonvill

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
16
0
6
35
Konya
Hayatinizda yer alan,cikaramayacaginiz yada cikarmak istesenizde arsizligiyla sizi bezdiren;size dusman oldugunu adiniz gibi bidiginiz ama ikiyuzlulugu ile bunu perdeleyen;aldiginiz nefese kadar sizi takip eden ,hayata dair yasanabilecek her sorunda aksaklikta hemen akla gelen ya eline firsat gecerse benim derdimle mutlu olacak diye dusundurup insani geren,huzursuz eden....keske hayatimda olmasaydi acilarimi yasamam bile daha kolay olurdu dediginiz insanlara nasil davraniyorsunuz,nasil tahammul ediyorsunuz,onu onemsememek mumkun olabiliyor mu? Tesekkur ederim....

Öyle birini hayatımdan siler atarım . Eğer zorunlu olarak hayatımdaysa ve hiç bi şekilde gitmiyor ise onun üzerinde fazla düşünmemeye çalışırım hatta hiç takmamaya düşünmemeye çalışırım ben böyle yaparsam o ne yapar şunu yapar mı böyle düşünür mü falan diye hiç düşünmem . Umrumda olmaz .

Ben takmamayi hic basaramiyorum maalesef,surekli gergin ve endiseliyim.icimden bi ses yokmus gibi farzetmek neye yarar var iste diyor:(((

Çok şükür hayatımda öyle biri yok.
Olsaydı eğer aklımdan atamasam da eğlenmeye,çatlatmaya bakar, seviyesine düşmezdim.
Çünkü aksini yaparsam onun zevkten dört köşe olacağını bilirdim.

Saydığınız özelliklerde eksiği yok fazlası var insanlar vardı. Naptım onları... Sildim attım her sonuca katlanarak.
İyi de oldu :24:

Hayatinizda yer alan,cikaramayacaginiz yada cikarmak istesenizde arsizligiyla sizi bezdiren;size dusman oldugunu adiniz gibi bidiginiz ama ikiyuzlulugu ile bunu perdeleyen;aldiginiz nefese kadar sizi takip eden ,hayata dair yasanabilecek her sorunda aksaklikta hemen akla gelen ya eline firsat gecerse benim derdimle mutlu olacak diye dusundurup insani geren,huzursuz eden....keske hayatimda olmasaydi acilarimi yasamam bile daha kolay olurdu dediginiz insanlara nasil davraniyorsunuz,nasil tahammul ediyorsunuz,onu onemsememek mumkun olabiliyor mu? Tesekkur ederim....

bu bahsettiğiniz kişiyle yakınlık derecesine göre değişir. aileden birinci derece yakın biriyse, zaten ortada bir problem vardır. ikinci derece bir akrabaysa sık sık görüşmezsin olur biter. eğer ki arkadaşınsa hayatından tümden çıkarırsın bu kadar basit. öyle bir bahsetmişsin ki sanki bu insandan hayat boyu kurtuluşun yokmuş gibi.

Black swann herkesin fitrati apayri ."oyle bir yazmissin ki " cumlesi hos degil bence.ben sikintimi paylastim.dedigin gibi ailenden biriyse nasil cozeceksin bu durumu...

Bence iki şansınız var
ya o insanı yavaş yavaş hayatınızdan uzaklaştıracaksınız
yada uzaklaştıramıyorsanız o kişiden birçok şeyinizi saklayacaksınız.
Diyelim ki bir propleminiz mi var onun duymaması için elinizden geleni yapacaksınız.
Başka şansınız yok

Back
X