- 1 Kasım 2017
- 332
- 163
- 23
- Konu Sahibi nurnursrca
Merhaba bayanlar özellikle tecrübesi olan kişiler bana yardımcı olabilir mi ? Nasıl beslenmeliyim yeni ögrendim bebeğimi güne nasıl başlayıp bitirmeliyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğün öğün yazamam ama yumurta süt peynir ceviz fındık önemli canım..Bir de ara öğün mutlaka ye açlık süreni uzatma..sen hamilesin iki kişilik beslen diyenlere de inanma senin cok yemen degil doğru yemen çnemli..Saglıkla kucagına alman dileğiyle..Merhaba bayanlar özellikle tecrübesi olan kişiler bana yardımcı olabilir mi ? Nasıl beslenmeliyim yeni ögrendim bebeğimi güne nasıl başlayıp bitirmeliyim.
Amin canım teşekkür ederim tamam öğünleri uzatmanın bir manası Yok dediğimiz gibiÖğün öğün yazamam ama yumurta süt peynir ceviz fındık önemli canım..Bir de ara öğün mutlaka ye açlık süreni uzatma..sen hamilesin iki kişilik beslen diyenlere de inanma senin cok yemen degil doğru yemen çnemli..Saglıkla kucagına alman dileğiyle..
Badem ve muz da çok önemli magnezyum u bunlardan al süt ve süt ürünlerini aksatma demir hapını mutlaka al ben yapamadım ama mutlaka balık ye hayırlı olsunMerhaba bayanlar özellikle tecrübesi olan kişiler bana yardımcı olabilir mi ? Nasıl beslenmeliyim yeni ögrendim bebeğimi güne nasıl başlayıp bitirmeliyim.
Badem ve muz da çok önemli magnezyum u bunlardan al süt ve süt ürünlerini aksatma demir hapını mutlaka al ben yapamadım ama mutlaka balık ye hayırlı olsun
Bende hiç sevmem canım bir kaç yedim olmadı onun yerine yaz aylarında bol bol semizotu yedim onda da omega var marketlerde bulursan mutlaka alişte bu çok acı ben balık sevmiyorum nasıl yapacağım
Balık iki hafta da bir yada ayda bir yeterli olur mı ki acaba onun dışında herşeye dikkat ederim inşPeynir yumurta yoğurt meyve balik et tavuk ceviz findik ihmal etme bebeğe doğrudan kilo aldiran şeyler bunlar
Mantıklı canım peki maydonoza ne dersiniz aman yeme dedi komşumBende hiç sevmem canım bir kaç yedim olmadı onun yerine yaz aylarında bol bol semizotu yedim onda da omega var marketlerde bulursan mutlaka al
Bende yemedim canım ilk aylarda düşük yapar falan dediler eski kadınlar düşük yöntemi olarak kullanirmis galina6 maydonoz uMantıklı canım peki maydonoza ne dersiniz aman yeme dedi komşum
Olur ilk uç ay senden beslenmiyo onun için kilo almama gibi derdin varsa uç ayda. Sonra başla bunlara dikkat etmeyeBalık iki hafta da bir yada ayda bir yeterli olur mı ki acaba onun dışında herşeye dikkat ederim inş
Hmmm yeme içme değil de ceviz önemli mi hep diyorlar daAz pismis etten uzak durmalisin disarda yenilen doner kebap vs tarzi seylere ozellikle dikkat etmelisin .Evde kendin pisirirken de tam pismis olmali .Balik sevmiyorsan omega 3 u cevizden karşılamaya calis ama zaten cok yeni su an kendine yuklenmene gerek yok
Ozaman şuan besin yönünden sıkıntı yapmama gerek Yok diniOlur ilk uç ay senden beslenmiyo onun için kilo almama gibi derdin varsa uç ayda. Sonra başla bunlara dikkat etmeye
Evet şuan senden beslenmiyo uç aya girince besleniyo şuan susuz kalmamaya dikkat et bak ben susuz kaldim kanamam oldu agir kaldirma nane ve maydanoz düşük için etkili demişlerdi yeme bakOzaman şuan besin yönünden sıkıntı yapmama gerek Yok dini
Nasıl ya çok değişik komşum bana taze nane ye dedi ne biçim bir mantık riski olan birşeyi bana nasıl ye derEvet şuan senden beslenmiyo uç aya girince besleniyo şuan susuz kalmamaya dikkat et bak ben susuz kaldim kanamam oldu agir kaldirma nane ve maydanoz düşük için etkili demişlerdi yeme bak
Bana yeme demişlerdi o yüzden yemedim maydanoz nane şuanda 34 haftamdayim 2.500 kilo şişko bir şey iz :))Nasıl ya çok değişik komşum bana taze nane ye dedi ne biçim bir mantık riski olan birşeyi bana nasıl ye der
Amaaa annesi maşallah diyelim Allah nazarda korusunBana yeme demişlerdi o yüzden yemedim maydanoz nane şuanda 34 haftamdayim 2.500 kilo şişko bir şey iz :))
Maşallah barekallah bayıldım net cümlelere. Duanız için çok çok Teşekkğr ederim allah razı olsun Ama canın hiç mi istemedi tatlı İstedide yemediniz miGebeliğim boyunca hamurişi, kek, börek vs ve tatlı yemedim. Buna sütlü tatlılar da dahil. Et, süt, yumurta, meyve, ceviz, fındık, yoğurt, brokoli, muz, balık bol bol tükettim. Günde tek fincan açık çay, haftada 2-3 türk kahvesi içtim. Günde sabah ve öğleden sonra 16-17 olmak üzere 2 öğün beslendim. Aralarda ceviz, meyve atıştırdım. Akşam 19 dan sonra bir şey yemedim. Bebeğim 3200 doğdu. Ben 10-11 kilo aldım. Normal doğum yaptım. Eve geldiğimde 6 kilo fazlam vardı. 20. Güne kadar onlar da gitti. Bebeğim Şu an 9 aylık, gayet topaç, sağlıklı, nazar değmesin. Sana sağlıklı doğumlar, bebeğine güzel, mutlu bir ömür dilerim.