Tuvalet Eğitimi Nasıl bez bıraktırılır

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

aysemeleksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
17
4
1
30
Önümüzdeki ay 2 yaşına girecek kızım var ve tuvalet egitimi vermek istiyorum normal zmnda tuvaleti oldugunu söylemiyor ne zmn ben gitsem ya yaptıgı zaman var dio yada yada arada bir yapıyor lazımlıgına nasıl alıştırabilirim

Canım benim kızım da 2 yaşına girecek 5 gün tuvalete goturdum 10 dl da 15 dk da götürdüm sordum yaptirdim ama 5. Günden sorna cisim geldi dedi götürdüm yapmadı bitti dedi yok gelmiyor dedi galtına yaptı odaya yapmaya başladı sonra baktım olacak gibi değil bağladım bezini o oldu daha alıştırmadim gitti şimdi dediğin gibi yapınca yaptım diyor

28 günlük bebegimde olunca fırsat bulamaz oldum bu yaz alıştırırm die düşünüyordum

28 günlük bebegimde olunca fırsat bulamaz oldum bu yaz alıştırırm die düşünüyordum
Artık öyle olacak yapacak bişey yok bende öyle yaparım sanırım havalar soğuk sicak olsa aramam ama soğuk hastalanır bizim evimiz sobalı doğal gaza yakında geçeceğiz geçtiğimiz zaman olmazsa bu kac gün deneyeceğim

Bende iki yaşında alıştırdım. Kakanın ve çişin ne olduğunu biliyordu. 10-15 dkda bir tuvalete götürdüm. Lazımlık almadım.
Kendimle beraber alaturka tuvalete götürdüm. Bak bu çiş falan dedim
Ama hiç pes etmeden gerçekten 15 dk da bir götürdüm sordum. Ve en önemlisi sürekli anlattım ona artık bez çok çişimizi tuvalette yapmalıyız diye bir de o tarz çizgi filmler açtım.
İki haftada alıştı.

Darısı başımıza

Bzde de odada ufo var akşamdan akşama açıyorum mecbur odadaki nemi götürmesin die yksa bu sfr öksürük tutuyor die bi dha ki yaza kdr alıştırırım inş bebegimde büyümüş olur hem rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…