Nasil bi msj

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaslar benim dha cok yeni 1 haftalik bi iliskim var
Ben ondan bana birz zmn vermesini istemistim, yani cok yakin deilim kendisine karsi
yeni yeni isiniorum ve suan kendisi iste gzl bi mesaj yazmak istiorum
onu mutlu etmek istiorum. Ne yazabilirim aklima bsy gelmedi
Cok cok romantik olmasina gerek yok ztn askim veya seni seviyorum demedim dha hic,
erkende ztn,ama mesela iyiki varsin gibi seyler Cok masum ve tatli bsyler iste amaan anlamissinizdir kizlar:)... Simdiden tskrler...hihoyyyt

bence bizim söylediğimizi değil de içinden ne geliyorsa onu yaz...
çünkü henüz alışmaya çalışıyorsun ; ısınmaya çalışıyorsun ... içinden geçenleri yazarsan samimi olduğunu anlayacaktır ... kendi cümlelerin olsun...

ama mesela onun hayatına girişiyle değişen birşeyler var mı ; güzelmi bu değişiklik ; bununla ilgili bişiler yazabilirsin... ya da onun yanındayken ne hissettiğinle ilgili...

ama 1 hafta çok yeni istersen çok da kaldırma beyefendinin bir taraflarını ...

hatta o düşünsün sana ne yazacağını :)))

bırak o yazsın sana bişeyler sende nazikçe cevaplar verir ilgini hissettirirsin..
hem mesaja karşılık olarak iyi varsın iyiki hayatımdasın dersin o zaman..:)

haklisiniz valla o yazsin demi ya :1closedeyes:naniknanik

Canımmm selam nasılsın bakalım nasıl gıdıyor ıyımı ıyı mısın, bır mesaj atayım dedım görusmek uzeree.

Bıak o yazsın o düşünsün

hem ilk haftadan mesaj neyim cekme agırdan al:icecream:

Fazla naz aşık usandırırşakkıdı
Bence karşılıklı elektrik ve ışık varsa,yüreğine söz geçirmeye çalışma..
Ne diyorsa kalbin,ona söyleyebileceklerini uslubuyle ayıkla ve yaz..

Yani direk balıklama dal atla hoppp diye demiyorum tabi ki ağrılığın olacak , kaliteni ve rengini ve asilliğini belli edeceksin sengözlerimebaksanabenim

Henüz çok cici bir ilişki..Adı konmamış belki de bilemiyorum ,1 hafta çok kısa bir süre..Fakat ne hissettiğinize bağlı,nasıl kalbinizi etkilediğine..

Bir dakika bile olsa hakiki muhabbet ve sevgi kendini hissettirir zaten...

hım...

Mesaj yazardım şimdi ama çok yüzeysel olur..Klasik değil de farklı,anlamı derin bişeyler olsungamyoncuiremsu

canım yanlış hatırlamıyorsam sen buluşmaya giderken konu açmıştın aynı kişi sanırm..

sen ondan zman istemişsin tabiki önce o mesaj atarsa daha iyi ne yazcağın da kolaylaşır fkat zman

isteynce belki çekiniodur yani içinden geldiği gibi bi mesaj atabilirsin seni yansıtan....

bende pötüböre katılıyorum
bı hatır sorma mesajı
sonra azcık naz azcıkta ısık veren sekılde davranmaya devam:)

Saolun kizlarrr supersinizz
dediginiz gibi dha ilk haftadan atlamaya gerek yok.
Ama bana gercekten samimi insanlarinda olabilecegini hayatta guvenebilecegim insanlarinda oldugunu gosterdi belki bununla ilgili bsyler yazabilirimm
optumm siziiŞeniz

ağırdan satınca daha bir değerli oluyorsun canım, seni hemen elde edemeyeceğini, diğer basit kızlara benzemediğini anlasınyerimseniben . ama tabii gidipte adamı uslandırma.Çünkü fazla naz aşk usandırır...
şu an samimiyetiniz ne kadar bilemediğim için nasıl bir mesaj yazacağınla ilgili bi şey yazamam açıkcası. Ve zaten içinden, kendin üretiğin bir küçüçük söz bile, herşeyden daha değerli oluyor cnm. Mesela ben aşkıma bu güne kadar hiç hazır mesajlardan yararlanıpta ona bişey yazmış değilim )
Alıntı olarak yaptığım sadece şu var. Sende Yaparsın belki bir gün, fikir vereyım dedim ) .mesela bazı şarkılar var tam aşkımızı anlatıyor, yaşadığımız şeyleri anlatıyor. İşte böyle bir şarkı buldummu hemen ona 4kıtasını mesaj atıyorum. aşkımda çok mutlu oluyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…