Nasil bir aileniz var

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
Evliyim kizim var kendi içimizde şükür iyiyiz sohbet muhabbet. ..sıkıntı benim ailem ...şöyle ki sanırım dünyanın en sacma ailesine sahibim....ben 7kat elle derdimi.tasamı daha iyi paylaşıyorum...ya da cok daha guzel sohbet ediyorum guzel.vakit geçiriyorum ama kendi ailem haftanin 5gunu birbirlerinden de soyut bir şekilde dizi izler herhangi bir konuda bir sohbet yok iletişim yok anlaşmak yok ...birbirleri ile nasıl anlatsam devamli bir dalga geçmek birseyi illa sinirli söylemek. ....kesin hastanede karıştım. ..ben bumlara ait olamam ...ailemin yanina gideceğim diye keyif alamıyorum mutlu olamıyorum ya da bize geliyorlar diye....ne acı varlar ama yok gibiler

Biz 4 kız kardeşiz. Annemle aramız iyidir babam çok serttir ama genel olarak iyiyiz. Çok şükür diyelim

Aynı şekil fiziken varlar ama o kadar ne ararlar,ne sorarlar ama zaten daha iyi sürekli dediğin gibi birbirlerini kötüleyen tipler,üstelik vefasız ve çıkarcılardı,üzgün değilim keşke iyi bi ailem olsaydı ama işte olmayınca olmuyor.

bizim şahane yada rezil ailelerimiz size bir şey katmayacak :)
ailenizi tanıyorsunuz, beklentilerinizi ve muhabbetinizi buna göre oluşturun.
sıkılıyorsanız görüşme sıklığınızı azaltın
maalesef ailelerimizi seçemiyoruz.. olana eyvallah diyeceğiz :)
geri kalan çevrenizi özenli seçin, iyi arkadaşlar biriktirin. mutluluklar :)

Evliyim kizim var kendi içimizde şükür iyiyiz sohbet muhabbet. ..sıkıntı benim ailem ...şöyle ki sanırım dünyanın en sacma ailesine sahibim....ben 7kat elle derdimi.tasamı daha iyi paylaşıyorum...ya da cok daha guzel sohbet ediyorum guzel.vakit geçiriyorum ama kendi ailem haftanin 5gunu birbirlerinden de soyut bir şekilde dizi izler herhangi bir konuda bir sohbet yok iletişim yok anlaşmak yok ...birbirleri ile nasıl anlatsam devamli bir dalga geçmek birseyi illa sinirli söylemek. ....kesin hastanede karıştım. ..ben bumlara ait olamam ...ailemin yanina gideceğim diye keyif alamıyorum mutlu olamıyorum ya da bize geliyorlar diye....ne acı varlar ama yok gibiler

Konu benim adıma açılmış gibi duruyor!
Tek fark bu aile bireylerinin birbirleriyle çok iyi olup çocukluğumdan beri beni yabancı bilmeleri. Karışma ihtimalim de yok evde doğmuşum.

Ben anlatmaya başlarsam derdim bitmez o yüzden hiç anlatmayayım :KK70:
Ya birsey anlatırsın dalga geçerler. Ne bir anıya ne bir geçmişe ne bir plana olaya saygıları var ...kızımın bakıcıları ile daha muhabbetli daha yakınım hatta herkesle....koca bi boşluk benim ailem. Elbet cok cok şükür şükür etmeli Allah im düşüncelerim için affet içim de elvermiyor böyle düşündüğüm için..fakat yok yani bakıyorum eşimin ailesi öyle güzel sohbet muhabbet paylaşım dayanışma...bir de hakir görürler onları cok gülüyorum ya ...halbuku onların yarısı etmezler çoğu açıdan...

Konu benim adıma açılmış gibi duruyor!
Tek fark bu aile bireylerinin birbirleriyle çok iyi olup çocukluğumdan beri beni yabancı bilmeleri. Karışma ihtimalim de yok evde doğmuşum.
Birbirleri ile de garipler bönbön otururlar hicbir konuyu bağırmadan konuşamazlar devamli gerginler...saçma birseyler ya uyum yok ahenk yok...herkesin arkasından konuşurlar ama görüşürler...ya ben kesin karıştım kesinnnn dogumda

Aynı şekil fiziken varlar ama o kadar ne ararlar,ne sorarlar ama zaten daha iyi sürekli dediğin gibi birbirlerini kötüleyen tipler,üstelik vefasız ve çıkarcılardı,üzgün değilim keşke iyi bi ailem olsaydı ama işte olmayınca olmuyor.
Bi de kimseyi beğenmezler ona ifrit oluyorum dönüp bakmazlar kendilerine

Beterin beteri var, en azından kuyunuzu kazmaya çalışmıyorlar. Zararları olmasında, varsın muhabbetiniz olmasın.

Ailem öyle değil çok şükür ama bu tip aileler biliyorum, dışarda sorsalar ailesini en çok düşünen de kendileridir he.

Benim ailemde cok tuhaf ve karisiktir :) icim sizlar acir ama yapcak birsey yok ... kabullenmek en iyisi :)

Ya birsey anlatırsın dalga geçerler. Ne bir anıya ne bir geçmişe ne bir plana olaya saygıları var ...kızımın bakıcıları ile daha muhabbetli daha yakınım hatta herkesle....koca bi boşluk benim ailem. Elbet cok cok şükür şükür etmeli Allah im düşüncelerim için affet içim de elvermiyor böyle düşündüğüm için..fakat yok yani bakıyorum eşimin ailesi öyle güzel sohbet muhabbet paylaşım dayanışma...bir de hakir görürler onları cok gülüyorum ya ...halbuku onların yarısı etmezler çoğu açıdan...

En iyisi mesafeli olun siz de. Aileden beklentini küçük tutmak en güzeli. Öbür türlü sadece problem yaşayıp, mutsuz oluyoruz.

bazen oyle dostlar vardır kı aıleden en yakınından daha yakındır sana
etrafınızda guzel arkadaslarınız olsun
aile egıtım ve saglık bu ucu sans ısı bıraz
yapacak bırsey yok bazı seylerı degıstıremıyorsak eger onla basa cıkmayı ogrenmemız gerek

Back
X