Nasıl bır askla sevıyorum ben bu cocugu?

kivircikesmer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
153
9
118
Liseye basladigimdan beri hoslandigim sonra asik oldugum sonra da saplantılı hale gelen bi cocuk vardi benim icin hep ona asik kaldim gercekten bana bakmasa yanimda hareketleri degismese tabirimi maruz gorun is atmasa belki ondan uzaklasicam ama olur mu bana umut verip durdu keske onu
tanimasaydim dedim her hareketinden bi anlam cikardim cocuk bu ne anlar diceksiniz ama ben ilk ona asik oldum meraba bile diyemeden 3 yil sevdim araliksiz gorunce kalbimin sesinden insanlari duyamadim bazen hayal kurarken uyuya kaldim bazen aglarken cok guzel degildim belki ama cok guzel sevdim yuregimle derin ben bunlari yasarken o sevgili degistirdi hep ama beni soguttu kendinden baska bisey yapmadi üniversite sinavim yaklasiyo zaten bu yil onu tamamen silmek istiyorum aklimdan kac kez silmeyi denedim inanin yapamadim defterler bitirdim icimdekileri yazarak ona soyleyeceklerimi biriktirerek olurda bi gun sevgili olursak neler yapicagimizi bile yazdım silinmez silinmicek onu da biliyorum çünkü o benim ilkim o benim yillarca uzaktan uzaga aynı askla sevdigim sevgilim simdi napicam ben bilmiyorum tekliflerin hepsini reddettim ya da baslasam bile bi iliskiye hic bisi yasamadan bitirdim baskalarindan hoslandigimi sandim olmadi cunku ilk onunla cikicaktim ben ilk onun elini tutup kokusunu icime cekicektm belkide umudum vardi ama artik yok cunku hala is atsada ben takmiyorum cok yiprandim bende istiyorum sevgilimle gezmek el ele tutmak sakalasmak bende mutlu olmak istiyorum artik ben adim bekledim atmadim o da atmadi bakisarak gecti aylarimiz utanarak simdi nasil unutucam onu yardim edin gecicek degilmi bende bigun evlenip cocuklarim oldugunda yine aklima gelmicek dimi yeri bi gun gecicek baskasi doldurucak sizin tecrubeleriniz o kadar onemli ki benim icin anlatamam

Son düzenleme:
Aşk değil bu resmen saplantı olmuş sende. Çocuk sana bakmadıkça saplantın artmış. Üniversite sınavım yaklaşıyor demişsin otur sınava çalış biriyle sevgili olmak zorunda değilsin. Mutlu olmak istiyorsan mutlu olacak başka yollar dene. Mutlu olmak için sevgili şart değil.

Bu kadar abartılı duyguları da anlayamıyorum ben yani biri seni sevmiyorsa hiç umut yoksa unutmaya çalışırsın ona daha çok bağlanacak şeyler yapmazsın gibi geliyor bana.

Biliyorum çok klişe ama gün gelecek hayatına biri girecek ve onu unutacaksın.
Evlenip çoluk çocuk sahibi oldugun zamanda belki arada aklına gelir o da bi anı olarak kalır canını acıtmaz merak etme.
O olmadan yaşayamam gibi bir düşünce içine hiç girme sakın çünkü yaşarsın,üniversiteyede başla uzaklaş biraz bak nasıl iyi gelecek sana onsuz yaşam.

Orası belli olmaz bunu urdan bilemeyiz bilemezsini yani saplantımı aşk mı sevgi mi...
Ama bu kadar abartıı duygular var kesinlikle var..

Eleştirinizi saygıyla karşılarım,zaten sınavıma çalışıyorum bu her şeyden önce gelir.Mutlu olmak için sadece sevgili gerekmez fakat benim için önemli olan şey sevgili değil bi insanla yakın olmak her şeyini paylaşmak hem aşık olup hem arkadaş olmak.Duygularımı abartı bulmuşsunuz bunuda hoş karşılarım her insan duygusunu farklı yaşar kimi çok içine girer olayların kimisi takmadan devam eder demek ki herkes sizin gibi olayların üstünden geçemiyor bazen takılıp kalıyor haftanın 5 günü aynı ortam içinde olunca unutmaya calışmak zor oluyo bende bunu başarabilmek için size akıl danıştım ona daha cok baglanmaya calıştıgım falan yok görüldüğü gibi daha fazla üzülmeden bitmesi için uğraşıyorum.

Yaşarım tabi ki yaşanır inşallah dediğiniz gibi olurda bi anıya dönüşür tebessümle hatırladığım sağolun :))

Orası belli olmaz bunu urdan bilemeyiz bilemezsini yani saplantımı aşk mı sevgi mi...

Saplantı oldugunu bende belirttim zaten evet o benimle ilgilenmese ben de bu kadar bağlanmazdım bundanda yüzde yüz eminim ama arkadaş biraz aşırı tepki verdi sebebini anlayamadım şuç işledim sandım kendi mi bi an

Haklısınız ben hiç bu kadar abartılı duygular yaşamadım o yüzden anlayamıyorum sanırım.

Yaşlarımız çok yakın seni kendime yakın gördüğüm için ve bende geçen sene sınava girdiğim için kendimce fikrimi belirttim. Yani sevgiliyi bırak otur ders çalış çok klişe bi laf ama sınavı kazanamayınca çok doğru olduğunu anladım Sizin duygularınızı abartı buldum çünkü bana çok ters geliyor tabi her insan farklı olabilir ama daha çok bağlanmaya çalışıyormuşsun gibi geldi bana buradan okuduğum kadarıyla ben böyle anladım yanlış anlamış olabilirim.

Yaşlarımız çok yakın seni kendime yakın gördüğüm için ve bende geçen sene sınava girdiğim için kendimce fikrimi belirttim. Yani sevgiliyi bırak otur ders çalış çok klişe bi laf ama sınavı kazanamayınca çok doğru olduğunu anladım Sizin duygularınızı abartı buldum çünkü bana çok ters geliyor tabi her insan farklı olabilir ama daha çok bağlanmaya çalışıyormuşsun gibi geldi bana buradan okuduğum kadarıyla ben böyle anladım yanlış anlamış olabilirim.

[/QUOTE]

Tabi ki zaten ben bu konuda size hak veriyorum elbet geçicek biticek onemli olan bittiğinde ben nerde olucam hayatım nasıl olucak sınavımı etkilemesine asla izin vermem sağol yinede uyarın için.Ters gelebilir sana bilmiyorum belkide hiç aşık olmadın belkide oldun ama çok yoğun yaşayamadın.Hayır bağlanmaya çalışmıyorum kesinlikle zaten yeterince bağlandım bunu bitirmeye çalışıyorum.

17 yaşındayım belirtmeyi unutmuşum yazıda

Belli ki bu çocuğu düşünerek içindeki duygusal bir boşluğu doldurmuşsun. Henüz gelişme çağındasın, bu tür duygulara karşı temkinli olmalısın. Bir şeyi sürekli üzerinde düşünüp, kendine duygusal mecburiyet haline getirme. Yazında aşırı bir duygusallık gördüm, insanlar ilklerini yaşayacakları kişiyi böyle hesaplayamıyorlar. Aşk aramak için henüz çok erken inan bana. Belki duygusal açıdan sana özel gelen bir beraberliğin özlemindesin çok da normal, her insanın var böyle duyguları ama kendini şartlama. Kendine telkin ver, demek ki hayırlısı bu değilmiş ki olmamış. Hayatına odaklan, sen hangi duygunun normal hangisinin saplantılı olduğunun ayrımını yapabiliyorsun zaten. Her şey insanın elindedir, şu an gerçekleşmemiş bir hayalin hazmetme dönemindesin, olmadığı için içten içe kırgınsın belki hayata ama kendini motive edebilirsen kolaylıkla atlatabilirsin

Evet çok haklısınız hazmedemediğim için belkide atlatıcagıma inanıyorum sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…