• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bır cevap vermelıyım kı bır daha konuşamasın

Seni takdir ediyorum adama karsi saygisizlik yapmamissin.

Anneni kiniyorum lafla bile olsa ezdirmis seni. Bir goz isaretiyle uyarmaliydi bu densizi.

Hayat bu belli olmaz gun gelir hazir evlatlarin eline dusmez, Dusuncede oz baba muamelesi beklemez insallah. Ee ne ekersen onu bicersin.

Seni takdir ediyorum adama karsi saygisizlik yapmamissin.

Anneni kiniyorum lafla bile olsa ezdirmis seni. Bir goz isaretiyle uyarmaliydi bu densizi.

Hayat bu belli olmaz gun gelir hazir evlatlarin eline dusmez, Dusuncede oz baba muamelesi beklemez insallah. Ee ne ekersen onu bicersin.

yorumlarınız ıcın cok teşekkür ederım hepınıze vallahı kendı evlatlarıda sevmıyor bi ara felç geçirmişti ona diyoruz hastaneye şunları götur işim var şeyim var kimse götürmedi yine ozaman ben götürmüştüm allah muhtaç etmesin yine bakarım ama hakkımı helal etmiyorum hiç bizaman yedirdi içirdi ama burnumuzdanda getirdi.

Benim oz babam senin uyev babanin yapmadiklarini yapmistir kuzum. Valla uvey olsa bu kadar uzmezdi bizi el oglu acirdi resmen. Ben kucukken bogazimi sikip duvara yapistirmisti beni yazik annem anneannem kurtardi. Hastaneye boynumda sira sira tirnal iziyle gittim... DAHA bunun gibi neler neler... silah mi cekmedi, dovmedi mi... Aman yani...o yuzden sukret diycem ama insanin kendi babasindan hayri yok be canim sen canini sikma.Evlenince nikahima bile gelmedi hayirsiz ben oyle boynu bukuk evlenmistim arkadaslari , patronu vs.. gelmisti.

Benim oz babam senin uyev babanin yapmadiklarini yapmistir kuzum. Valla uvey olsa bu kadar uzmezdi bizi el oglu acirdi resmen. Ben kucukken bogazimi sikip duvara yapistirmisti beni yazik annem anneannem kurtardi. Hastaneye boynumda sira sira tirnal iziyle gittim... DAHA bunun gibi neler neler... silah mi cekmedi, dovmedi mi... Aman yani...o yuzden sukret diycem ama insanin kendi babasindan hayri yok be canim sen canini sikma.Evlenince nikahima bile gelmedi hayirsiz ben oyle boynu bukuk evlenmistim arkadaslari , patronu vs.. gelmisti.

çok üzüldüm canım durumuna ama bizde böyle sorunlar yok küçükken bir kere abime vurmaya kalkmıştı ama annem izin vermedi ama oglu anneme çatalmı batırmadı neler yapmadı annesi kendini asmış üstüne gelmedi ama yinede yediremedi annemin gelmesini evlenip kurtulmak istemiyorum aslında korkuyorum ya daha kötü bi hal alırsa diye allaha şükür arkamda durcak birçok insan var abimlerle 1 hariç üvey gibi degiliz çok sıkıyız öz kardeş bizim kadar birbirini tutmuyordur saolsunlar babamda sanırım yaşlılıgın verdigi bunama ile diyor gerçi saglam degildi yaşı gençkende aileden gelen bi ırsi delilik var çok üzüldüm bizimde kaderimiz böyleymiş isyan etmiyorum ama bazen bunu hak edicek ne yaptım diyorum 5 yaşında babamı kaybettim babamdan son hatırladıgım kandan yüzünün görünmedigiydi.:((((

Back
X