nasıl bir insanmış!

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
5 aylık bir ilişkim vardı yazın ayrıldık ama biz aynı yerde çalışıyoruz küçük bir köyde
hergün yüzyüzeyiz.
ilk zaman kıskandım sevgiliymişiz gibi geldi öyle dawrandım.bunu davranışlarımlada belli ettim aptal gibi..
yeni bayanlar geldi bu bana inat yapar gibi gelen bayanlardan bitanesiyle cok samimi oldu..kızın sevgilisi olmasına rağmen her akşam onlara gitmeler beraber kahvaltılar çay içmeler.beraber şehire inmeler aynı battaniyeye sarılıp oturmallar beraber gezip tozmalar..daha neler neler ((( gözümün önünde lanet olsun!!
biyandan gecen yıl böyle değildik şimdi niye böyleyiz diye üzülen aglayan zırlayan ben diğer yanda inanıp sevdiğim lanet olası insan..

nefret ediceksiniz demiştiniz evet ediyorum nefret ediyorum hem ondan hem kendimden.
hata yaptım..birsürü insan güvenilmez daldan dala atlayan biri oldugunu biliyormuş da benim haberim yokmuş..

nedesem de içimdekini kussam bilmiyorum ama anlatıkça hafifliyor içim.

bu böyle dewam edicek en az bir yıl.sonra ne olur bilemem. gecer mi bu acı bilmiyorum..

tek duam en az benim kadar üzülsün pişman olsun döktüğüm herdamlanın hesabı sorulsun..

ben olsam uzulmek yerıne gıcık olurdum slaga bak die kızda masallah tam kahvaltılıkmıs sevgılısı oldugu halde ne o hareketler hadı senınkı karaktersız anladıkda oda az deıl hani

Üzül, ağla bunlar şimdi için geçerli birzaman sonra artık sen istesende gözyaşı gelmicek içindeki onu sevdiğin için pişmanlığını, nefretini tüketmiş olucaksın.

İşin zor aynı iş yeri ve küçük bir yer... Hatırlıyorum yazında konu açmıştım ne yapmalıyım gibisinden. Tek yapman kabullenmek. Benim inancım herkes kendisi gibi birini bulur işte tamda bu yüzden ayrıldınız sen ondan farklısın. Ona sevgilisi olanlarla çarpık ilişkiler yaraşır... Böyle bir adamdan 5 ayda kurtulduğun için mutlu olmalısın.

Son düzenleme:
ben olsam uzulmek yerıne gıcık olurdum slaga bak die kızda masallah tam kahvaltılıkmıs sevgılısı oldugu halde ne o hareketler hadı senınkı karaktersız anladıkda oda az deıl hani

üzülüyorum hem gıcık hem sinir oluyıorum
her şey bir arada.keşke böyle davranmasaydı gözümün önünde
uyardım birkez böyle davranma üzülüyorum dedim umursamadı bile..
teşekkür ederim..biliyorum onun nasıl bir karakterde oldugunu ama dediğin gibi o kız ve kızlarda da hayır yok biri evli ikisinin sevgilisi var ama maşaallah diyorum neyse.....

inş dediğin gibi olucak inanıyorum teşekkür ederim..

hatırlamana sevindim o öyle birisi ama bu yeniler onu bilmiyor
ayrıca bizim aramızdakilerini de bilmiyorlar ben kendimi yiyip bitiriyorum işte..

kabullendım sayılır sanki nispet yapar gibi davranıyor yaş 28 olgun biriisi diye bilirdim ama hiçte öyle değilmiş..

içimde az da olsa bir şeyler var onun savaşını veriyorum kendimle belki sevgi belki aşk belki yaşanmışlıklar ya da merhamet canımı acıtıyor işte...

canım onu görmezden gel..sende yeni kişilerle tanışabilirsin.
o yokmuş gibi davran ..hatta mutlu gözük..hep gül..niye mutlu olduğunu düşünüp
biraz düşünsün bakalım

Artık yollarınız ayrılmış,bitmiş gitmiş.
Onu uyarmak gibi bir hakka sahip olmadığınızı hatırlamaktan başlayın bence onu unutmaya.

Onun bir başkası ile aynı battaniye altında film izlemesini görecek kadar etraflarında olmak zorunda değilsiniz sanırım.
Uzak durun,kendinize yeni bir yol haritası çizin.

canım onu görmezden gel..sende yeni kişilerle tanışabilirsin.
o yokmuş gibi davran ..hatta mutlu gözük..hep gül..niye mutlu olduğunu düşünüp
biraz düşünsün bakalım

haklısın canım teşekkür ederim böyle yapmaya çalışıyorum ama hazmedemiyorum bazen

evet farkındayım biz diye bir şeyin olmadıgının ama bulundugum ortAmı görseniz bu kadar zorluk cektiğimi de anlarsınız.evlerimiz yanyana aynı okuldayız yüzyüzeyiz hep..
bir şey yapılırsa hep beraber yaparız biz.

ben gidiyorum seni de götüreyim gideceğin yere ya da dönüşte alayım diye mesaj atmış.o benle kendi aklınca arkadaşça takılıyor bu aralar elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum..içimde ona karşı en ufak bir şey kalmasın istiyorum bunu başardıgım an özgürüm..

Bence olgunlaşamayan birinden kurtulduğun için kendini şanslı hissetmelisin...Zira aklı selim bir erkek, eski sevgilisinin önünde bu tür hareketlerde bulunmaması gerektiğinin idrakında olur...
Kişisel gelişim tekniklerini kullan ve öfkenden kurtulmaya çalış...EFT tekniğini araştırmanı öneririm..

Kendine güvenini kaybettirmesine izin verme...basit kişiliği bile yokmuş ..onda hiç bir şey yokmuş...

Kaybeden her zaman kendisi olacak acı çeken kendisi olacak üzüntünn onun yakasına yapışacak ah olarak çıkacak...

Onu yok say aynı orta yapacağın en güzel şey yok saymak...bu sefer senin hayatında biri olduğunu düşünmeye başlayacak...çünkü bir insana en ağır gelen şey o aynı ortamda ki hatta evdeki kişiyi görmemezlikten gelip, o insanın varlığından haberdar değişmiş o bir hayaletmiş gibi davranmak.....

hayaletleri görebilir misin ? o zaman onu da baktığın yerde durmuş olsa görmeyeceksinnn...

telde sürekli mesaj atıyormuş gibi yap...mesaj gelmiş de mutlu olmuşsun gibi teline bak arada yüzünde bir tebbessüm oluştur...

şık giyin bakımlı ol ...ve herşeyden mutlu oluyormuş gibi gül mutlu ol...bunu da göster o düşsün peşine çözmeye çalışsın

hiç hayatında olmamış gibi davran unut yaşadıklarını
sonra mutlu ol her gülümsemen onu deli eder
ve yine sonra bakmışsın ki sen gerçekten unutmuş mutlusun o kıvranır

geçicek bu acıların merak etmee
ayrıca
herkes farkındaymış demişsin böle olduğunun bi ben göremedim demişsin
bu adamın karakterinin kötü olduğunun bilen onca insan seni nie uyarmamış acaba
herkes kendini düşünüyo tabi onlarında arkadaşlıklarını sogulamak lazım

Boşver diyip geçin gidin

Kendinizi böyle insanlar için üzmeye değmez

Gözlerinizden akan o bir damla yaşı hakkediyor mu o insan gerçi siz onun için ağlamıyorsunuz

Öfkeniz,gözlerinize vuruyor

Bundan sonra da bir ilişkiye başlamadan önce daha ayrıntılı bir şekilde önce kişinin kendisinden sonrada çevreden huyunu suyunu bir güzelce öğrenirsiniz.Tabi her söylenenede kulak asmamak lazım kimisi doğru atıp tutar kimisi de yanlış atıp tutar aman dikkat..

çok teşekkür ederim dediğin tekniği araştırıcam zira bu öfkemden kurtulmazsam deliririm heralde.

hergün yeni bir şey.haftasonu beraberlerdi beni gördüler kaçtılar .anlamıyorum iki bayanın da sevgilisi var birisi yedi yılllık diğer çok samimi olduğu ise yeni evlenme teklifi almıştı.ayrılmıyorlar hiç beraber alış veriş yapıyorlardı enson.

yani hergün sinir oluyorum..sessizce sabırla beklemekten başka çarem yok..

sağol uygulayacagım dediklerini :) ama onun keyfi yerinde gözüküyor.uzak dursun içim soğusun ona karşı ve beni üzdüğü kadar üzülsün yeter..

dün bir şey öğrendim ve iğrendim ondan bana yalan söylemiş.
bana arkadaşım dediği kişiyle birlikteliği varmış ben varken bile hayatında.hem de ne birliktelik!
bugün gördüm bakmadım yüzüne aslında o kadar insanın içinde bagırıpı cagırıp onu orda rezil etmek istedim.kinim öfkem daha da büyüdü.
hayatımda tanıdıgım en iğrenc insanmış.
kırdıgın kalbimin acısı seni de yaksın.elbet hesabı sorulur..yaptığın yanına kalmaz..Nefret ediyorum senden!!!!

canım peki hiç telefonunu falan karıştırmadınmı çıkarken..
ne bilim seni şüphelendiricek bi hareket gözlemlemedinmi ?

Nedense bunu duyduğuma hiç şaşırmadım. Yüksek potansiyel sahibi bir insan buradan anladığım. Sevgilisi olanlarla karmaşık ilişkilere giren, sevgilisi varken başkalarıylada karmaşık ilişkilere girer bukadar basit onun-onlar için. Onunda hakkından gelen olur merak etme sen, etme-bulma dünyası. Ama içinde tutma kinini öfkeni, kus ki rahat edebilesin. Kendini yemekten vazgeç arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…