nomu Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2013 28 0 16 Ankara 24 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nomu #1 Lacivert dar paça pantolon ve açık renk kot gömlek giycem:) gömleği pantolonun içine koycam ama hangi renk kemer takmalıyım kararsız kaldımm ? Teşekkürler şimdiden :)
Lacivert dar paça pantolon ve açık renk kot gömlek giycem:) gömleği pantolonun içine koycam ama hangi renk kemer takmalıyım kararsız kaldımm ? Teşekkürler şimdiden :)
elifezgiy Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2013 903 1 26 Ankara 24 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nomu #2 selam, ayakkabın ne renk bilmiyorum ama beyaz kemer çok şık olur ve açar bence. sevgiler.
nomu Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2013 28 0 16 Ankara 24 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nomu #3 elifezgiy .!.: selam, ayakkabın ne renk bilmiyorum ama beyaz kemer çok şık olur ve açar bence. sevgiler. Genişletmek için tıkla... Ayakkabılarım koyu giri lacivert felan karışık bir spor :) ama beyazda var bilmem olabilir teşekküler cevabınız için :)
elifezgiy .!.: selam, ayakkabın ne renk bilmiyorum ama beyaz kemer çok şık olur ve açar bence. sevgiler. Genişletmek için tıkla... Ayakkabılarım koyu giri lacivert felan karışık bir spor :) ama beyazda var bilmem olabilir teşekküler cevabınız için :)