Nasıl bir nişanlılık dönemidir bu?

Sevgi0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
4
1
1
32
merhaba arkadaslar,

1-2 aydır nişanlıyım. Uzun zamandır tanışıyoruz. O zamanlar pek görüsmeye gelmezdi. Başka şehirde oturuyor. Çokta uzak degil yani bir buçuk saat uzaklığımız var. Şuan nerdeyse iki aydır nisanlıyız. inanırmısınız nişanlım bir gün bile yanıma gelmedi. Nişandan sonra bir defa ailecek görüştük ama onun dışında bir kere bile gelmedi yanıma. Ramazandan önce çıkalım dedim, ramazanın içinde çıkalım dedim daha bir sürü zaman var gideriz dedi ama gitmedik ama yok adam umursamadi bir iki gün trip attim aldırmadı ve hic birsey olmamış gibi canım cicim yazıyor. beni delirtiyor. Varsa yoksa arkadaşları onlarla defalaraca dışarıya çıkıyor yemege gezmeye tozmaya.
Evlenince beni eve atıp dışarıya gitmesinden korkuyorum.
Size soruyorum, sizce ben abartıyor muyum arkadaslar lütfen samimi fikir verin?

Bir buçuk iki saat uzaklık demek, büyük şehirde yaşayan insanlar için akşam trafiği demektir.
Yani kendim için, ‘aynı şehirde yaşayıp da 2 aydır görüşmediğim bir nişanlım var’ demek ütopik olur.
Çünkü bünyem almaz bu durumu.

Abartmıyorsun canım.. ya en başından belli oluyor bu konular.. benim çevremden birinin nişanı oldu. Oğlanın sadece annesi gitti. İkisi gitti. Ne kardeşi ne ablası ne bir akraba...... e haliyle evlilik arifesinde ayrıldılar çok kötü bi şekilde...
Kavga edersiniz demiyorum ama yol yakınken ya konuşun,yapamayacaksınız ayrılın. Sonra daha çok üzülmeyin lütfennn

Çok kötü ya Allah sevenleri ayırmasın

Görücü usulü mü.?
Daha önceden uzun bir ilişkiniz var mıydı.?

seni cepte gördüğünden artık uğraşmıyor,şimdi nasılsa ilerde de aynısını yapar şutla gitsin

Abartmıyorsun çok haklısın canım. 1 2 saatlik mesafe nedir ki ? Benim eşim haftada 3 kez 4 saatlik mesafeye gidip geliyordu en sonunda babam yeter dedi yollarda harap oldun gel 2 gün kal öyle git dedi sizinki beni baya şaşırttı yani acaba pişman mi olmuş yada zaten artık nişanlıyız kaptım kızı evlenene kadar bakanlığın tadını mi çıkarayım diyor anlamadim

Pardon bakanlık değil bekarlık olacaktı

Balık baştan kokar canım.Her şeyi geçtim seni özlediği için gelmedi gerekıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…