Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok damlatmişsin ondan boyle olmuş 5cok fazla en fazla 3damla dökulmeliydi..Arkadaşlar fikri olanlar yorumlayabilir mi? Yazdığı gibi 4-5 damla damlattım. 5 dk bekledikten sonra çıkan sonuç bu.
Testin içinde 4-5 damla yazıyor o yüzden yazanlara uygun damlattım. Sanırım testte sıkıntı var.Cok damlatmişsin ondan boyle olmuş 5cok fazla en fazla 3damla dökulmeliydi..
Teşekkür ederim :) evet bana da bozuk gibi geldi, çok garip bir sonuçTest bozuk çıkmış tekrardan test yapın isterseniz inşallah bebişiniz sizinledir![]()
Evet :)))))) dağılan yere damlatmadım merak etmedogru yere damlattin degilmi? :)
hahaha valla aklima ilk o geldi kusura bakmayin:) test bozuktur o halde.Evet :)))))) dağılan yere damlatmadım merak etme![]()
+1Testi beklet o pembelik dagilabilir ilk test yaprken oyle daginik pembelik olusabiliyor
Test bozuktur cnm.Yenisini al mümkünse farkli bir eczaneden al cnm.Ins hamilesindirArkadaşlar fikri olanlar yorumlayabilir mi? Yazdığı gibi 4-5 damla damlattım. 5 dk bekledikten sonra çıkan sonuç bu.