Nasıl bir yol çizsem bilemiyorum

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
Eşimle tartıştık iki gün önce.. bana " daha yeni evliyiz bence bu kadar kasmayalım birbirimizi.. sonuçta fiziksel olarak sende çok çekici aman aman güzel alımlı bende vazgeçilmez güzellikte yakışıklılıkta değiliz çok alımlı vs değiliz ( kendisi gayet alımlıdır) gibi şeyler söuledi. Bende insanı sadece fiziksel özellikleri mi vazgeçilmez kılar dedim. Hayır tabiki ama fiziksellikte önemli nihayetinde.. bizi bağlayan sevgimiz saygımızdır aslında dedi. Ama biz tanışmadan öncr nasıl yaşıyorsak birbirimizden sonrada yaşarız.. gibi şeyler söyledi.. notmalde ölürüm kurban olurum diye seven biridir ama.. Neyse yani özgüvenimi yerle bir etti. İki gündür küste kalmadık ama çokta yakın olmadık. Ben hep mesafeli oldm resmi davrandm biraz daha.. bugünde iftarı dışarda yapalım dedik. Parkta gezerken bankın birinde genç bi bayan tek başına oturmş tlfnu ile ilgileniyordu. Gayet güzel bi bayandı ne yalan söyleyeyim geçerken bi kez gözm takıldı sonra devam ettik uürümeye.. biraz ilerisinde manzarayı izlemek için durduk.. eşim ne güzel değil mi öanzara dedi.. evet dedim biraz seyrettik manzarayı sonra eşimin arkaya o bayan doğru belli belirsiz hafif kafasını dönderip baktığını gördüm.. bir ya da iki defa oldu bu sonra da hafi dedi ileriye doğru devam ettik. O an elini tutmak istemedim. Ama neden atkana baktın o kıza mı baktn diye çıkışsam daha da çok özgübensiz zavallı ezik olacaktm. Hiçbir şey demedim. Bi de hamileliğimin son ayındaym. Doğru olan eşimin düşüncesi mi gerçektenn.. bana sorsa ben eşimsiz yaşayamam derdim..

notmalde ölürüm kurban olurum diye seven biridir
Bu laflara inanmıyorum ben.
Hani kimse kimse için ölmez ama kalkıpta "sende çok güzel çekici değilsin hani" de dememesi gerek.
Eşiniz bi tuhaf geldi bana.

Hayatta bu kadar büyük laflara yer yok emin olun.
Eşiniz olmadan da yaşarsınız.
Biri bana sensiz yaşayamam dese, güler geçerim.
Hayırlı doğumlar bu arada.

Hamile kadina da boyle seyler soylenir mi ama yaa. Terbiyesiz. Dusuncesiz yaratik. Topunun kokune kibrit suyu.

Eşimle tartıştık iki gün önce.. bana " daha yeni evliyiz bence bu kadar kasmayalım birbirimizi.. sonuçta fiziksel olarak sende çok çekici aman aman güzel alımlı bende vazgeçilmez güzellikte yakışıklılıkta değiliz çok alımlı vs değiliz ( kendisi gayet alımlıdır) gibi şeyler söuledi. Bende insanı sadece fiziksel özellikleri mi vazgeçilmez kılar dedim. Hayır tabiki ama fiziksellikte önemli nihayetinde.. bizi bağlayan sevgimiz saygımızdır aslında dedi. Ama biz tanışmadan öncr nasıl yaşıyorsak birbirimizden sonrada yaşarız.. gibi şeyler söyledi.. notmalde ölürüm kurban olurum diye seven biridir ama.. Neyse yani özgüvenimi yerle bir etti. İki gündür küste kalmadık ama çokta yakın olmadık. Ben hep mesafeli oldm resmi davrandm biraz daha.. bugünde iftarı dışarda yapalım dedik. Parkta gezerken bankın birinde genç bi bayan tek başına oturmş tlfnu ile ilgileniyordu. Gayet güzel bi bayandı ne yalan söyleyeyim geçerken bi kez gözm takıldı sonra devam ettik uürümeye.. biraz ilerisinde manzarayı izlemek için durduk.. eşim ne güzel değil mi öanzara dedi.. evet dedim biraz seyrettik manzarayı sonra eşimin arkaya o bayan doğru belli belirsiz hafif kafasını dönderip baktığını gördüm.. bir ya da iki defa oldu bu sonra da hafi dedi ileriye doğru devam ettik. O an elini tutmak istemedim. Ama neden atkana baktın o kıza mı baktn diye çıkışsam daha da çok özgübensiz zavallı ezik olacaktm. Hiçbir şey demedim. Bi de hamileliğimin son ayındaym. Doğru olan eşimin düşüncesi mi gerçektenn.. bana sorsa ben eşimsiz yaşayamam derdim..

ne için tartışmıştınız ki eşiniz "daha yeni evliyiz bence bu kadar kasmayalım birbirimizi.. sonuçta fiziksel olarak sen de çok çekici aman aman güzel alımlı ben de vazgeçilmez güzellikte yakışıklılıkta değiliz çok alımlı vs değiliz", "bizi bağlayan sevgimiz saygımızdır aslında ama biz tanışmadan öncr nasıl yaşıyorsak birbirimizden sonra da yaşarız" dedi?

bazen konu sahipleri birşeyler yazıyor, biz yorum yapıyoruz ama sonra anlaşılıyor ki o cümleler bir şeye karşılık söylenmiş
sizin bu yazdıklarınız da durduk yere söylenilecek şeyler değil gibi, birşlere karşılık söylenmiş sanki

hamileliğiniz yüzünden bunalıma girmişsiniz, o da bunu fark etmişse kendince size telkin vermeye çalışmış. Ama tabii ağzına yüzüne bulaştırmış. Bence hamileliğinizin son ayında olduğunuz için duygularınızı biraz abartıyor olabilirsiniz. Ki bu çok normal

Bazi insanlar guzellik hastasi bakiniz benim annem bir adamin bir kadinin bi bebegin bir cocugun guzelligine hayran kalir bunu mutlaka dile getirir biriyle konussa tv de bisey izlese ilk olarak guzelligine bakar ve bunu dile getirir bu psikoloji ya cok guzel insanlarda oluyor yada bi tarafinda bi kusur olup yuzune vurulmus insanlarda oluyor bana esinizde bole bi takinti varmis gibi geldi

' Bir anlık gaflete düştüm evlendim seninle yoksa zor evlenirdin, haklısın.'
deseydin keşke..
Hamile bir eşe , çocuğunu taşıyan kadına asla söylenmemesi gereken bir söz.
Eşiniz çok hadsiz !

Tartışmayı resmen son cümlesinden anlatmışsınız, neye karşılık bunu söyledi ki? Bence sizin güzelliğinizle ilgili değil, genel ilişkiye yönelik yürümezse ayrılırız, kimse bulunmaz hint kumaşı değil anlamında söylemiş.

Aslinda dogru demis " sensiz yasayamam ölurum" havalari gercekten en buyuk palavra. Ama yani hamile bi kadina boyle demek.. bide baska biseyi dahami kafaya taktin acaba? O alimlidir dedin.
" ikimizde alimli insanlar degiliz' derken senin dusuncen baska bisey kasdetmis olmasimi acaba? Ornegin ikimiz dedi ama beni kasdetti gibi. Oyle bisey sezdim

Severek mi evlendiniz?
Zira arada, aşk duygu varsa karşıdaki alımlı çekici gelir. Zaten kimse pürüzsüz cilde, 90-60-90 olmak zorunda değil. Alımlı olmak için bunlar şart değil..

ne için tartışmıştınız ki eşiniz "daha yeni evliyiz bence bu kadar kasmayalım birbirimizi.. sonuçta fiziksel olarak sen de çok çekici aman aman güzel alımlı ben de vazgeçilmez güzellikte yakışıklılıkta değiliz çok alımlı vs değiliz", "bizi bağlayan sevgimiz saygımızdır aslında ama biz tanışmadan öncr nasıl yaşıyorsak birbirimizden sonra da yaşarız" dedi?

bazen konu sahipleri birşeyler yazıyor, biz yorum yapıyoruz ama sonra anlaşılıyor ki o cümleler bir şeye karşılık söylenmiş
sizin bu yazdıklarınız da durduk yere söylenilecek şeyler değil gibi, birşlere karşılık söylenmiş sanki
İş ciddiye binene kadar çok ayrıl barış yaşattı bana.. evlilik korkum var diye.. Ailesiyle beni tanıştırdığı akşam da muhabbet sırasında bana eski sözlüsünün adı ile hitap etmişti.. savunması da sadece ailemle onu tanıştırdm ondandır belki de olmuştu. Ondan beridir arada böyle arada bana olan sevgisini sorgularım. Konu yine o tanışma gecesine geldi. Ben hala unutamadığn için mi söylemiştn onun adını fln deyince kasma bu kadar alakası yok. Dedi devamı konum işte

Bazi insanlar guzellik hastasi bakiniz benim annem bir adamin bir kadinin bi bebegin bir cocugun guzelligine hayran kalir bunu mutlaka dile getirir biriyle konussa tv de bisey izlese ilk olarak guzelligine bakar ve bunu dile getirir bu psikoloji ya cok guzel insanlarda oluyor yada bi tarafinda bi kusur olup yuzune vurulmus insanlarda oluyor bana esinizde bole bi takinti varmis gibi geldi
Kendisi çok bakımlı yakışıklı birisi.. dikkat çeker yani.. bende bakımlı saç baş yapılı olunca öyleym ama zaten hamileliğin vermiş old bi bakımsızlk vs iyice yıprandm. Özgüvenmi bitirdi.. güzelliğe önem veriyo evet

Back
X