- 7 Haziran 2015
- 758
- 757
- 103
- 36
Eşimle tartıştık iki gün önce.. bana " daha yeni evliyiz bence bu kadar kasmayalım birbirimizi.. sonuçta fiziksel olarak sende çok çekici aman aman güzel alımlı bende vazgeçilmez güzellikte yakışıklılıkta değiliz çok alımlı vs değiliz ( kendisi gayet alımlıdır) gibi şeyler söuledi. Bende insanı sadece fiziksel özellikleri mi vazgeçilmez kılar dedim. Hayır tabiki ama fiziksellikte önemli nihayetinde.. bizi bağlayan sevgimiz saygımızdır aslında dedi. Ama biz tanışmadan öncr nasıl yaşıyorsak birbirimizden sonrada yaşarız.. gibi şeyler söyledi.. notmalde ölürüm kurban olurum diye seven biridir ama.. Neyse yani özgüvenimi yerle bir etti. İki gündür küste kalmadık ama çokta yakın olmadık. Ben hep mesafeli oldm resmi davrandm biraz daha.. bugünde iftarı dışarda yapalım dedik. Parkta gezerken bankın birinde genç bi bayan tek başına oturmş tlfnu ile ilgileniyordu. Gayet güzel bi bayandı ne yalan söyleyeyim geçerken bi kez gözm takıldı sonra devam ettik uürümeye.. biraz ilerisinde manzarayı izlemek için durduk.. eşim ne güzel değil mi öanzara dedi.. evet dedim biraz seyrettik manzarayı sonra eşimin arkaya o bayan doğru belli belirsiz hafif kafasını dönderip baktığını gördüm.. bir ya da iki defa oldu bu sonra da hafi dedi ileriye doğru devam ettik. O an elini tutmak istemedim. Ama neden atkana baktın o kıza mı baktn diye çıkışsam daha da çok özgübensiz zavallı ezik olacaktm. Hiçbir şey demedim. Bi de hamileliğimin son ayındaym. Doğru olan eşimin düşüncesi mi gerçektenn.. bana sorsa ben eşimsiz yaşayamam derdim..