• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

almila_turan1071

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
68
92
3
Teknik bir bölümden önlisans düzeyinden mezunum küçük bi yerde yaşıyorum iş imkanı yok... Varsada özel sektörün çilesini bilirsiniz... Yaşım 29 ve hayatımda yuva kurabileceğim bir kimsede, adayda yok, iş yada evlilik olmayınca mahalle baskısınıda tahmin edersiniz, bu nedenlerden dolayı yaş ilerledikçe iyice bunalıma girdiğimi hissediyorum... Şu durumda kpss den başka kurtuluşum görünmüyor.. 2018 önlisans kpss ye hazırlanmaya karar verdim atanmak için en az 90 almam gerekiyor ancak hiç temelim yok ve yapabilirmiyim bilmiyorum. Bu konuda motive edici telkinlerle birlikte, nasıl bir yol izleyeceğim hususunda varsa engin fikirlerinizi ayrıca tecrübelerini verirseniz sevinirim...

Hic temelim yok dediginiz icin biraz cekindim. Öncelikle bana gore en onemli sey kafanizi bosaltabileceginiz bir alan var mi ? Ornegin part time calisma saglayabileceginiz bir yer. vs
ikinci olarak hazirlanin elenizde puan olsun ama sizin brastan alim nasil

Teknik bir bölümden önlisans düzeyinden mezunum küçük bi yerde yaşıyorum iş imkanı yok... Varsada özel sektörün çilesini bilirsiniz... Yaşım 29 ve hayatımda yuva kurabileceğim bir kimsede, adayda yok, iş yada evlilik olmayınca mahalle baskısınıda tahmin edersiniz, bu nedenlerden dolayı yaş ilerledikçe iyice bunalıma girdiğimi hissediyorum... Şu durumda kpss den başka kurtuluşum görünmüyor.. 2018 önlisans kpss ye hazırlanmaya karar verdim atanmak için en az 90 almam gerekiyor ancak hiç temelim yok ve yapabilirmiyim bilmiyorum. Bu konuda motive edici telkinlerle birlikte, nasıl bir yol izleyeceğim hususunda varsa engin fikirlerinizi ayrıca tecrübelerini verirseniz sevinirim...

Ah ben 5 yıllık bir bölümden mezun oldum da ne olduuu
Hala işsizim yapmadığım iş de kalmadı boş oturmaktan iyidir dedim, bir de özel hayat sıkıntılı olunca ya da hiç olmayınca özellikle çok iyi geliyor çalışmak.
Hala da kendi alanımda iş bulamıyorum
Bence siz de boş oturmayın bu süreci bir şekilde değerlendirin iyi geliyo bir nebze.

Ah ben 5 yıllık bir bölümden mezun oldum da ne olduuu
Hala işsizim yapmadığım iş de kalmadı boş oturmaktan iyidir dedim, bir de özel hayat sıkıntılı olunca ya da hiç olmayınca özellikle çok iyi geliyor çalışmak.
Hala da kendi alanımda iş bulamıyorum
Bence siz de boş oturmayın bu süreci bir şekilde değerlendirin iyi geliyo bir nebze.
İnanın bende çok istiyorum çalışmak ama nereye başvursam en dandik işlerde bile deneyim arıyolar... Siz ne bölümü bitirdiniz?

Hic temelim yok dediginiz icin biraz cekindim. Öncelikle bana gore en onemli sey kafanizi bosaltabileceginiz bir alan var mi ? Ornegin part time calisma saglayabileceginiz bir yer. vs
ikinci olarak hazirlanin elenizde puan olsun ama sizin brastan alim nasil
Branşımdan alım diğer bölümlerde olduğu gibi çok az oyüzden 90 alırsam atanabilirim... Bunun dışında gereken tüm iş başvurularında bulundum ama ne yazıkki dönüş yok

Branşımdan alım diğer bölümlerde olduğu gibi çok az oyüzden 90 alırsam atanabilirim... Bunun dışında gereken tüm iş başvurularında bulundum ama ne yazıkki dönüş yok
umarim bir donus alabilirsiniz. Simdi duymussunuzdur belki ama isem yayinciligin videolari var you tube da vatandaslik cografya tarih turkce mat . muhtemelen matematiginiz kotu biraz. simdi eger internet probleminiz yoksa ke dinize bir program yapip bu dersleri dinleyebilirsiniz.

İnanın bende çok istiyorum çalışmak ama nereye başvursam en dandik işlerde bile deneyim arıyolar... Siz ne bölümü bitirdiniz?
Gizlilik adına söylemeyeyim ama sözde en popüler mesleklerden birini edindim. Gelin görün ki bir türlü kendi alanımda çalışma fırsatı bulamadım. İnsanın kendini yetiştirmesi de önemli fakat tanıdık olmadan olmuyor maalesef bu işler. Hani çok maaşta gözüm de yok adım adım yükselmeye de razıyım yeter ki kendi alanım olsun diyorum ama o da yok. Gerçekten ilginç.. bir de herkes birbirinin işini yapıyor esas ehli olan açıkta kalıyor. Düşünün ihtiyaçtan değil fakat boşluktan bıkkınlıktan artık gocunmadım bir çok işi yaptım kısa dönem de olsa. Siz de idareten sizi zorlamayacak bir iş edinin, aynı zamanda linkedinden alanınız ile alakalı özel sektörlerdeki yöneticilere ulaşın ordan çok fazla iş imkanı bulan oluyor.

çok yoğun ve tempoli bir çalışma içine girmeni tavsiye ederim eminim başarılı olursun bol çalış bol test çöz 83 aldım kpss lisans mezunuyum alan eğitim bilimleri gk gy bak ben bu üç sınavı 1 senede hallettim senin ders sayın daha az rahat ol sadece belli bir düzende çalış bu arada bölüm neydi

çok yoğun ve tempoli bir çalışma içine girmeni tavsiye ederim eminim başarılı olursun bol çalış bol test çöz 83 aldım kpss lisans mezunuyum alan eğitim bilimleri gk gy bak ben bu üç sınavı 1 senede hallettim senin ders sayın daha az rahat ol sadece belli bir düzende çalış bu arada bölüm neydi
İnşaAllah canım tek sıkıntı matematiğim zayıf bide sözel derslerde ezberim kuvvetli olsada çabuk unutuyorum umarım yapabilirim... Bölümüm inşaat...

Back
X