- 3 Eylül 2014
- 31
- 21
- 18
- Konu Sahibi crazycrazycrazy
-
Boyle düşünerek hayat geçmez ki evlenip boşanan insanlar var yani arkadas kalalim derse öyle olucaksiniz herşey nasip kısmet işi kaderinde o varsa olur ztn eger yoksa kaderinde napsanda birgün giderSelam arkadaşlar zamaninda birini sevdim ve o kişiyle nisanladim, mutluluk huzur umarken kendimi büyük bir caresizligin mutsuzlugun icinde buldum cok sukur kurtuldum... simdi gelelim asıl konuya ben babamin amirlik yaptığı bir elemanina sanırım aşık oldum hemde ilk görüşte... sakarliklarindan onunda bana birseyler hissettigini düşündüm ve haklida çıktım. 3gundur surekli msjlasiyoruz ve ben sanki ondan önce hiç yasamamisim gibi hissediyorum tek sıkıntı ikimizinde gecmiste yasadigi acılar... sormadim ona gecmisi hakkinda hicbir sey oda bana sormadi. Anlatmak istersen zaten anlatirsin dedi nisanlanip ayrildigimi soyledim, anlayisla karsiladi. Ayni sekilde oda bana gecmiste kotu bir şekilde aldatildigini guven problemi yasadigini söyledi. Simdi ise ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum sadece konusuyoruz... o bana gore daha mesafeli... yarin birgun cikipta bana arkadas kalalim demesinden korkuyorum. O 25 ben 24 yasindayiz. Fikirlerinize ihtiyacim var...
Insallah canım onu gördüğüm günden beri dua ediyorum, oda ediyor. Birbirimiz icin hayirliysak olsun degilsek olmasin diye. Rabbim bizi birbirimize hayırlı kılar inşallah. ..Boyle düşünerek hayat geçmez ki evlenip boşanan insanlar var yani arkadas kalalim derse öyle olucaksiniz herşey nasip kısmet işi kaderinde o varsa olur ztn eger yoksa kaderinde napsanda birgün gider
Amin canım inşallah kendini hiç strese sokma hersey olcagina varir ALLAH bilir en iyisiniInsallah canım onu gördüğüm günden beri dua ediyorum, oda ediyor. Birbirimiz icin hayirliysak olsun degilsek olmasin diye. Rabbim bizi birbirimize hayırlı kılar inşallah. ..
Hani sen dedin ya nasipse olur yoksa zaten birgun gider diye o msjin bni kendime getirdi cok haklisin canim. Zamaninda sevdik inandik nisanlandik nasibimizmis dedik ama yanildik... hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun. RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI Eş ve hayirli evlilik nasip etsin.Amin canım inşallah kendini hiç strese sokma hersey olcagina varir ALLAH bilir en iyisini
Amin canım inşallah hayırda şerde ALLAHTAN öncelikle bunu bilmemiz lazim her şerde bir hayır vardir cok dogru bi cümle RABBİMİN verdigi bir şer aslinda bizim icin hayır olabliyo o hayırken biz onu şer gibi görüyoruz aslinda bazen bi zaman sonra dönüp baktigimizda bu ilişkim bitmişti üzülmüştüm ama iyikide bitmiş diyoruz mesela herhangi bir olumsuzluktan dolayi..o yüzden olmayan herşeye üzülmemek lazim bizi yaratan ALLAH hicbir kulunun kötülügünü istemez bir şer veriyosa mutlaka vardir altinda bir hayırHani sen dedin ya nasipse olur yoksa zaten birgun gider diye o msjin bni kendime getirdi cok haklisin canim. Zamaninda sevdik inandik nisanlandik nasibimizmis dedik ama yanildik... hepimiz icin en hayirlisi neyse o olsun. RABBIM HEPIMIZE HAYIRLI Eş ve hayirli evlilik nasip etsin.
Selam arkadaşlar zamaninda birini sevdim ve o kişiyle nisanladim, mutluluk huzur umarken kendimi büyük bir caresizligin mutsuzlugun icinde buldum cok sukur kurtuldum... simdi gelelim asıl konuya ben babamin amirlik yaptığı bir elemanina sanırım aşık oldum hemde ilk görüşte... sakarliklarindan onunda bana birseyler hissettigini düşündüm ve haklida çıktım. 3gundur surekli msjlasiyoruz ve ben sanki ondan önce hiç yasamamisim gibi hissediyorum tek sıkıntı ikimizinde gecmiste yasadigi acılar... sormadim ona gecmisi hakkinda hicbir sey oda bana sormadi. Anlatmak istersen zaten anlatirsin dedi nisanlanip ayrildigimi soyledim, anlayisla karsiladi. Ayni sekilde oda bana gecmiste kotu bir şekilde aldatildigini guven problemi yasadigini söyledi. Simdi ise ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum sadece konusuyoruz... o bana gore daha mesafeli... yarin birgun cikipta bana arkadas kalalim demesinden korkuyorum. O 25 ben 24 yasindayiz. Fikirlerinize ihtiyacim var...
Amin canım inşallah hayırda şerde ALLAHTAN öncelikle bunu bilmemiz lazim her şerde bir hayır vardir cok dogru bi cümle RABBİMİN verdigi bir şer aslinda bizim icin hayır olabliyo o hayırken biz onu şer gibi görüyoruz aslinda bazen bi zaman sonra dönüp baktigimizda bu ilişkim bitmişti üzülmüştüm ama iyikide bitmiş diyoruz mesela herhangi bir olumsuzluktan dolayi..o yüzden olmayan herşeye üzülmemek lazim bizi yaratan ALLAH hicbir kulunun kötülügünü istemez bir şer veriyosa mutlaka vardir altinda bir hayır
Zamana birak aceleci davranma hayirlisini dile nasipte ne varsa onu yasarsin
Kimseye gecmisini anlatmak zorunda degilsin , ki zaten anlatma bence ..
Ben suan esimin gecmisini bilmiyorum , ve esimde bana hic ama hic bugune kadar gecmisimi sormadi..
Diger konuya gelirsek , eger birgun arkadas olmak istedigini soylerde seninde uyum saglaman lazim.
Nasip kismet bu isler , ilaki olucak diye birsey yok...
Herzaman hayirlisini dile...
Hayırlı olsun inşallah bu sefer gönlünüzce olur her şey...:)
Bence bir yandan babanız amiri olduğu için de mesafelidir gibi geldi doğrusu insan her an aksi durum olabilir diye tedbiri bırakmak istemeyebilir yanı sıraaa öncekii güvensizliği de var tabi..ama daha iyi böyle açıkçası...
zamana bırakın.
sanırım ilişkilerinizde hep acele ediyorsunuz ve bu yüzden hata yapıyorsunuz.biraz sakin olun kendinizi ağırdan satın korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?